| Autor |
Zpráva |
barona
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 17:22 - Změnil/a: barona
- Nahlásit
Posílám, dotaz za kamarádku:
Koupím výstavní klec na pejska o velikosti bígla (délka cca 60cm kohoutková výška 40cm). Chystáme se na psí akcičku a na pokoji bude více pejsků, tak aby měl v případě neshod kam zalízt. Nabídněte prosím.
popř. pište na mail: mumulinka@email.cz
|
barona
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 22:13
- Nahlásit
To se mizi vámi opravdu nenajde nikdo, kdo by prodával klec?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 08:50
- Nahlásit
barona
kámoška jednu prodává, myslím je to tady tato:
http://www.pet-faunas.cz/p80.htm
tak snad se sem ozve s cenou a tak podobně - přesně ji změřím dneska odpoledne
|
Romi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 09:04
- Nahlásit
barona
Ano, je to ta klec a už jsem psala na výše uvedený mail.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:23
- Nahlásit
Prodávám zcela novou nepoužitou klec.
Mám 2 klece různých rozměrů :
87,5 X 58 X 67 cm - 1800 Kč
107 X 68 X 75 cm - 2200 Kč
|
barona
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:27
- Nahlásit
katri
Odkud jsi?
|
barona
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:29
- Nahlásit
katri
Ale ceny se mi zdají hodně vysoký
koukni: http://www.spokojenypes.cz/inshop/klece-pro-psy-pr islusenstvi/klec-dog-residence-76-[id-5-114-3292]. html
|
barona
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:34
- Nahlásit
Romi
Kolik bys za ni chtěla ty?
|
katri
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:24
- Nahlásit
Koukala jsem na ty stránky. Ale tam máš cenu bez koleček. jinak cena je docela dobrá
|
katri
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:27
- Nahlásit
barona
Jsem z jižních čech a možná bych mohla s cenou jít dolů. V ceně jsou i kolečka.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 20:41
- Nahlásit
barona
Psala jsem ti mejlík ohledně klece, došel ti? od emikami. Nejkvalitnější klece jsou prý od Faunasu, pídila jsem se po tom asi půl roku abych zjistila která je fakt dobrá a cenové dostupná. Od tommi už vůbec ne, jsou hodně reklamované, a tu co tady poukazuješ tak také nejsou nic moc. Nabízela jsem ti od Faunasu P 80, mám klec, kolečka, potah, kobereček, jelikož má klec dvoje dvířka, poslali mně to špatně a já chci jen jedny tak ji budu na výstavě měnit, ale radši bych kdybych tuto prodala a nechala si poslat jinou. celkem to stálo 3100kč, kolečka, potah i kobereček si mohu klidně nechat, stejnak to budu potřebovat, takže to by se z ceny odečetlo, měla bys jen klec, a na dno si můžeš pořídít třeba jen deku, nebo cokoliv, ale ten kobereček je prý asi jen za 100kč. Oni moc ty plechové vnitřky nepreferují, že to s tím je zbytečně ještě těžší, většinou si tam davají koberečky, nebo nějaký polštář jako pelíšek. Na bígla jednoho by se rozměrově hodila, takže bez potahu a koleček by cena byla přibližně asi, 1900kč, ale musela bych se přesně podívat kolik potah a kolečka stojí, říkám to jen od oka, jak si to tak trochu pamatuji. Na mejlík si nereagovala tak nevím, zda došel. Já jsem z Prahy, klec mohu poslat i na dobírku. Je nová, účet ti mohu klidně vytisknout z datumem, ještě jśme ji na výstavě neměli, mám ji nyní jen doma, a potřebuji ji na výstavy v listopadu. Pokud budeš mít zájem, ozvi se, mubarka@seznam.cz
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 20:57
- Nahlásit
emikami
Sháním také klec pro psa a plánuju koupit tu savic, na kterou je tu ten odkaz. Zajímalo by mě, co je na ní tak špatného? Já klec nebudu používat skoro vůbec, jenom ji chci pro psa na coursing a asi do auta - to podle toho, jestli v ní bude chtít být. Takže se mi nechce dávat za klec 4 tisíce apod. - pro nás je minimum ten rozměr 91 cm na délku. A nevíš, kolik tak stojí ta faunas v téhle velikosti, příp. nemáš nějaký ceník?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 22:56
- Nahlásit
Mel
Napsala jsem ti email. ahoj
|
barona
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 23:05
- Nahlásit
Právě že kamarádka ji taky bude potřebovat jen sporadicky, když pojedou na nějakou psí akci. Takže žádnou extra kvalitu nepotřebuje. Navíc právě známí tu klec od Savic mají už celkem dlouho a jsou spokojení. Vypadá bytelně a kvalitně. Promiň, ale 1900kč je moc. Chtěla to tak kolem 1000kč, když si za 1500kč může koupit novou...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 23:14
- Nahlásit
barona
Tato klec je nová, já ji nenutím, jen nabízím. Novou za tisíc Kč asi těžko koupí, i jedna tak trochu známá prodává menší klec za 1400kč, ale se vším všudy, rozměry přesně nevím, ale bude to tak 60cm max. a to je dost malé. Opravdu netuším, já jsem tu klec od Savice neviděla, jen jsem říkala co jsem zjišťovala půlročním hledáním kvalitní klece a za přijatelnou cenu.Také jsem koukala na tuto od Savice,ale bála jsem si ji objednat, navíc, když by sis k tomu spočítala kolečka, potah, vaničku, tak ti vyjde daleko dráž. Je to opravdu jen klec, nic víc.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 23:14
- Nahlásit
emikami
díky, odpověděla jsem ti... teda vlastně Gary, ale on je tak hodnej, že mi to dal přečíst
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 02:52
- Nahlásit
Sice je to trošku OT, ale my máme doma .html]tuhletu "příšernost", psisko to má doma zároveň jako pelíšek, aby to tak brala v podstatě všude (což se podařilo)... Jedinej problém, co mám je, že je jí to přece jen docela velký Takže by se tam vlezla v pohodě i s dalším psem, ale jinak jsme s tím spokojení.
|
Romi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 06:35
- Nahlásit
barona
Já mám klec od FAUNASU. Je velikosti P80, dala jsem za ni v únoru 2006 2,612,-Kč, má dvoje dveře, kolečka a kobereček. Teď bych za ni chtěla 2.000,-Kč. Jsem ze Slavkova u Brna.
|
Romi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 06:39
- Nahlásit
barona
Kdyby jste měli zájem, tady je mail: romana.palatova@seznam.cz
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 08:46
- Nahlásit
Taky bych měla zájem o klec, ale menší. Je to pro Čínského chocholatého psa. Pokud možno s kolečky, potahem a rukojetí. Pokud někdo takovou nabízíte, dejte prosím vědět, nebo poraďte kde koupit. Jsem z Brna. Díky
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:01
- Nahlásit
jorkaAmálka
napiš si sem:
romana.palatova@seznam.cz
myslím,že romi nabízí tu,co bys potřebovala...
|