| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:07
- Nahlásit
Snad všchny potěším všechny příznivce této značky.Je opět k dostání v ČR.
Wensday sem dala minulý týden odkaz na tento obchůdek http://www.garde.internetshopping.cz/ a toto mi odpověděli:
Dobrý den, ano garnule Eagle Pack si můžete objednat. Vzali jsem jich pro začátek na zkoušku několik pytlů.. a ty jsou běhěm dnešního dne pryč...- ) Já to prostě nečekala....netušila jsem, že jsou tak žádané a dokonce jsem je nechtěla "brát".... Takže si je můžete objednat a další závoz by měl být do 14 dnů
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:15
- Nahlásit
abby
no to je bomba. Zajímalo by mě odkud je berou. KDyž jsme je s Mel před 3měsíci scháněli tak nám řekli,že je sem oficko nikdo nedováží a ani nebude.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:49
- Nahlásit
Anu
Nevím.Prostě jsem jim z hecu napsala a tohle mi přišlo.Tak si je tam zkus objednat.Paní mi napsala,že si mě dají do databáze a až budou,ozve se.Já zatím mám granulí dost a vzhledem k tomu,že mi pes nesežere denně ani 100g,tak ještě asi ještě dlouho budou.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:02
- Nahlásit
abby
že mi pes nesežere denně ani 100g,tak ještě asi ještě dlouho budou.
to je právě problém.Já si nemůžu koupit 15kilový pytel.Ten by pes žral přes rok a menší balení namají.
|
Majla
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:04
- Nahlásit
U Eagle Packu selhal dovoz.....proto je nikdo nikde nemohl koupit. Problém je vyřešen a tak během několika týdnů budou zase k dostání
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:07
- Nahlásit
Majla
a nevíš kde koupím menší balení? Já fakt nemám šanci koupit pro psa který žere 80gramu a někdy ani to ne,15kilový až 20kilový pytel.Díky
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:09
- Nahlásit
Anu
Tak já doufám,že je to jen tím,že trpí faleškou.Jinak jsme měli problém uhlídat,aby toho nesežrala moc.Kde ty časy jsou
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:15
- Nahlásit
abby
tak u nás to je tím,že bere granule jen jako poslední možnost se najíst. Já bych mu i vařila,ale na to nemám. Přeci jenom je to "Sporták" a potřebuji aby byl v kondici. A tak žere jen z nutnosti.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:16
- Nahlásit
Anu
Já chci teď najet na strategii, dostane jen granule a uvidím,jestli se to zlepší.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:22 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
abby
Já chci teď najet na strategii,
jojo tu znám.Pes mi 4dny nežral.Zhubnul 1,5kila a pak jsem to už nevydržela. On se nažere granulí jen aby nezdechl a drží se heslem,radši pojít hlady,než žrát granule.
|
Majla
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:48
- Nahlásit
Anu
a kde bydlíš?
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 15:44
- Nahlásit
Asi je EP opravdu už zase zpátky - mě na buddy obchodě v červenci říkali, že ho od září, října zase budou mít...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 15:49
- Nahlásit
Anu
Zhubnul 1,5kila tak tohle nám jenom pomůže.
Já to mám trochu složitější v tom,že neuhlídám přítele než psa.ten do ní něco cpe horem dolem
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 22:00
- Nahlásit
jen k tomu EP ..dovážejí ho na SLovensko...dovozce k nám zatím není...
takže uvidíme...my volali paní na Garde a sem rozpačitá
až to dorazí uvidím
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 22:11
- Nahlásit
No dovozce asi už je, leda by to k nám vozili jednotlivě z toho Slovenska . Přítel dneska přišel s tím, že viděl EP i ve zveráku někde v Dejvicích. Viděla jsem ho i na nějakých netových obchodech, jako novinku (tj. ne ještě nabídku z dob, než se to přestalo dovážet). Stejně je to celý divný...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 22:20
- Nahlásit
Leni
mno dovozce není....aspoň nám to takhle řekli na e-shopu kde to mají..vozí to ze SLovenska..a to že dovozce není sem psala
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 08:02
- Nahlásit
Anu
A co koupit takovej ten barel na granule? Tam ty granule vydrží o hodně dýl, než jen v otevřeným pytli... Já ho koupila, ale je fakt, že nám 15 kg pytel vydrží "jen" asi 4 měsíce...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 08:10
- Nahlásit
Eimy
jenže Anub žere max.80gramů za den.To máš jeden pytel na rok. To nejde. A pak nevím jak mu budou šmakovat.Potřebovala bych někde např.3kilovku či 7kilovku.ale u nás v té vsi asi těžko seženu a internetové obchody jedou ve velkém.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 08:24
- Nahlásit
Anu
Pokud zbaští fakt 80 gramu za den, tak to vychází na cca 190 dní... takže plus mínus půl roku ... do by musel žrát tak 50 / den, aby to měl na rok a to by byl už pruhlednej, ne? Moje psice má žrát asi 100 - 110 g/den (pro srovnání )
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 08:26
- Nahlásit
Eimy
Moje psice má žrát asi 100 - 110 g/den (pro srovnání
já vím,on má taky žrát 100-150gramů ale já mu dávám ještě maso. Takže dávám granulí méně. A někdy žere jen maso. Spíše ale granule s masem.Dny kdy žere jen granule -těch je zoufale málo. Takže vím,že nám by vydržel mnohem déle.Navíc mám bohužel psa nežravce a jsou dny kdy nežere projistotu vůbec nic....i tak 15kilo je moc na zkoušku.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 08:28
- Nahlásit
Anu
Na zkoušku joo, to beru, já mám u Veverky to štěstí, že ještě nebyly granule, který by nežrala, je to popelnice
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 08:32
- Nahlásit
Eimy
sice mi řikala Mel ži mi odsype trochu,ale to je zrádné.taky jsem takhle zkoušela FIRSTMATE pes se po něm mohl umlátit-ten jeden pytlíček.Tak jsem koupila 3kilové balení a mám peška.Pes to zaboha nechce vzít do huby.Ale třeba v nějakém obchodu mi mohli mít 3kilovku? Nevíš
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 09:17
- Nahlásit
Anu
No já tohle fakt neznám, Veverka sežere díkybohu všechno, co jí dám, takže jsem nikdy neřešila bude x nebude chutnat... A s tím menším balením fakt netuším, kde ho objednat... My kupujem Acanu adult light, u které není většinou problém ji sehnat...
|
naits
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 11:19
- Nahlásit
Leni Taky mi EP chyběl, krmila jsem s ním dlouho a byla jsem moc spokojená. Kdepak v Dejvicích ho mají??? To bych se tam hned zastavila!!!
Díky!
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 11:41
- Nahlásit
naits
Zeptám se ho (přítele) a napíšu.
|