Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pomóóc-odjíždím
Autor Zpráva
JanaK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:32
- Nahlásit

Nastala situace, kdy musím odjet, sice jen na krátko a nemám kde umístit svého pejsu. Musím tedy využít psí hotel. Pejsu tam dám na 24 hodin - večer asi tak v šest ho tam odvezu a druhý den zase v šest večer si pro něj přijedu. Paní majitelka mě slíbila, že ho dá někam do garaže, aby nebyl venku, když je zvyklý být doma. Já bych ho nechala doma samotného, ale není na to zvyklý a řval by tam po celou dobu. Je to závislák- jezevčík. Sousedi by mě asi neměli rádi. Ještě se mě nabídla známá paní, tam by se měl asi lépe. Trhá mě to srdce!!! Máte někdo zkušenosti s psím hotelem???? Tento u nás má dobré reference, přesto mě bude pejsánka děsně líto.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:33
- Nahlásit

JanaK
mno a paní nevyužiješ proč?když je známá???

fromeli
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:50
- Nahlásit

že ho dá někam do garaže, aby nebyl venku, když je zvyklý být doma
no to se mu asi líbit nebude, když je to byťák, asi bych se taky snažila požádat nějaké známé, jde přeci jen o jednu noc.

JanaK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:57
- Nahlásit

Nechci obtěžovat a zatěžovat známé, opravdu se jen známe a když jsem se ji zmínila, tak se sama nabídla, ani by mě to nenapadlo. Fakt nevím jak se rozhodnout. Zase kdyby jim něco udělal, je docela vostrej, ale myslím si, že pejsa když je v cizím prostředí u cizích lidí, tak si netroufne. Paní je zkušená pejskařka, na jaře ji odešel pejsa a zatím jiného nemá.

Gája
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:01
- Nahlásit

JanaK
já zkušenost mám a raději psa nechám venku, v kotci přes noc(pokud nemrzne), než abych ho dala do hotelu... Taky je zvyklý v domě, přesto si myslím, že je mu v kotci lépe. Je to můj subjektivní názor a na ten jsi se ptala..., někdo může mít i dobré zkušenosti... Jestli můžeš, domluv se s paní a neboj, on to přežije..

fromeli
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:03
- Nahlásit

Nechci obtěžovat a zatěžovat známé
JanaK
zoufalá doba si žádá zoufalé činy navíc pokud se Ti sama nabídla.....

Evik
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:05
- Nahlásit

JanaK
moje známá nedávno psího hotelu využila (okolí Prahy), ale bohužel jsem zapomněla, jak se to zařízení jmenuje. Říkala ale, že byla moc spokojená, že její čubinka se tam měla dobře a majitel hotelu je fajn chlap...jestli chceš, tak se optám a dám sem pak vědět

kokoška
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:08
- Nahlásit

JanaK
já bych ho dala k té známé - když se sama nabídla, tak o pejska určitě stojí a dobře se o něj postará - píšeš, že je zkušená pejskařka a nedávno jí odešel hafan - já bych brala tuhle možnost všema 10

JanaK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:10
- Nahlásit

Gája
prosím naháníš mě hrůzu - fakt jsou ty hotely tak děsný??? Protože je to závislák první třídy, tak mě vet doporučil, že mu dá něco na uklidnění - asi diazepan, aby spal. Ještě má dva týdny na rozmyšlenou.

Pejsku můj milovanej a nejmilejší odpusť mě, že tě tak trápím, ale já fakt musím.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:16
- Nahlásit

JanaK
Do garáže - no nevím... naši známí mají velice dobré zkušenosti s hotelem AJAX někde u Prahy. Mívá inzeráty v PPČ. Dávají tam psa vždycky když ho nemůžou vzít na dovču (např.letecky k moři) a je tam prý vždy spokojený a když ho tam přivezou, tak tam v pohodě a radostně jde, prý se ti lidi ubytovaným psům věnují, berou je na procházky, bezproblémoví mohou společně běhat a hrát si po pozemku atd.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:19
- Nahlásit

JanaK
Jo a v tom Ajaxu nejsou psi v žádné garáži, ale každý má prý svůj "pokoj" i s gaučem! bych se skoro bála, že odtud pes nebude chtít zpátky domů

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:23
- Nahlásit

Ten hotel vypadá fakt dobře, dokonce i ty gaučíky tam mají vyfocený...
www.ajax-doghotel.cz

Gája
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:27 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit

Ketrin
Já tam byla.... teda naše pejsina...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:32
- Nahlásit

Gája
To je ten hotel? Fakt? A co, nebylas spokojená? Ti naši kamarádi už ho tam fakt měli mockrát. A je to pěkněj rozmazlenec, ten by jen tak někde nebyl...

JanaK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:34
- Nahlásit

Jenže já jsem z okolí Brna, tak tu Prahu asi nevyužiju. Ale moc díky všem.
Ketrin
no pokoj s gaučem - to je přesně to co můj pejsa potřebuje
A ještě by k tomu potřeboval nějakou hotelovou službu, která by ho v noci chodlila zakrývat dekou, když mu táhne na záda. On totiž šmejda mě v noci vzbudí a chce zakrýt. To není fór - to je pravda.

venda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:44
- Nahlásit

JanaK
já bych taky doporučovala tu známou paní - jestli se sama nabídla, tak o to stojí, znám to z vlastní zkušenosti než jsem si mohla pořídit sama psa - furt jsem se někomu vnucovala aby mi ho půjčil a hlídala jsem psa známým a když to nakonec zařídili jinak byla jsem z toho smutná
jinak bych ještě varovala před přístupem Pejsku můj milovanej a nejmilejší odpusť mě, že tě tak trápím, ale já fakt musím pokud se tak k němu skutečně budeš chovat ještě ho vystresuješ, ber to jako součást výchovy - nikdy nevíš, kdy se co stane a nebudeš moct být se psem a takhle si může na den vyzkoušet, že to jde

JanaK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:51
- Nahlásit

venda
Máš pravdu! Musím se k tomu postavit čelem a žádné litování. Taky to před ním neříkám, to jen teď když jsem od něj 25 km dál. Snažím se držet a být za hrdinku!

Gája
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:01 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit

Ketrin
Já ti nevím, na mně to dojem neudělalo. Ale co člověk, to názor a já nemám ráda pomluvy.. věřme tomu, že se tam pejsanům líbí. Snad kdybych neměla jinou možnost, tak možná....

RoSa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:04
- Nahlásit

Kolem Brna jsem našla tyhle psí hotely:
http://www.hotelprozvirata.cz/
http://www.psi-hotel.czweb.org/

Jinak osobně bych ale taky radši využila nabídku té známé.
A tu noční službu s přikrýváním zádíček by ta moje potvůrka taky musela mít - proto jí ubytovávám u rodičů, kteří ji rozmazlují místo vnučky

tosca
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:05
- Nahlásit

JanaK
Já bych se taky přimlouvala za tu známou paní. Zvlášť, pokud ji pejsa taky zná. Pokud se sama nabídla ... a i kdyby náhodou byly problémy, 24 h to ona vydrží a její sousedé taky

A jak píše venda, nelitovat. Prostě pesa jde "do služby" a hotovo. Bude změna, bude psina, bude se mít fajn. A bude si pak víc vážit toho, že je panička s ním
I v manželství se doporučuje krátkodobé odloučení, že prý to vztah oživí a upevní

younglady
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 11:46
- Nahlásit

JanaK
uprimne bych ja osobne do hotelu psa nedala. to bych radsi vyuzila tu znamou. ja mam nastesti rodice, kteri se v pripade potreby o pesana postaraji. Kdybys byla z prahy tak ti pesana pohlidam protoze nabizim hlidani psu - v byte Ale jak rikam a jak rika asi vetsina, radeji znamou, nez hotel

Majla
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 12:10
- Nahlásit

Znám lidi co hlídaj pejska a ještě mají cvičák. Jsou moc hodní a o hafana je vždy dobře postaráno. www.hafbezobav.cz

Rita
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 15:02
- Nahlásit

Taky jsem řešila tuto otázku a byla se podívat v hotelu Ajax.Majitelé byli vstřícní,prostředí čisté,ale pejsi jsem tam stejně nedala.Stačily mi ty smutné oči ubytovaných psů,kteří vysloveně čekali,že už jdou domů.Raději to řeším hlídáním u známých.Pokud je to jen na jeden den,poprosím kamarádku,aby k nám zaběhla a psy vyvenčila,je to pro ně lepší být den o samotě než v cizím prostředí.

JanaK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 19:26
- Nahlásit

Majla
nejde mě to otevřít - jsou z okolí Brna?? Neví někdo o někom takovém hodném v okolí Brna?

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 07:53
- Nahlásit

JanaK
ne ne..hafbo je taky z Prahy...

radim taky tu znamou

shiba
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:24
- Nahlásit

JanaK
TAk nějak nevím, co řešíte. Pes v hotelu umístěný v garáži - no dík, nechci, to bych fakt nebrala. Hodná paní, která se sama nabídla, snad by jí to i udělalo radost... - no super. Proč bych teda dávala psa do hotelu, když je tak skvělé řešení nasnadě?

Anu
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:39 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit

shiba
fakt je že kdyby mi někdo nabídl garáž na ustájení psa tak ho radši nechám doma samotného (pokud se jedná o jeden den). A co se týče umístění do hotelu.Radši sejmu hrdost a poptám se známých a kamárdů než ho tam odvést.....

Misery
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 16:09
- Nahlásit

Ja bejt tebou, dam ho k ty pani a nebo proste k nejaky jiny kamaradce/rodicum nevim....kdybys byla z Prahy, mohla bys ho dat klidne ke me, byla bych celej den s nim, do prace ted nechodim, protoze jdu v listopadu na operaci s ocima, tak nic nehledam.

Majla
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 07:35
- Nahlásit

Já bych si to taky vzala k sobě. Stejně se jim věnuju tak bych jednoho na víc přežila, ale bydlim daleko

Tonda1492
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 18:44
- Nahlásit

hmmm, v hotelu a do garáže?! Nechci se chválit, ale u nás ( http://psi-hotel.czweb.org ) můžou být pejsani i v domku s námi. Sice máme 3 kotce na přespání pro pejsky kteří jsou na kotce zvyklí, ale jinak přes den, za pěkného počasí běhají po travnatých terasách, za horšího jsou v domě se mnou v jídelně kde překládám, v noci tamtéž, nebo i na pelíšku v ložnici, to ti závisláci pejsci, co bez člověka neudělají krok... Můžeme si to dovolit, protože nejsme žádný velkohotel na peníze, ale pejsků tu bývá tak 2-7, takže na každého máme čas...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání