Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak to mám udělat ???
Autor Zpráva
Rickynka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 18:53
- Nahlásit

Mám psa u babičky, ale bojím se že ho přejede auto, protože prarodiče jsou staří a třeba zapomenou zavřít bránu a pustí psa. Ten samozřejmě vyběhne na cestu. Už jednoho pejska mi přejelo auto a nechci, aby se mi to stalo znova. Prosím poraďte, jak mám přemluvit rodiče, aby mi dovolili mít Rickyho doma ???

Evik
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 19:55
- Nahlásit

jó holka, pokud bydlíš s rodiči, pak jejich souhlas potřebuješ.....pokud jsou neoblomní, že domů psa ne, pak je snad jediná možnost, a to odstěhovat se od rodičů (pokud jsi tedy plnoletá a zajištěná, abys to zvládla sama).
Jak je na tom babička? To je natolik senilní, že už fakt zapomíná i zavřít dveře??? Pokud ano, pak řešením by bylo i vybudovat na zahradě pro psa kotec. Kotcem se samozřejmě nemusí myslet jenom "zamřížovaná klec". Zkus si promluvit s babičkou, zda bys mohla oplotit kousek zahrady a vyhradit ho jen psovi s tím, že dokud za ním nepřijdeš, bude tam. Pak si může babička klidně zapomínat zavírat bránu, ale pes ti neuteče
Ovšem to záleží na tom, jak často za pejskem chodíš a na dalších okolnostech i na psovi, jestli je zvyklý venku či doma atd....

Rickynka
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2006 19:34
- Nahlásit

Evik
On má kotec i s ohrádkou, ale babička řekne : "Přece tam nebude pořád zavřený" a už to jede...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání