Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / zcela nepsí potřebuji poradit
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:47
- Nahlásit

lidičky prosím poraďte mi kde mám hledat vzor na smlouvu o smlouvě budoucí.
Vím že jste tady hlavičky chytrý tak se na Vás obracím.
MOC DĚKUJI

ola
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:55
- Nahlásit

Petra
Záleží o co v té smlouvě jde...
Např.
http://www.vzory.cz/vzory/nemovitosti-a-byty/smlou va-o-budouci-smlouve-kupni/

Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:59
- Nahlásit

Petra
např. www.ipravnik.cz
nebo www.smlouvy.com ale tam je tuším SMS za 50,- Kč.

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:00
- Nahlásit

ola
moc díky, ale budu se ti snažit to trošičku vyvoslit lajcky

mám dům který je napsaný na mě i s pozemkem ale kousek pozemku na kterém je postavená dílna je napsaný na mě i na manžela, jenže tu dílnu potřeboval zvětšit ale bude to zasahovat na pozemek který je napsaný jen na mě. A kuli stavebnímu povolení musíme mít mezi sebou smlouvu. A já nevím jak to mám naspat

ola
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:12
- Nahlásit

Petra
Zkusila bych se doptat na stavebním, jestli nestačí jen Čestné prohlášení.
Ta smlouva by měla být podle nich o čem?

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:30
- Nahlásit

ola
no právě si nejsem jistá zítra k nám mám přijet paní ze stavebního tak zkusím něco sesmolit a ona mi řekne jestli to stačí nobo co tam mám dopsat. Má tam být něco o tom že souhlasím aby tan kousek dílny stál na mém pozamku ale moc tomu nerozumím protože to vlasně bude stát na mém. ale dílny je napsaná na mě i na manžela. Prostě si vymýšlejí

ola
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:38
- Nahlásit

Petra
Osobně bych to řešila formou Čestného prohlášení ve stylu :
Já, .............
níže podepsaná
čestně prohlašuji,
že jsem výlučnou vlastnictní parcely parcelní číslo.... , a s ohledem na uvedené souhlasím tímto s využitím části citované parcely k rozšíření dílny mého manžela, pana ......, jež se v současné době nachází na parcele číslo ...., a která je ve společném jmění nás obou, jakožto manželů.
Bla, bla, bla....
Pokud s nima je trochu domluva, tak ti poradí, jak nejlíp to řešit, a co by jim mohlo stačit. Někdy je to jen o tom, na jaký lidi narazíš!

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:38
- Nahlásit

ola
díky moc tak sem si to taky myslela zkusím to a zítra ti řeknu jak sem dopadla jo

Pupy
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 14:57
- Nahlásit

Týjo vim že zase nepsí téma, tak to píšu sem, nechtěla jsem zakládat nové téma.
Týjo sem fakt rozčilená někdo mi ukradl doklady( Přišla jsem na to ve vlaku když chtěl revizor lístek a to jsem si ještě v tram kontrolovala jestli mi lístek platí(a vim jistě že jsem si tašku zavírala)... a vtom bum doklady nikde. Rychle sjem vystoupila z vlaku a čekala na další jel až za 20minut, vrtátila se na Liběň zeptala se na informacích tam mě poslali na vysočanskou na policii ten chlap mi řek ža na městský uřad a ta baba mi řekla že mám jít na policii. A že maj jen do pul jedný Grrr sem fakt nas... už tak sem se musela přemoct mám poslední dobou špatné zkušenosti s lidmi(to tu nebudu rozebírat) Nejhorší je že sem tam měla právě koupený měsíčák, bank.kartu(kterou si musím zablokovat), občanku a všechno..Jo lidi oni fakt umějí pomoct:'(...jen nevim jak to vysvětlim mámě Stejně z nich nic mít nebude, douám že je někde pohodí zase venku a nějaký člověk je najde a pošle mi je

mag
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 15:21
- Nahlásit

Hlavně maž na policii a nahlaš to, ať máš doklad, že ti to bylo ukradeno, kdyby náhodou někdo zneužil tvoji občanku. Ať se potom můžeš bránit.

Hafina
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 16:48
- Nahlásit

Pupy
Mě když ukradli peněženku i s dokladama, tak jsem to musela jít nahlásit na oddělení, v místě, kde mi tu peněženku ukradli. Hlavně co nejrychleji zablokovat kartu a nahlísit krádež ať s tím nemáš problémy. hlaně si vzpomeň, co všechno jsi tam měla, třeba kartu do knihovny, videopůjčovny a tak ať si na tebe nikd nic nepůjčuje, abys později neměla problémy.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání