Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Su tady jenom na skoka
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:33
- Nahlásit

Ináč včera jsem jela od doktorky a měla jsem fakt 38° C a bylo mi úplně na pikaču a teď to tak kalím po městě a dojela jsem policejní auto jedoucí přede mnou. Tak za něma trošku přibrzdím (to víš, nabourat do cajtů je dneska docela blbý, to se hned bere jako útok na veřejnýho činitela) a oni najednou rozsvítili ten svůj hnusně modrej majáček a červenou "STOPku". Řikám si, co jim hrabe, že nemám vzadu SPZ (v pondělí jde Polinka do opravny), to vidět zepředu nemohli, rychlost mi taky nikde měřit nemohli...., no a koukám, že som zabudla rozsvítit světla. Tak jsem je rychle rozsvítila a policajt stáťák mezitím nakvačil až ke mně.
"Silniční kontrola, slečno Vaše doklady a doklady od vozidla."
Pohlédla jsem na něho očima přizabitýho angoráka, zpocenej xicht i vlasy, plínku okolo hlavy a nějak jsem se k předání dokladů zjevně neměla.
"Víte jakého přestupku jste se dopustila...?"
Znovu na něj mžourám: "Prosím Vás, vím, ale já už svítím. Jedu vod doktorky, je mě fakt blbě a jedinou mou vizí je postel, tak jsem na ty světla nějak zapomněla. Můžete to zkusit pochopit?" a hlasitě a mokře jsem pšíkla.
"Nezlobte se, ale dopustila jste se vážnějšího přestupku, takové okolnosti mě nezajímají, Vaše doklady, prosím." byl nekompromisní a tvrdej. A vůbec nebyl hezkej.
Prosebně jsem k němu vzhlídla: "Prosím Vás, koukněte (ukázala jsem na sedadlo spolujezdce, kde se válela zpráva od MUDr. a tisíce krabiček s lékama, za něž jsem utratila doplatek v řádově tisících korun - na pokutu už nezbylo) já si fakt nevymýšlím, prostě je mi aktuálně tak blbě, že chci jen tu postel a nějaký světla mi byly s prominutím momentálně u prdele. Už si dám pozor, slibuji."
Policajt byl vytržen ze svého soustředění a chvíli kmital očima mezi mnou a lékama, mnou a lékama, mnou a kolegou sedícím ve služebním voze. Nebyla jsem si jistá, jestli to není spíš nějakej tik. Znechuceně se ode mě odklonil a říka: "Vy teda máte hlas... Prosím Vás, zmizte..."
Snad lze pochopit, že v tu chvíli mi přišlo nevhodné vysvětlovat mu, že takový hlas mám už 25 let a že to s nemocí nikterak nesouvisí. Příště to tak udělám zase....

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:34
- Nahlásit

Garfield

abby
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:35
- Nahlásit

Brzo se uzdrav.

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:36
- Nahlásit

Garfield
Veru, pravdu ma abby, rychlo sa uzdrav, nech si tu znova medzi nami

Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:37
- Nahlásit

Garfield
tak to je povedená historka

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:38
- Nahlásit

sa hanbim priznat, ved s Tondou som prehodila len par slov, ale ja tu tiez smrkam uz dva dni Ibaze ja choroby prechodim, neprelezim

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:41
- Nahlásit

Garfield
aha, takze ted budes celorocne vozit leky na sedacce, vid?? jen tak pro jistotu. hlas k tomu mas taky furt ...

abby
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:41
- Nahlásit

pigie

Mám taky doma jednoho marody,který choroby přechází.Někdy bych ho za to zabila.

Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:46 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Jirikovo
No jasnačka česnečka, prostě teď ty léky sežeru místo snídaní, obědů a večeří (taková medicamos plná penze) a pak budu vozit pořád jen prázdný krabičky. Oni časem na slunku vyblednou, ale teď ty tři zimní měsíce to snad vydrží ne? A hlas? To je faktor celoživotní. Jen nevím, jestli zvládnu celoročně jízdu v pyžamu a na něm tepláky a budnu, plínku kolem hlavy, nenamalovaná (což jako blondýna špatně snáším) a neučesaná (coš s mojí koudelí je skoro zdraví nebezpečné).

abby
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:47 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Garfield

Když jseš tady,běž ještě hlasovat o místě srazu.

http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_4839_0.html#15

nebo navrhni další variantu.Psala jsi,že víš o nějaké chatě

wami
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:50
- Nahlásit

Garfield
tak to fakt dobry...
Ja uz horecky prechodila, tak pracuju s tamponama v nose, abych si nekapala na klavesnici sopel...

Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 11:15
- Nahlásit

wami
Dočetla jsem o Tvém kapajícím soplu a zvedala u toho telefon. Nedopadlo to dobře. Víš jak vypadá výbuch smíchu při silné rýmě?

wami
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 11:30
- Nahlásit

Garfield
Víš jak vypadá výbuch smíchu při silné rýmě?
Vylitnou ti tampony z nosu?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 11:34
- Nahlásit

Garfield
wami
hele devcatka, tyhle debaty takhle dopoledne ...... k vanocum vam koupim velky igelit, ktery si date pres telefon, klavesnici a monitor ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 11:38
- Nahlásit

wami
Čistíš vatičkou zelený humus z mezi klávesek, z dírek ve sluchátku, z monitoru, ze stolu, z okna a ze dveří dvou vedlejších kanceláří.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 11:39
- Nahlásit

Garfield
zapomnela jsi napsat, ze taky musis ten humus otrit klientovi z bryli .......

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 11:57
- Nahlásit

Brzy se uzdravte marodi

wami
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:01
- Nahlásit

Garfield
mno aha, takze zlaty tampony...
(Vcera jsem si ale pro zmenu poplivala rukavy u dvou mikin, jsem to s tim psikanim proste neodhadla... )

Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:27
- Nahlásit

Já nechápu kam na ty nemoci chodíte

Ale přeju brzké uzdravení

Mmartin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:30
- Nahlásit

Jimmi
nechápu kam na ty nemoci chodíte někteří jedinci využívají psí srazy k testování zbraní hromadného ničení

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání