| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:02 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
ahoj ,prosimtě, mohla by jsi se,až půjdeš na cvičák zeptat té Evy (bo jak se menuje) co vás cvičí na telefon a jestli ještě berou? že máme zákl. kurz a to je všecko.
Díky moc
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:48
- Nahlásit
Mar3
Jo jo jasný zeptám se ti Byla jsem tam cvičit včera,ale tenhle týden tam jistě ještě půjdu V sobotu je tam agi,tak nám hodina odpadá,ale já si tam chodím pocvičit i sama . A jak se s Berrískem máte?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:50
- Nahlásit
Mar3
Teď mě ještě napadlo, že ty chceš být členem, nebo ti jde vyloženě o nějaký kurz? My jsme normálka členi a v sobotu si chodíme pocvičit pod dohledem výcvikáře a min 1x týdně chodíme cvičit sami.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:51
- Nahlásit
Frog
jj,dobrý už je po těch třech coursinzích uplně vyfachčenej a svalnatej (bodejť taky,dyž běhá 2x tolik,páč mi v cíli zdrhne,že )
my sme chtěli chodit i na agility,ale byla sem na všecko domluvená s tou Edrovou, která teď dělá jako by neexistovala
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:53
- Nahlásit
Frog
chtěli bysme bejt normálka členem a jednou tejdně si tam chodit cvičit pod dohledem cvičitele,protože su naprosto neschopná něco ho naučit sama (krom zákl. třech povelů) protože pořádně nevím jak
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:57
- Nahlásit
Mar3
Hele doporučuju ti přijít si zacvičit v sobotu. Mezitím co si psiska hrajou ,tak se můžeš s babou normálka domluvit. Je fakt skvělá... Alespoň si vyzkoušíte,jak se vám s ní bude cvičit
Jo jo Agů ten coursing taky moc baví, jen se mi zdá čímdál tím víc vyčůranější a nadbíhá jak může Druhý kolo dokonce i na střapec číhala mezitím co Luckýsek to celý odběhl poctivě .
Berry je náhodou opravdu makáč jsem úplně koukala, jak Chuckovi v něm roste velká konkurence
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 11:01
- Nahlásit
Frog
a myslíš, že bych se tam v sobotu mohla jen tak stavit? to je ve 14:00 že?
je sice makáč,ale v půlce to posere tím,že někam vodběhne a celej obrovskej náskok tím ztratí a eště ho Chuck předběhne...
|
Puna
|
# Zasláno: 17 Říj 2006 11:04
- Nahlásit
kuk..
Frog
Agů nadbíhá jen trošičku...
Mar3
a Ty toho Berrunku mírni, ještě bude mít Chuck komplexy, chudák... najednou takovej závodník
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 11:05
- Nahlásit
Puna
hmm,šak v druhym kole se zmírnil sám (asi proto,že byl naběhanej z toho,jak mi zdrhnul )
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 11:17
- Nahlásit
Frog
Puna
jo a holky,nemáte ze soboty nějaký fotky? mně došla ve foťáku baterka takže zase nemám nic....já snad toho mýho psa v běhu nikdy nezachytím
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 13:07
- Nahlásit
Mar3
Zkrátka v sobotu od 14:00 se tam stavíš, pocvičíš si, poptáš se a uvidíš Jen tuto sobotu tam mají Agility závody, a příští dva víkendy jsou tam myslím zkoušky. Tak¨že zkusím zjistit, kdy zase bude normoš výcvik
Jinak pár fotek mám, pak ti je semka hodím,ale zatím jsem je ještě nestáhla do PC. Během zítřka se je pokusím poslat
Puna
No začala potvora pořádně tu trať krátit
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 13:29
- Nahlásit
Frog
tak fajn,tak prosímtě mi pak dej nějak vědět, kdy tam bude, nebo dyž ju tam potkáš dřív,tak si prosím vem telefon a řekni jí tady toto,jo?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 13:33
- Nahlásit
Mar3
Jasan, počítám s tím Hele ještě mě napadlo,že bych ti mohla dát číslo na paní Liškovou a ta to číslo mít bude
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 13:37
- Nahlásit
Frog
a kdo je paní Lišková????
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 13:39
- Nahlásit
Mar3
Paní Lišková to tam má celý pod palcem
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 13:47
- Nahlásit
Frog
tak Ok to by asi měla vědět
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 13:55
- Nahlásit
Frog
Ups, tak už to číslo nemám.No zkrátka raději se zeptám osobně V pátek ti dám vědět
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:33
- Nahlásit
jo super! díky moc!
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 16:32
- Nahlásit
Mar3
Frog
ahojky, omlouvám se, že zasahuju do diskuse ale jsem členem na KK Zetor, vy chcete číslo na hlavní výcvikářku Evu Tyralovou ? (má černýho střeďáka)
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 07:42
- Nahlásit
Amir
ahoj, neomlouvej se - je to diskuze
no asi to bude ona,no...cvičí v sobotu? chtěla bysme k ní asi chodit na výcvik
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 07:55
- Nahlásit
Amir
Jo jo přesně na ni.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 08:46
- Nahlásit
Frog
písneš mi sem svýho maila, nebo mně na MRuslerova@seznam.cz?
dík moc
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 08:55
- Nahlásit
Mar3
v.takacova@seznam.cz
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:18