Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro kejhu...:-)
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 10:08
- Nahlásit

tak co vyvadi ten tvuj zverinec doma?? me zas celou noc cvrkal cvrcek u agamy v terarku, takze jsem ji vyhrozovala, ze pokud ho nesezere, tak se stehuje k mamce do loznice je totiz oficialne jeji

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 10:14
- Nahlásit

jezis to by me kleplo

to ja vcera prisla domu a vsude byla na mini kousicky roztrhana igelitka...pak se me mama ptala kde jsou backory pro navstevy...tak rikam ze nevim...hledala sem je snad uplne vsude...i v boxu na granule! a nakonec z mamy vypadlo ze je jimmy sezral...

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 10:27
- Nahlásit

nika00
no me taky....uz cvrka od pondelka a ta blbka si tam chrape a nic...dneska ji to prohrabu, najdu ho a zklikviduju...fakt

oni jsou totiz ti cvrckove pekne mazani...pres den nevylezou, neb by je obludka sezrala..a tak zacnou v noci a to vedi ze prisera chrape, takze je nic neohrozi....nastesti ne vsichni cvrcci cvrkaji...jinak by mi hrablo

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 10:29
- Nahlásit

no Jimbo je proste svec prtavec
to v patek se rockys zase nudil bo co, neb si stehoval pelechy a vsechny hracky a jak si to tak stehoval tak narazil za pelechem na snuru od telefonu co je uz pro jistotu schovana v liste, jenze....ta lista je jen prilepena, tak ji odtrhnul a ten kabel vypojil...myslela jsem ze ho zase prekousl, ale nastesti to jen vytahnul, takze jsem to vse stihla nez prisel tata domu..uffff..to je nekdy makacka

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 10:57
- Nahlásit

Orry
jeste ze nemame neco takovyho jako cvrcky...me stacilo dat zelve do akvarka ryby...ty byly taky pekne vychcany...vzdcky se schovali za sutr a nazdar...nakonec je ta mrcha sezrala...
ale je to divny..hbity rybky apomala zelva..a stejne je dokaze chytit

jinak k tem hrablakum...oni sou fakt desny..staci kdyz se proste nudej a klidne zdevastujou pul baraku...zrovna vcera sem koukala na my natoceny vide v mobilu..kdyz sem prisla domu..a tam byla spoust....no obcas je to hruza..ale musim zaklepat..v posledni dobe se nic vetsiho nekonalo..kdrom dalsich sezranejch pantofli nic moc..

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:03
- Nahlásit

nika00
hmm do zelvicky bych to taky nerekla, ale samy jsme meli taky jednu a ta byla taky super drava....zrala i zizaly
ted si Martin preje zelvicku..jsem mu rikala co je s ni prace, radim mu suchozemskou...ale von chce vodni aby ji mohl delat plazicky a zakouti tak ji ma slibenou, ale ted se k nam uz nevejde

nejlepsi je, ze ty potvory nicitelsky si davaji vzdycky pauzu..ty si myslis..super..uz je to v poho...a pak te cekaj prekvapka

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:39
- Nahlásit

Orry
jeeezis my mame prave vodni a je to desnyyyyyyyyyyyy.ona je teda brachy a u nas je jen docasne.....je cela vosliznuta....stejne jen sedi na kameni pod zarovkou...a furt by jen zrala...nejradsi maso...krmime ji holatkama....ja se toho desne stitim..takze ty holatka drzim pres ubrousek
a je to fakt nechutny jak to krupe...

to segry deti maji doma suchozemskou a ta je lepsi...muzes ji taky delat ruzny placky a plazicky...
prec jenom v te vode je to naprd...

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:50
- Nahlásit

nika00
no treba si to jeste rozmysli jemu se vic libi ta vodni vzhledove...me prijde lepsi suchozemska, neb ji muzes dat treba i ven na zahradu do ohradky navic je vegetarian a navic ta vodni je desne prace na udrzbu akvarka...ta voda se desne kazi, smrdi...

o holatkach mi povidej..ty taky dlabe agata, ale ona to vzdycky spolkne..jako had..takze to neni zas tak hrozny, ale krmi ji tim mamka..me je tech holatek lito...

PS: jdu ted na postu

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:53
- Nahlásit

nika00
tak uz jsem zpet...stavila jsem se jeste ve zveraku a zrovna tam probirali jacky

jinak jsem si koupila bundu na agi

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:21 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit

Orry
jooo?? a jakou?????
ja mam taky jednu jen psi
o vikendu mi jimmy sezral takovy ty stahovaci tupliky po stranach a z kapuci

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:30
- Nahlásit

nika00
taku cernou, manzestrovou..ted na podzim..na zimu mam

jj to znam, to mi rocky kousal u kalhot

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:40
- Nahlásit

Orry
ja mam psi modrou...cerna je u me neexistujici barva a takovou i do deste...je vecne spinava jak prase..ale me to nevadiiiiiiiiiiiiiii

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:47
- Nahlásit

nika00
no tak ja si zbarvama muzu trhnout
kdyz byl je Orry tak to byla pohoda...cerna se na cernym ztrati..ale ted bilej rocky s hnedejma flekama takze je mi to taky sumafuk...ale z toho manzestru to jde dobre...navic Orry je trochu chlupac a rockys ma zase ty zapichujici

jinak jsem premyslela..ze by se mi libilo stravit jeden vikend v zime nekde na horach (nejlepe v Jizerkach) s coklikama

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:53
- Nahlásit

Orry
joo ja chci ukecat hafany na ten pracovni vejlet do hor

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:56
- Nahlásit

nika00
to ja bych tam sama bez nich nejela (myslim jako s lidma z prace a jeste o vikendu)

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:59
- Nahlásit

Orry
no ja se nechci stranit kolektivu
uz ted vsechno odrikam...napr zitra se jde hromadne na bowling jenze ja neeee ja neee jdeme strihat sandynku

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:09
- Nahlásit

nika00
jooooo ja to znam...ale o vikendu by me faaaakt nikam nedostali...tady si uz zvykli
proste se mi zda, ze v praci s nima travim dost casu..a ve svym volnu se venuji svym zajmum..nastesti tady u nas se moc takovyhle akci neorganizuje..tady jsou spis porad naky oslavy a z tech utikam vzdy jako prvni no musim vyvencit psiky

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:19
- Nahlásit

tak ja uz jdu dom teda na cvicak..zdrham driv
tak papaaaaa a zitra s hlasenim o agi a o cvicaku

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:22
- Nahlásit

nika00
jasne..tak si to uzij..ja este chvilku!!

nika00
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:21
- Nahlásit

sem zde

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:43
- Nahlásit

nika00

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání