| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:56
- Nahlásit
Syska
nebo pamatuješ, jak jsme měli 3 dny řidičák a jeli do Babic na Vánoční "disco" a pak řídily zpátky?Mlha jak prase, námraza jak sfiňa...a v autě samej vožralej, až na nás...Já měla to Liborovo auto a on mi po cestě sdělil, že to nemá papíry...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:57
- Nahlásit
blanulinka1
To ty...Tvoje mamka vžycky říkala, že tě budu muset do toho vlaku vynést...to byla hrozná móda ty rórky, co...si to pamatuju. Tobě v mlze spadly lokny a mě se zvlnilo to narovnaný, haha...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:58
- Nahlásit
blanulinka1
tak to sem nedělala! (ale ot balení do šál a tak jo.....a paksem bylazas nasraná,že mám vlasy lelkrizující a moc "připlesklý" - byl to dycky boj
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:00
- Nahlásit
Mar3
Hihi, to já taky. Ale tenkrát pro mě bylo lepší připlesklý než zvlněný.. My jsme byly tak blbý! Nebo jak jsme si kupovaly bílý trička, aby to na disce vždycky svítilo!!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:00
- Nahlásit
Syska
no jo, to byly časy...víš co to dalo práce to nakroutit? teď to zase rovnám...na palicu
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:01
- Nahlásit
blanulinka1
Anebo pamatuješ, jaks mě vždycky dělala Bosanu??
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:01
- Nahlásit
Syska
jo jo, jedině bílý... nebo minimálně s něčím bílým aby to "svítilo"...bóóóže...to už je tak dávno....A ty naše noční cesty z Obřan...ten chlap v noci na sněhu na mezi tenkrát...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:03
- Nahlásit
Syska
jóó Bosana A já jak tenkrát na Velikonoce měla ty copánky a tvůj "strejda" si ze mě děla pr.el, že jsem Nšoči
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:04
- Nahlásit
blanulinka1
Noo a teď mi vysvětli? Pročs jsi mi jako utekla do Práglu? To tam je lepší mlha bo co??
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:07
- Nahlásit
Syska
já ti ani nevím...Když v Brně by Tom nesehnal práci...a hnít ve Vyškově? nebo v Žatci? to by bylo ještě horší...však víš...srdíčko si nedá poručit... ale ta dálka nás přece nemůže rozházet Však si vzpomeň jak jsem byla v Portugalsku...to taky byla doba...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:11
- Nahlásit
jsme to tu nějak obsadily...a zrušily mlhu...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:13
- Nahlásit
blanulinka1
já už končím stejnak za chvíli...ale v Brně se ňák zatahuje, asi bude mlha..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:14
- Nahlásit
Syska
já taky frčím domů...tady zase začíná svítit sluníčko
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:18
- Nahlásit