Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nálada pod psa, ale se psem...
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 13:12
- Nahlásit

Tak jsem se včera těšila na cvičák, jenže nejen, že jsem to kazila já, Veverka mi začla po pár překážkách stávkovat a nechtěla běhat, no nechala jsem ji být, třeba jí nebylo dobře. Doma jsem se 2 hoďky připravovala na laborky z fyziky, dneska test před měřením, pic, 4.. Totálně v háji, neb to tvoří půlku známky z protokolu. Pokud bych ot takhle dělala dál, mám na konci semestru z laborek 6 bodů z 20... Zamyšlená, naštvaná, smutná jsem dojela domů a psice mě vítala, pohladila jsem ji a šla sednout k počítači, než poletim na další přednášku... Psice za mnou skočila na postel, lehla si těsně vedle mě, dala mi hlavu na klín a vydržela tak šíleně dlouho, jak kdyby věděla, že bych nejradši byla s někým, kdyby mě obejmul... Pořád se ode mě nechce hnout, takže se pudem vyvenčit a já potom znova do školy...
Je zajímavý, jak hafani fakt dokážou odhadnout pánečkovu náladu... Ta moje je momentálně pod psa, ale se psem je to mnohem lepší...

Gája
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 13:30
- Nahlásit

Eimy
nebój, bude líp... , zvládneš všechno, jsi šikulka, ne??? Určitě je třeba někdo, kdo by tě rád obejmul, ale nešlo to.., tak snad příště... hafani jsou v tomto hodně citliví..

Evik
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 13:36
- Nahlásit

Eimy, ty jsi na výšce? Můj brácha taky, abys viděla, že je někdo na tom ještě hůř, tak můj brácha za minulý semestr neudělal ani jednu zkoušku (zlámal si na 3x nohu a měl půl roku po škole...) a všechny je teď dodělává už v dalším semestru (povolili mu to kvůli té noze) a přitom se musí šrotit na další....Ale taky mu neuvěřitelně v učení pomáhá náš Akouš, protože, kdykoli za ním brácha vyleze na zahradu, aby se odreagoval od učení, Akouš mu taky hned cpe hlavu "mezi nohy", nosí míčky...prostě pes umí skvěle dobíjet baterky
Akorát musí mít sám pořád z čeho tu energii brát, takže se páníček musí ovládat a snažit se co nejvíc působit na svého psa pozitivně, aby mu to ten mohl vracet.
Držím Ti palce, neboj, to zvládneš

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 14:07
- Nahlásit

jestli ona to nebude taková privátní canisterapie

Evik
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 14:33
- Nahlásit

blanulinka1
o domácí canisterapii by mohla vyprávět moje známá....má dva kluky, a ti když byli nemocní, nastěhovali si doma psa do postele...když se po příchodu domů maminka podivila, co pes dělá v posteli, synkové suverénně odpověděli : "copak si v živote neslyšela o canisterapii?"

Walda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 14:42
- Nahlásit

blanulinka1

Privátní canisterapie je přece jeden z důvodů, ne?
Angličani tomu říkají "Stress reliever".

wami
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 19:22 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Eimy
se psem to jde vsechno lip...
a i ta skola ti pak zacne pripadat takova...nedulezita...

(Nejlepsi bylo, kdyz jsem se ucila na souborku, na maly statnice... Mela jsem nervy a 3 tydny predtim jsem si dovezla prtavyho medvidka Lumpa... - a to mi kamoska, co mela fenku-maminu, rikala, jak je strasne zivej a vubec se s prtaty neda ucit... Byla to jedna z mych nejlip udelanych zkousek! )

Eimy
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 20:04
- Nahlásit

Gája
No já si myslela, že jsem šikula, ale po dnešku fakt nevim... Sem blbooun, ale je fakt, že spousta lidí (i spolužáků) mě pak podržela... Dokonce i to obejmutí večer bylo ...

Evik
Jo jo, jsem na výšce... Já vím, že to není katastrofa, ale připadám si jako úplnej idiot a hlavně mi to bylo hrozně líto, že sem se snažila na to naučit a uteklo mi to o jednu spravně zodpovězenou otázku... Ale co už, jede se dál... Hlavně, abych tak nepokazila zkoušku...

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 07:33
- Nahlásit

Eimy

Gina
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:47
- Nahlásit

Eimy
Eimy, to chce klídek, první týdny jsou nejtěžší, ať už je to o výšce nebo o střední škole. Zvládneš to a Veverka Ti pomůže.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání