| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:01
- Nahlásit
brut
super Ty vole, tak teď jsem se málem udusila...mi zaskočil bonbón
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:02
- Nahlásit
blanulinka1
Nejde, nejde...jsem ráda, že mi běží net.....už se těším, až přestanou kopat. Všude samá díra, zábrany, a ještě stále problémy s vodou, netem a popelnicema. Fakt by se jeden zbláznil
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:02
- Nahlásit
brut
musím jít uklidit nádobí z myčky...už je "vypraný" a narvat tam hromadu dalšího, ať to tu přes víkend neshnije
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:03
- Nahlásit
blanulinka1
Ty chceš vyzkoušet rychlost příjezdu záchranky, viď?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:04
- Nahlásit
brut
tak ještě ne, je to moc horký...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:05
- Nahlásit
blanulinka1
já chci taky domů myčku....mně to nádobí tak rozčiluje
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:05
- Nahlásit
brut
ty jo dej pokoj, než by mě tu někdo našel tak bych byla modrá...všichni co tu zůstali jsou zalezlí ve svejch kanclech...bych se tam maximálně doplazila na chodbu a mohla doufat, že někdo půjde domů nebo čůrat Ale z Proseka by tu byla pohotovost rychle
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:06
- Nahlásit
brut
já doma taky nemám, sem si už říkala, že si to špinavý nádobí budu nosit do práce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:10
- Nahlásit
blanulinka1
To jo, máte jí skoro za rohem....ale je špička a pátek
Asi bych využila myčku v práci...přece nemůžeš mít doma tolik nádobí, aby to bylo poznat
Právě mi psala ségra, že Balinka má v tlamičce papilóny ( teda to vůbec neznám ), prý je to sníženou imunitou, tak dostala "Béčko" a musí být přes víkend v klidu - to jsem zvědavá, jak se podaří ségře torpédo udržet
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:14
- Nahlásit
brut
Právě mi psala ségra, že Balinka má v tlamičce papilóny = afty prostě "pupínky" jako lidi...
Jak jsi psala o tom oblíkání do kabátu na "příchodech"...Bassiho už jsme navlíkly i do hokejovýho dresu a kdoví čeho ještě, jemu to vůbec neva...kliďánko v tom chodí a ani nehne brvou..
...přece nemůžeš mít doma tolik nádobí, aby to bylo poznat naštěstí ne, ale občas, když se rozhodnu něco upéct, tak při tom pořádně nadělám jenže já e znám, půlku věcí bych rozbila po cestě Jinak toho moc není...pár talířků, hrníčků...jsme dva, přes týden skoro nevařím...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:19
- Nahlásit
blanulinka1
afty prostě "pupínky" jako lidi...
jenže afty u lidí nejsou tvrdé maličké bulky...přesně to měla Bali. Nebolelo to, zmáčknout to taky nešlo....a barva byla bílá s tmavými středy
Basty byl taky zvyklý...oni si ho děti zpracovaly podle svého , pořád nám chybí.....zrovna v chatě děti o něm pořád mluvily
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:20
- Nahlásit
blanulinka1
Já mám horu nádobí pořád...a nebaví mně. Utírají děti, ale mýt musím já.....máme provizorní kuchyň, tak by mi ještě rozbily nádobí...už takhle ho mám málo
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:20
- Nahlásit
brut
a jóóó...teda co si to ta "holka" pořád vymýšlí...
Hehe, to je nejlepší, když je zvyklej na všechno...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:22
- Nahlásit
brut
my máme sice zbrusu novou, ale nechci z myčku, jelikož mi to příjde jako žrout vody a elktriky, nepočítám že by nás v budoucnu bylo víc než 3 a pes...ale pro početnou rodinu už se to určitě vyplatí...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:24
- Nahlásit
brut
jdu to vytahat...už to snad vychladlo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:25
- Nahlásit
blanulinka1
My jsme normálně 4 + 2 psi + kočka, ale jednou za 14 dní ještě přijede přítelův synek a taky ségra je u nás každou chvíli.
Takže nádobího je hrozně moc....a když si k tomu připočteš mojí zálibu v pečení, tak to je hrůza
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:33
- Nahlásit
brut
no to si raději ani nepředstavuju...U nás, když máme návštěvu, tako to vypadá spíš tak, že je plno sklenic a hnků, jelikož jsme se zatím nedopracovali ke "stařeckému obžerství" ale setrváváme u "mladického chlastání" a teď se k tomu přidaly hrnce od svařáku
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:37
- Nahlásit
brut
včera jsemmlvila s Katkou, chovatelkou toho našeho štěňátka, tak prý už začínají prďolátka otevírat očička
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:41
- Nahlásit
blanulinka1
To jsou pěkný čiperky....takhle brzy. Kdy se na ně pojedeš podívat? Nezapomeň si foťák....jsem zvědavá na drobky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:43
- Nahlásit
blanulinka1
Svařák já taky ráda....už vím, co si uděláme večer, až budou hadi v pelíšcích a k tomu nějakou mňamku, kterou jsem si našla na netu ( třeba nivové šnečky, mňam)
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:45
- Nahlásit
brut
chci se s ní právě domluvit (od kolika dní/týdnů je to "dovoleno"?)...příští víkend jede do Prahy na klubovku do Letňan tak se tam uvidíme... ale na štěnda zajet musíme, foťák máme v opravně, ale snad Tom půjčí z práce, ne snad, prostě musí i kameru a hotovo Chci ji mít "archivovanou" už od miminka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:45
- Nahlásit
Ještě chvilku a jdeš domů ....a já půjdu dělat večeři hladovcům
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:47
- Nahlásit
blanulinka1
Já se jezdím koukat na štěníky od té doby, co rozlepí očička a začnou se trochu šmrdlat po pelíšku. Vůbec se ti s "archivací" nedivím....jsem taky takový pošuk
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:49
- Nahlásit
brut
tak to už máme na čase, hned jí volám jak to s nima vypadá tenhle víkend nebo příští týden No kluci z Rkovýho vrhu už se smrdolí po pokoji, předevčírem prý meli "vycházku" tak jeden se dokutálel pod stůl, tam usnul a nemohli ho najít
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:51
- Nahlásit
blanulinka1
si představuju jak se koulí..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:52
- Nahlásit
brut
škoda, že Katka ještě nepověsila fotky na web, říkal, že pokud to stinhe tak snad o víkendu...ale věřím, že toho má až až...tři vrhy najednou...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:53
- Nahlásit
brut
no hlavně jak tam chrní...stočenej do klubíčka, jazyk mu leze z drštičky, všichni ho hledají a on si ze spaní vesele třepe nožičkama protože se mu zdá jak už krásně běhá
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:55
- Nahlásit
brut
No nic, já to tu balím hele pěknej víkend, kdyby jsme se tu neviděly, ale určitě sem o víkendu zavítám...závislost je závislost...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:55
- Nahlásit
blanulinka1
3vrhy najednou? to by mně asi trefilo.....všichni jsou jezevčíci nebo má ještě jiné drobky?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:57
- Nahlásit
brut
všichni drsňáci..nejdřív 3 kluci, pak jedna holka a pak 2 a 2 není to moc, ale zase jsou to 3 fenky...
|