| Autor |
Zpráva |
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:47
- Nahlásit
lidičky prosím poraďte mi kde mám hledat vzor na smlouvu o smlouvě budoucí.
Vím že jste tady hlavičky chytrý tak se na Vás obracím.
MOC DĚKUJI
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:55
- Nahlásit
Petra
Záleží o co v té smlouvě jde...
Např.
http://www.vzory.cz/vzory/nemovitosti-a-byty/smlou va-o-budouci-smlouve-kupni/
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:59
- Nahlásit
Petra
např. www.ipravnik.cz
nebo www.smlouvy.com ale tam je tuším SMS za 50,- Kč.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:00
- Nahlásit
ola
moc díky, ale budu se ti snažit to trošičku vyvoslit lajcky
mám dům který je napsaný na mě i s pozemkem ale kousek pozemku na kterém je postavená dílna je napsaný na mě i na manžela, jenže tu dílnu potřeboval zvětšit ale bude to zasahovat na pozemek který je napsaný jen na mě. A kuli stavebnímu povolení musíme mít mezi sebou smlouvu. A já nevím jak to mám naspat
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:12
- Nahlásit
Petra
Zkusila bych se doptat na stavebním, jestli nestačí jen Čestné prohlášení.
Ta smlouva by měla být podle nich o čem?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:30
- Nahlásit
ola
no právě si nejsem jistá zítra k nám mám přijet paní ze stavebního tak zkusím něco sesmolit a ona mi řekne jestli to stačí nobo co tam mám dopsat. Má tam být něco o tom že souhlasím aby tan kousek dílny stál na mém pozamku ale moc tomu nerozumím protože to vlasně bude stát na mém. ale dílny je napsaná na mě i na manžela. Prostě si vymýšlejí
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:38
- Nahlásit
Petra
Osobně bych to řešila formou Čestného prohlášení ve stylu :
Já, .............
níže podepsaná
čestně prohlašuji,
že jsem výlučnou vlastnictní parcely parcelní číslo.... , a s ohledem na uvedené souhlasím tímto s využitím části citované parcely k rozšíření dílny mého manžela, pana ......, jež se v současné době nachází na parcele číslo ...., a která je ve společném jmění nás obou, jakožto manželů.
Bla, bla, bla....
Pokud s nima je trochu domluva, tak ti poradí, jak nejlíp to řešit, a co by jim mohlo stačit. Někdy je to jen o tom, na jaký lidi narazíš!
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:38
- Nahlásit
ola
díky moc tak sem si to taky myslela zkusím to a zítra ti řeknu jak sem dopadla jo
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 14:57
- Nahlásit
Týjo vim že zase nepsí téma, tak to píšu sem, nechtěla jsem zakládat nové téma.
Týjo sem fakt rozčilená někdo mi ukradl doklady ( Přišla jsem na to ve vlaku když chtěl revizor lístek a to jsem si ještě v tram kontrolovala jestli mi lístek platí(a vim jistě že jsem si tašku zavírala)... a vtom bum doklady nikde. Rychle sjem vystoupila z vlaku a čekala na další jel až za 20minut, vrtátila se na Liběň zeptala se na informacích tam mě poslali na vysočanskou na policii ten chlap mi řek ža na městský uřad a ta baba mi řekla že mám jít na policii. A že maj jen do pul jedný Grrr sem fakt nas... už tak sem se musela přemoct mám poslední dobou špatné zkušenosti s lidmi(to tu nebudu rozebírat) Nejhorší je že sem tam měla právě koupený měsíčák, bank.kartu(kterou si musím zablokovat), občanku a všechno..Jo lidi oni fakt umějí pomoct:'(...jen nevim jak to vysvětlim mámě Stejně z nich nic mít nebude, douám že je někde pohodí zase venku a nějaký člověk je najde a pošle mi je
|
mag
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 15:21
- Nahlásit
Hlavně maž na policii a nahlaš to, ať máš doklad, že ti to bylo ukradeno, kdyby náhodou někdo zneužil tvoji občanku. Ať se potom můžeš bránit.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 16:48
- Nahlásit
Pupy
Mě když ukradli peněženku i s dokladama, tak jsem to musela jít nahlásit na oddělení, v místě, kde mi tu peněženku ukradli. Hlavně co nejrychleji zablokovat kartu a nahlísit krádež ať s tím nemáš problémy. hlaně si vzpomeň, co všechno jsi tam měla, třeba kartu do knihovny, videopůjčovny a tak ať si na tebe nikd nic nepůjčuje, abys později neměla problémy.
|