Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Americký buldog hledá domov.
Autor Zpráva
Anu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 06:59
- Nahlásit

Když jsem psala nedávno Garfield o brazilské file, prohodila jsem mezi slovy,že vím taky o psovi,který bude hledat domov. Chytla se toho myslím Mar3 či někdo podobný.Bohužel majitelé psa se nemohli rozhodnout ,zda dát psa pryč či ne. Takže je to tady.
Hledá se domov pro dvouročního americké buldoga s PP-fena. Je strašně hodná,malé mimino ji skáče po kožichu,tahá za uši,všechno si nechá líbit.Miluje celý svět,od lidí po psi.Sice to vypadá jak kdyby to psal Srstka,ale fakt mě ten pes učaroval.Je to dobračka tělem i duší.Jedinou její smůlou je že se dostala do rodiny,kde na ni není čas a tudíš si svoji energii vybíjí někde jinde-ničení nábytku atd...Znám tu fenku,hned bych si ji vzala domů,ale mám strach co by na to Anub.Při trošce malého psychického i fyzického vytížení někdo získá skvělého přítele.

Evik
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 07:12
- Nahlásit

jestli je ta čubí taková, jak píšeš, tak jistě ten domov najde brzy. Držím palce a alespoň posouvám...

Anu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 07:21
- Nahlásit

Evik
kdysi tu byli i fotky,jenže já je smazala,když mi bylo řečeno,že si ji nechaj....tak to je vždycky. Nejradši bych si ji vzala sama,ale nemůžu.

Evik
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 07:33
- Nahlásit

to je škoda...ach jo....proč si pořizují psa lidi, kteří na něj nemají čas....

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 07:35
- Nahlásit

Anu
no škoda že není to foto....nešlo by sehnat????
Evik
...proč si pořizují psa lidi, kteří na něj nemají čas.
to je fakt,ale lepší když se pokusej najít nový majitele než když psa nechaj někde zavřenýho v kotci nebo uvážou v lese.....

Anu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 07:38
- Nahlásit

sarax
zkusím to. Jsem husa blbá. Byly tady fotky na tématu Brazilská fila ale nejdou otevřít. Je celá bílá-menšího vzrůstu než klasický buldog,jen jedno oko má hnědě-myslím kolem chlupy.Fakt je to mazlík.

Mar3
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 07:41
- Nahlásit

Anu
jj,byla jsem to já - vzal by si ji kamarád - akorát sme mysleli,že to je buločka anglická (o takovou přišel kvůli její nemoci v jejích 18 měsících) a tu by si vzal. americkou bohužel nechce,protože to plemeno potřebuje víc pohybu a víc se u věnovat a na to nemá dostatek času. Navíc má 2 buldočky francouzský - ang.buldok by k nim zapadl,ale bojí se, že am. ne......přece jenom am.buldog u je jinší povaha............není tolik klidná jako Fr.buldoček a ang.buldog...

Anu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 07:45
- Nahlásit

Mar3
to se nedá nic dělat.Ona potřebuje někoho kdo se jí bude věnovat a cvičit s ní.Prostě ji nějak zaměstnat.Hodí se i k dětem,opravdu po ni děcka skáčí jak po madraci....

Evik
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 07:57
- Nahlásit

tak snad se pro ní brzy někdo najde, kdo by jí mohl dát lepší a plnější život než ti dosavadní majitelé. Aspoň je dobře, že se jí snaží najít lepší domov.....jasně, máte pravdu, že by mohla skončit i hůř a že tohle je ta lepší varianta...

Anu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 08:02
- Nahlásit

Evik
ale už mohla mít domov dávno.To je naprosto stejné jak s ANubem.Taky čekali až bude situace nevyhnutelná...todle mě fakt štve. Já bych si ji nejraději vzala sama,ale mám strach a pak bych chtěla konečně jednou štěnátko....ach jo

Evik
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 08:32 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit

Anu

nojo, všechny pejsky nespasíme...My jsme si tím, že jsme si vzali Griffču, taky přidělali spoustu problémů, ale i když toho vůbec nelituju a psa miluju, taky už bych si příště (v daleké budoucnosti) zase ráda vzala štěňátko, takže Tě plně chápu.

Anu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 08:34
- Nahlásit

Evik
právě,řikám si že mám nárok na štěně a né na dalšího psiska-ona je sice proti Anubovi procházka růžovým sadem ale nevím jak Anub&buldog....měla bych strach z nějakých sporů.

nels
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:44
- Nahlásit

Anu

jenom dotaz,asi fenecka neni kastrovana,co?

Anu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:45
- Nahlásit

nels
není ale asi nebude problém ji vykastrovat.Je sice s PP ale prý je menšího vzrůstu na buldoga tak nevím jak by to bylo s uchovněním.Je fakt ale hrozně hodná,jen není vytížená.nedávají pryč kvůli tomu že by byla nevzladatelná,ale proto,že vědí,že u někoho kdo se jí bude věnovat ji bude líp.

abby
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:22
- Nahlásit

Anu

Myslím,že tehdy o ni jevol zájem ještě někdo jinej než Mar3.Tak se ti třeba ozve.Držím palce.

Misery
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 21:22
- Nahlásit

Am. buldog neni ten co byl taky v Jake a tlustoch co? Max byl anglickej buldog vidte? Ten se mi strasne libil...ale at americkej nebo anglickej, ja psa stejne nesmim, pritel nedovoli

daliva
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 07:26
- Nahlásit

Tenkrát jsem se hlásila i já, ale to šlo o tu záměnu s anglickým buldokem - když se to vysvětlilo, už tenkrát jsem to bohužel musela zrušit. Američan je opravdu z jiného těsta než angličan, toho by nám smečka nevzala... Ale zkusím se poptat přes klub. Je možné uvést její jméno, když je s PP? Chovatel by s jejím umístěním nepomohl?

Anu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 07:41
- Nahlásit

daliva
co je na američanovy jiného? Já tyto psi vůbec neznám takže nevím. Jen vím,že ona je mazel i ke psů,ale samozřejmě nějaká konkurence..netuším jak by se chovala. Chovatel je prý pěkný množitel -na feně 2x do roka štěněta a tohodle psa dostaly prý jako úhradu dluhu,neb jim chovatel (nevím za co nemělo to nic společného se psy) dlužil 5,000,-kč. Na takového chovatele se radši neobracet.Můžu ji napsat ať mi pošle přesné jméno a jména rodičů,včetně tetovacího čísla

daliva
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:36
- Nahlásit

Anu
Rozdíl je určitě - jak v síle, tak v povaze. Angličani jsou kliďasové, američani potřebují pevnou ruku, hodně pohybu a vytížení, bývají dominantní, reakce na podněty se jim s dospíváním mohou měnit. Podívej se na portréty plemen..
Netřeba uvádět tetovací čísla či rodokmen, stačí jen plné jméno a hodila by se fotka. Umístila bych to na stránky Molossů v nouzi.

Mar3
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:41 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit

Anu
jj povaha je jiná - fr.buldoček a angl.buldok sou naprosto kliní nekonfliktní psi (jak na lidi tak na psy) - de facto si "nechaj srát na hlavu"
američan to je něco jinýho - ten s nima má splečnou fakt jenom tu druhou půlku jména jinak nic...

Misery
jj, v Jake a tlušťoch byl anglickej buldok

Anu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:46
- Nahlásit

Mar3
daliva
aha na fotce se už pracuje. Pošle mi ji. Jméno jdu zjistit-přesné. Mě se nelíbí buldog-ale todle je fakt mazlík-není tak velká,miluje svět. Vzala bych si ji sama-ale nevím co Anuba a ona-taky se bojím toho co píšete.Přeci jenom už to jsou dva dospělí psi

Mar3
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:06
- Nahlásit

Anu
hm,no am.boldok není zrovna dvakrát dobrej do smečky . . . ale zase samozřejmě to určitě záleží na jedinci že jo.......

Anu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:35
- Nahlásit

Mar3
no právě...ale ona fakt je mazel.Naprosto vzhlíží ke člověku jako k bohu-¨v tom se ji Anub nikdy nemůže vyrovnat- nemá tendence utíkat,žádné lovecké pudy,děcko ji skáče po těle a tahá za uši....ach jo...

Mar3
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:36
- Nahlásit

Anu
to jo, to je jasný,ale jak se chová (nebo by sechovala) k ostatním psům...?

Anu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:43
- Nahlásit

Mar3
venku se chová dobře,nevím jak se chová ke psovi ve svém prostředí.Rodiče snad prý mají AST a jsou v pohodě,ale jak by to bylo na trvalé soužití fakt nevím.Mám pocit že mezi psy bude hodně nízko- neprojevuje vůbec žádnou dominanci,ale to jsou jen mé poznatky.Můžu se mílit. anub je strašný dominant a podřídí si i rotvajlera ale stejně mám strach a pak když druhého psa tak od štěněte-aspoň tak jsem to původně chtěla

Anu
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:24
- Nahlásit

tady je fotečka-Sice tam není postava,ale výraz je naprosto jasný.Můžu poslat fotky i s mrňousem.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání