| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:06
- Nahlásit
Tonda
jakože s tý co je v ní SARS????hele s tím bych počkala chvilku
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:07
- Nahlásit
Tonda
hele ty jsi podváděl?
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:08
- Nahlásit
sarax
SARS ne,tam byla ME 06...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:08
- Nahlásit
todle je hezká fotka psa a pána. Takový měl fotit Jíra u mě...na všech fotkách vypadám jak blb.
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:10 - Změnil/a: Tonda
- Nahlásit
Anu
hele ty jsi podváděl
prave ze vubec....ukol znel: panecek i pes po lavce...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:11
- Nahlásit
ale oni myslely takto...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:13
- Nahlásit
Anu
pokud to nespecifikovali
sem zvědavá co bude na Slavětíne...mám od BArči slíbeno že Trinču někdo dostane na krk a já budu sedět bych se pobavila kdyby s ní šel někdo po lávce
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:16
- Nahlásit
sarax
no hele Anub si stěžoval.Byla todiž disciplíná útěk za páníčkem..jenže ten můj blbec zná jenom útěk od páníčka.A nepřej si vidět ty fotky...já se tam tvářím jak když mi ulítnou včeli a jsem mentálně postižená-to jsem už přemýšlela jestli mi Jesenický policajti přivezou psa
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:22
- Nahlásit
Anu
a jak to zvládnul??utíkal za paničkou???
hele co upečeš???já asi nic..něco koupím..nejsou lidi
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:28
- Nahlásit
sarax
teď to právě řeším na Anubisovi co se bude péct...no vidím,že to pekárna jistí.Aby by mi pak nějaký pražákovci,či ostrávak omlacoval moje kuchařské schopnosti rok a půl o hlavu se mi nechce riskovat.
útěk zvládnul-sice nechápal smysl -okamžitě se přilepil na Eimy a předběhnul...nějaké ke mě.....pche..obkrouřil kolem Jíry-super fotky a když zjistil,že to je teda všechno tak se znuděně teda přiřadil
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:54 - Změnil/a: Tonda
- Nahlásit
Anu
trochu se divim ze se mu na tu lavku nechtelo,protoze me od mala vleze sam od sebe kamkoliv...
a jeste si tam v klidu sedne
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:58
- Nahlásit
Tonda
tátův retrívr taky zaboha nevleze na takovu lávku. Na stromy,větvě,mosty jak máš ty ano,ale na lávku ne....to Anub je magor.Na cvičáku mi utekl na lávku,na žebřík pro vlčáky-ten vysoky....vlčáci se tam klepou strachy jak sulc a on je rád,že je 2metry nad zemí a čumí...prostě kočka no.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:22
- Nahlásit
Tonda
Takze, kedze mozes za vsetko, tak moj pes je nachcipany, berie antibiotika, kasle, chrci, tak len, aby si vedel Mna to uz preslo, tak teraz to odo mna schytal pes
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:50
- Nahlásit
pigie
aha,tak ty jsi na me naštvaná(nasratá) a proto jsi me neposlala ty fotky o ktere jsem te prosil
nééé,ted vazne,posilala jsi je? nic me neprislo...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:52
- Nahlásit
Tonda
ted uz nevim, v kterem foru, ale pamatuju si, ze ti pigie psala, ze jsou moc veliky (ze to ma buhvikolik mega), ze se odesilaly cely den a pak se vratily - bud ti to nevzala schranka, nebo to nezvladl mail jako takovy...
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 21:19
- Nahlásit
wami
je to mozne,ja jsem byl na vikend pryc a jeste jsem vse zameskane nedohnal...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 08:14
- Nahlásit
Tonda
Pisala som to kdesi do diskusie, poslala a vratilo sa mi to ako undeliverable...
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 08:42
- Nahlásit
pigie
ja jsem te v patek o ty fotky poprosil a hned na to jsem odjel na vikend pryc.Nektere diskuze jsem po navratu neprocital...
Nemohla bys je teda zkusit trosku obsahove zmensit a zkusit to jeste jednou?Fotky z toho delat nebudu,takze uplne originalni rozliseni nepotrebuju.Jen trosku vic koukatelne,nez jsou na netu.
A mozna radej poslat ne najednou.
DIKY.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 08:52
- Nahlásit
Tonda
poslane a sorry za firemny podpis, pozabudla som sa
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 08:53
- Nahlásit
pigie
mam to doma...DIKY
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 08:53
- Nahlásit
Tonda
niet zac
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:39
- Nahlásit
Náš pes se dostal do puberty,neposlouchá,ignoruje nás.Vidíš,za co všechno můžeš Taky už trochu zhubla,ale za to už můžem my
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:50
- Nahlásit
abby
ja bych vas taky neposlouchal,kdyby jste me trapili hladem...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:53 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Tonda
Ne,ne,to bude puberta.Asi budem bez psa,protože ji brzo zabiju
Hele,hladem ji netrápíme,jen jsem zakázala příteli,aby ji cpal pamlskama.A díky tomu už zase konečně žere granule.Taky jsme přidali zátěž.My jsme jen poslechli tvé rady
PS.:Mě příjde pořád stejná,ale přítel a okolí tvrdí,že zhubla,tak na tom snad něco bude.
|