| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 00:04
- Nahlásit
Zet
dik, uz to mam v oblibenych hromadne emaily nepreposilam (mazu rovnou), ale vcera jsem, priznavam, rozeslala jedno varovani pro icq (v databzi jeste neni, ale pocitam, ze se tam brzo objevi )
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 07:21
- Nahlásit
Zet
no dyť, už to mám taky v oblíbených Budu si teď dávat větší bacha na to co komu posílám.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 08:19
- Nahlásit
Vcelka
Skvělé
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 13:36
- Nahlásit
Zet
Tak už mi to přišlo taky ... prostě HOAX ... To ještě chudák paní veterinářka bude koukat, co vypustila do světa Ale hlavně, že to pejskům pomohlo. A vo tom to je
Já si nemůžu pomoct a musím to sem dát - aneb dnes přiřazený hoax do databáze http://www.hoax.cz :
URL
|
labra
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 16:48
- Nahlásit
Je to HOAX, už to tam dali, podívejte se na stránku, www.hoax.cz, již na ni někdo upozorňoval. Já už jsem se naučila nevěřit všemu...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 19:25
- Nahlásit
Proč říkáte že je to hoax, když to byla pravda? a asi jen díky tomu, že tu zprávu dostalo hodně lidí, mají feny nový domov. To je přece něco jinýho než neustálý emaily s nabídkou viagry ...
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 19:37
- Nahlásit
Ketrin
Hoax je obecně jakýkoliv falešný nevyžádaný e-mail, který vyzývá k dalšímu šíření. Takovéto e-maily jsou zpočátku velmi často pravdivé a je pochopitelné, proč vznikly a jsou dále šířeny ... účel světí prostředky. Ale ve chvíli, kdy přestanou být pravdivé a aktuální a přesto jsou neustále přeposílány lidmi dál, pak už je to „hoax“. Dokonce je to velmi častý typ hoaxu. Na vině v žádném případě není ten, kdo je vytvořil s dobrým úmyslem, ale ti, kteří si jejich pravdivost neověří a dále je přeposílají.
Takže ten e-mail samozřejmě původně hoax nebyl, ale teď už je. A jak píše jeho nebohá autorka:
„Nyní zpráva žije vlastním životem i s mým telefonem, ale již není aktuální.“
Proto je skvělé, že vůbec existují stránky http://www.hoax.cz, které se snaží šíření takovýchto e-mailů zabránit. A proto je tak smutné, že je tak málo rozesílačů podobných e-mailů zná
|