Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Co v zimě?
Autor Zpráva
KEISSA
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 12:47
- Nahlásit

Co děláte se psi přes zimu,jak trénujete?Cvičíte ?Ona se ta potvora zima už blíží a tak by mě zajímalo jak to s pesama překonáte?

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 12:59
- Nahlásit

Presne to iste co v lete, akurat mame doma na dlazke viac vody z tych snehovych brmbolcov, co donesie domov A budem moct s nim ist von aj na prave poludnie, co by mi v lete nevyslo

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:20
- Nahlásit

pigie
no jo,ale ty máš medvěda a ne psa....zapomnělas?

abby
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:24 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

KEISSA

Já to plánuju spíš tak,že na cvičák budem docházet jen občas,podle počasí a cvičit budem hlavně doma,venku....

wensday
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:30
- Nahlásit

chodíme na cvičák dokud to jde a na běžky se psama

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:41
- Nahlásit

KEISSA
to ja mam stejny problem jako ty...
v zime se nechce nic delat jak me tak psum...
je nam zima...mame depresy z toho jak je brzy tma, koupat se neda..
jen kdyz je snih, tak chodime bobovat

Meta
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:47
- Nahlásit

Budeme vytírat, vytírat a zase vytírat, neboť zvěř se courá ven a do tepla, ven a do tepla. Na cvičák chodím v zimě jen pokud je teplota na nulou, což loni znamenalo výpadek od Vánoc někdy do února Na procházky se dostaneme jen potmě, takže přidělám na obojek blikátko. Jinak pes má zimu raději než léto.

Vanda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 14:52
- Nahlásit

nika00
přesně. hledám někoho, kdo by si Báru od listopadu do února (což považuju za nejhorší období) každoročně vzal a pak mi ji na zbytek roku zase vrátil. to že zná v tomhle období venku (krom víkendů) jen tmu je depka pro mě i pro ní. co se týká aktivit za světla chci letos taky zkusit běžkovat.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 15:33
- Nahlásit

KEISSA
jelikoš náš pes miluje zimu snad víc jak léto a šíleně rád lítá ve sněhu, tak je mi program jasnej. Na Vysočině se nebojím, že by sníh nebyl, takže náš program na každé vycházce bude stejný jako loni : promrzlá panička si počká, až si Jackounek dostatečně zaplave a zaskáče ve sněhu a jelikoš mu letos přibyla parťačka, tak se asi načekám...No, a pak se třeba milostivě i vyvenčí a půjdeme snad i domů

Arguskaaa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:44
- Nahlásit

Poslušnsost a tanec cvičíme pořád, agilitky vyjímečně v hale, ovečky trošku mín, coursing a stopy v zimě vůbec... tak asi takhle

pajisek
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:59
- Nahlásit

Muj pes ma nejpis zimu radeji nez leto. Budeme chodit hlavne na bezky... Na to se mooc tesim, jen aby u nas byl snih...

želva
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 15:18
- Nahlásit

no mi když je sníh, tak chodíme dlouhé vycházky a blbneme a když je hnusně tak taky

jitka HS
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 17:19
- Nahlásit

Ahojky,náš Jimmík taky miluje sníh.Máme oba dobré vybavení na zimu.Víte jak je v lese nádherně,když je všude krásně bílo,a sníh křupe pod nohama.Paráda

Lexa
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 17:35
- Nahlásit

teda to jste vsichni tak aktivni,az z toho zacinam mit mindraky
Fena mi v tomhle pocasi 2x denne vyleze na nezbytne nutnou dobu ven,tvari se u toho otravene,a potom zaleze na gauc,zavrta se do vlnene deky a spi.A mrnouse jsem rano vytahla pred barak,velmi vymluvne se na mne podival (uplne jsem slysela,jak mi rika :"To jako nevis,ze DOMACI pes se v takovem pocasi nema co delat venku?!"),rychle se vycural a utikal domu jako o zavod.Zbytek dne priserne zlobil

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání