Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kronch x pro plan
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:48
- Nahlásit

wensday

Jé,to by bylo super.Já bych se za tebou stavila na cvičáku.Budem hlídat psa od našich a pojedem určitě do lesa na vychajdu.Je totiž strašně obézní a já se chci pokusit ukecat naše,aby mi ho půjčili na dietní výchovu.Abby je taky na dietě,tak bysme to vzali při jednom.

Kolik za ty vzorky budeš chtít,ať mám nachystané penízky

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:52
- Nahlásit

abby
OK, pokud nebude změna, cvičák je od 11,30 do 12,30 a víš kde, ne ? vzorky sou samozřejmě ZDARMA !!!!!

abby
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:56
- Nahlásit

wensday

Fakt za to nic necheš?Tys je přece taky musela platit.Já se k vám mrknu ještě na stránky a kdyžtak ti napíšu mejla.Možná si ještě něco objednám

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:01
- Nahlásit

abby
ne, každý prodejce dává vzorky zdarma.... teda skoro každý, ale za tydle sem taky nic neplatila.... OK........

Orry
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:17 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit

wensday
jeste dotazek
to 7,5kg baleni je taky na hore na zip nebo je jako 2kg jen v krabici?? da se u vas platit i na dobirku??dik

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:47
- Nahlásit

Orry
v krabici jsou jen dvoulikovky, všechno ostatní je v pytli na praktický zip, jak už tady psala Mirka.
jj, klidně na dobírku, je to všechno v podmínkách na webu a až budeš vyplňovat objednávku, tak tě to samo navede, kde vyplníš jak chceš platit..... kdybys něco nevěděla, klidne volej, na webu je telefon.

Orry
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:55
- Nahlásit

wensday
oki diky...takze vyplnim ten formular na objednavku
a nakoupim u tebe rovnou vanocni darky, abych presahla tu castku 1300,- a mela postovne zadara

Orry
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:00
- Nahlásit

wensday
chtela bych koupit rockymu talir a nevim ktery vybrat
co bys mi doporucila?? mate dva...

latkovy asi nemas co?? (nebo jsem slepa)

abby
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:07
- Nahlásit

Orry
Já mám ten první.Je super akorát se psovi špatně zvedá ze země.

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:08 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

Orry já bych doporučila ten gumovej vlevo, z vlastní zkušenosti, mám dva psy a vydrží všechno.......
no, v podstatě můžeš mít cokoli, tenhle mini shop je taková provizorka, do konce roku by mělo být něco pořádnýho, kde si budeš moct pořádně vybrat

Orry
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:15
- Nahlásit

abby
wensday
okii beru ten vlevo, hlavne ze vydrzi

jinak holky netusite jak naucite pesa aby talir chytal uz ve vzduchu a ne az na zemi??

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:17
- Nahlásit

Orry
jeden pejska podrží, aby za Tebou neběžel a ty kousek popojdeš a hodíš ten talíř směrem k němu, aby ho lehce chytil, pak vzdálenost prodlužuješ, pes to pochopí, co po něm chceš......

abby
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:17
- Nahlásit

Orry

To teda netuším.

Ten gumovej fakt vydrží a i plave

Orry
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:26
- Nahlásit

wensday
diky

tak jsem vyplnila formular objednavka a odeslala, akorat pak v te rekapitulaci mi to napsalo uhrada prevodem pritom jsem zadala osobne pri predani

jinak celkove jsem dosahla castky 1308,-

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:23
- Nahlásit

wensday
co máte za stránky?

abby
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:28
- Nahlásit

Jimmi

http://e-shop.labradorka-anne.com/

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 15:42
- Nahlásit

wensday
abby
Holky já teda nevím jestli je moje Aguna nějakej mutant,ale ona mě ten talíř rozkousla snad na 3. procházce . Asi mám dogu ničitelku Jsou v něm už asi 4 díry,ale lítá pořád Je fakt lehkej a skvěle lítá,ale nezničitelnej není

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 15:46
- Nahlásit

abby
dík,
no pro mně trochu z ruky, ale jinak moc hezký stránky labrouších slečen

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 15:49
- Nahlásit

Frog
no to je dobrá, holky se o něj kolikrát přetahujou a máme furt ten první
Jimmi
pošlu poštou a díky

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 15:54
- Nahlásit

wensday
Však říkam, že je asi mutant Ona zničí všechno kromě klasickýho peška od Gappay, ten vydrží fakt všechno.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 16:04 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

wensday
oni mě to vozí domu, z pošty 15kg neutáhnu

ale jinak moc dík za nabídku

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 16:06
- Nahlásit

Jimmi
tak to joooooooo
Frog
ta je ale šikovná

Arguskaaa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:07
- Nahlásit

Já všechny své psy krmím odjakživa porplankou-je spousta druhů, takže má momentálně doma pytel adultek, pytel porplanek, malej pytlík puppy a dva pytle senior
ale záleží na tvém psíkovi, co mu íc šmakuje a vyhovuje, jestli je to na stejno, tak to už pak záleží na tobě a třeba na ceně

radinie
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 14:59
- Nahlásit

Kronch je jasně lepší než Proplan, je to čistější krmení a psi se po něm můžou doslova poprat....je i levnější. Když se zaregistruješ na E-shopu jako Chovatelská stanice, nebo Chovný pes, más 15% slevu a privezou ti do zadarmo až domu. Jo, adresa stranek je: www.pet-servis.com

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 15:15
- Nahlásit

radinie
mi to trochu závání reklamou, ty tvoje příspěvky...

Baileys
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 17:43
- Nahlásit

Já jsem spokojenější s Kronchem a mnohem míň ho musím i dávat,ta losos.Proplanka byla taky super,ale dávku jsem musela mít vyšší.
Já mám odkaz tady na tyhle webovky a ti s Pet servisem přímo spolupracují. je tam v takovém zemeném kolečku s pejskem odkaz:
http://www.radinie.cz/

fosilia
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 17:49
- Nahlásit

Tiez mam pocit ze sa tu robi reklama danskemu premiovemu krmivu. Tvrdit ze je kvalitnejsi ako Proplan je dost velka odvaha zvlast ked vidime co je v zlozeni.
Kupou spolocnosti Henne Pet Food pred niekolkymi rokmi sa krmivo dostalo do povedomia chovatelov ale nedosiahlo uroven krmiva Specific. Krmivo urcene pre nizkoprijmove obyvatelstvo vdaka dobrej recepture a hlavne nizkej cene ziskalo svoje postavenie na trhu. Uz zo zlozenia je jasne ze nie kazdemu psovi bude vyhovovat. Vsetko postavene na rybe avsak s velmi malym podielom cistej ryby. Opat ako to uz byva nevieme aky podiel je vlastne v krmive, pretoze je uvedene len podiel k rybam. Vyrobca pouzil rybacie mucky teda mix vsetko mozneho co zostane po spracovani a krvna mucka, ktoru mimochodom vacsina vyrobcov uz davno opustila. Kvalitu v podobe lososa dodal ale nevieme kolko ho v celkovom podiele vlastne je.
Propylgallate E-310 nie je dostatocne preskumany a je jedno ako je ziskany. Je vsak podla mnozstva vit.E jasne, ze to je latka, ktora toto krmivo konzervuje. Krmivo pre vsetky plemena psov, pre vsetky vekove kategorie neexistuje.
Ked uz chcete porovnavat tak to skor s Acanou ci inymi premiovymi kanadskymi krmivami a nie s Proplanom.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání