Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Maloměřice a Obřany - Brno
Autor Zpráva
Kreis
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:46
- Nahlásit

Ahoj, hledám někoho, kdo by šel semnou a s bíglem na takové ty obyčejné večerní procházky, pač jsem přišla na to, že mě to samotnou zas tak moc nebaví....

Syska
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 15:11
- Nahlásit

Kreis
Zrovínka tuhle v sobotu jsme šly s psékama z Obřan kolem vody do Bílovic a zpátky...
a jenom dotázek, náhodou neznáte strakatou fenku fr. buldočka Meggynku...páník říkal, že občas při procházkách potkaj bígla. Bydlí na Mlýnským nábřeží...aspoň myslím, že se to tam tak jmenuje...

Mar3
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 15:22
- Nahlásit

Kreis
nj,zrovna sem ti chtěla napsat- že sme tam byly

to teda s tebou souhlasím,že samotný - to je nuda....já u nás taky chodím sama....

Kreis
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 15:28
- Nahlásit

Syska: to je fajn, jenževíkendy já mám většinou plný, ale když potřebuju chodit takhle na večer po práci, tak se nudím, furt ty stejný místa a tak On tady chodí ještě jeden bíglík, jenže spaní pokecáme, a pak se příště zas tváří že mě nezná

Mar3: A jak měto nebaví, tak ani nejsem venku dlouho, člověk si popřemýšlí a pak se nudím a nudím

abby
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 15:31
- Nahlásit

Kreis

Já se ti nedivím.Taky nerada chodím sama.Naštěstí se to stává jen zřídka a tak se na večerní procházky,jen my dva a pes,těším

Kreis
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 15:50
- Nahlásit

abby: No právě, na procházkách my dva a pes by mě to takybavilo,ale jáa pes, kterýmu jsem ukradená mě tak nebaví

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 07:24
- Nahlásit

Kreis
ale tak zas tak ukradená Nele nejseš,to nepovídej
ale máš pravdu - mám to samý,napřed po přestěhování s iříkám - jé,tady se bude venčit - tady lesík,pole,jezera...atd....teď (po 3 měsících)odpoledne jdu,už znuděná (jakože - áchjó,zase tadyto kolečko furt stejný) - obejdu t ovšeck oa do hoďky su doma (dřív sem byla venku i 2,5 na tom samým okruhu...)

Kreis
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 12:31
- Nahlásit

mar3: U mě už je to takový jako, tak kolem vody ne, pač nesmí do vody, takže bočníma uličkama, tady je moc cyklistu, tam jezdí moc aut atd. atd. A hlavně ať se vyfám od nás kamkoliv, tak musím zpátky zase stejnou cestou, cožmě úděsně nebaví

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 12:42
- Nahlásit

Kreis
no tak dybych se měla ohlížet ještě na vodu a cyklisty - tak to můžem tak leda před barák

Kreis
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 12:47
- Nahlásit

Mar3:Když ona se začala chovat ja labrador, jenže na to nejni stavěná, takže sice do vody vleze, jenže í je pak děsná zima, třepe se, tak to musím vždycky uhlídat

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 12:57
- Nahlásit

Kreis
njn, to má z těch labradořích srazů a táborů
jinak znám 2 bígly a oba se vodí spíš bojí a nešli by do ní ani za prase...

Kreis
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:23
- Nahlásit

Mar3:No to Nela dřív vlezla do vody jen v úplném uděsném vedru, uplavala dva metry a vrátila se, někdy si jen smáčela tlapky, ale jak zná labradora Dannyho tak je plavec ja prase a z vody je nevyženu, prostě jeto maksovanej labrador

Beenee
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 19:31 - Změnil/a: Beenee
- Nahlásit

Oprava: Kreis chtěla asi napsat maskovanej labrador. Nějak se muselo odůvodnit, že bígl jezdí na labradoří srazy a tábory.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání