Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak to je vrchol!
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:26
- Nahlásit

Lidi, tak tohle jsem nasla, kdyz jsem hledala v nejakem bazarku pracku!!!

Whirlpool CS 560 - Nabídka - [12.9. 2006] Smazat/Editovat

Prodám automatickou pračku Whirlpool CS 560 s horním plněním, nepatrná závada pružinky vnitřních dvířek nebráníci funkčnosti pračky, 5kg náplň, všechny funkce bez chyby, cena 2000,-Kč. Nebo vyměním za štěně menší rasy psa, nabídněte.

Lokalita: Šumperk
Cena: 2 000

Mmartin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:28
- Nahlásit

nika00
No pořád lepší chtít vyměnit pračku za psa nez psa za pračku

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:31
- Nahlásit

Mmartin
no ale stejne to je desny!

Mmartin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:39
- Nahlásit

nika00
jo, to určitě... Hlavně mě fascinuje způsob výběru psa - "v ceně porouchané pračky"... Jestli to bude pitbul nebo jorkšír nezáleží...

Anu
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:42
- Nahlásit

nika00
aspoň už vím kde seberu na novou ledničku.Nejdřív jsem si myslela,že psa prodám,ale to je zbytečný převod,rovnou ho vyměním díky za nápad

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:50
- Nahlásit

Anu
teeda

Anu
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:56
- Nahlásit

nika00
to víš doba si žádá své.

Pupy
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 17:53
- Nahlásit

Hmmm fakt hruza, mě i štvou inzeráta typu vyměním NO(4 roky) za štěně labradora.... atd
MNoo nechápu ty lidi, já je vlastně nechápu všechny

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 08:43 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Svého času, ale už je to dost let, se někde objevil inzerát ve smyslu "Prodám labradora (..) nebo vyměním za 2 králíky či pytel brambor."

A to byl s PP. Tehdy jich ještě bylo málo, a bez PP asi ještě skoro vůbec. Rozmázlo se to v klubovém zpravodaji, ale nevím, co se inzerentce stalo, jestli byla aspoň vyloučena z klubu nebo co...

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2006 21:43
- Nahlásit

Ketrin
sakriš, škoda, že už je to pasé někdy mám chvíle, kdy bych Edku vyměnila za ten pytel brambor... a třeba bych i něco málo přidala...

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 13:42 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Jo, ja som dnes narazila na toto. Dost ma to pobavilo, co vsetko si ludia nevymyslia, aby sa zbavili psa = pes zdedi tie najlepsie vlastnosti po rodicoch, prave tie, co ludi lakaju

Nadpis: krizenec
Popis: predam 3mesacneho psika velmi hravy pritulny nauceny na deti krizenec stredneho pudlika s yorksirom sfarbenie a kvalita srsti ako u yorksira po mame mierne zvlnena neplznuca nezavezna navsteva vytana

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 13:47
- Nahlásit

Alebo dalsia perlicka

Nadpis: Spic maly oranzovy
Popis: Predam dospele psy aj feny s PP aj bez.Cena od 3000-8000sk.Tel:0907315620

A dalsia, ten novofúlanďan ma naozaj pobavil aj ked inzerat nie

adpis: KÚPIME ŠTENIATKA
Popis: Kúpime šteniatka maltezákov, novofúlanďanov, angl. a fran. buldočkov, shi-tzu, jazvečíkov, ratlíkov, basetov, bernardínov, čau-čau a iné plemená. Môžete nahlásiť aj týždňových psíkov, aj SMS. Odber ihneď, 4-krát týždenne výkup.

Tak toto vsetko najde clovek, ktory hlada inzeraty novofundlandan bez PP...

Fík
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 14:10
- Nahlásit

To my jsme jednou navštívili "chovatelku", která inzerovala roční labradorku a rok a půl starou zlaťačku. Kamarádka potřebovala fenku na canisterapii, její fenka je už starší a v důchodu a tak poitřebuje náhradu.Chovatelku odkázala na inter. stránky na kterých je vidět práce kámošky a její feny. Chovatelka inzerovala, že jsou feny socializované, zvyklé na lidi a dopravu.
Jely jsme až za Českou Lípu, do takové chajdy, kde bylo u domu pár kotců a v nich"módní plemena" jako anglický buldok, york a další. Všechno to byly feny se štěňaty, když nám chov. ukazovala labradorku, byla s ní kamarádka spokojená, ale, když se zeptala na aport, který je důležitý pro podávání přemětů, třeba na vozík, nebo do postele klienta, chovatelka se rozčílila, že jsme překupnice a feny zavřela zpět do kotce. Jely jsme domů a byly jsme obě smutné, ne že jsme fenku nekoupily, ale z podmínek v kterých musela zůstat.Moje maminka vždy říká, nemůžeš zachránit všechny, ale.......

Lola1
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 15:20
- Nahlásit

nika00
Ještě, že nedali zn. může mít i nepatrnou závadu.

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:09
- Nahlásit

nika00
...to je jak blbej vtip...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání