Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Noční můra v realitě
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:01
- Nahlásit

Znáte to.Každý z nás má noční můry.Nepříjemné sny,které se opakují.Já jich mám spoustu.Neodmaturovala jsem,nepustili mě ke státnicím,topím se,jsem doma za zamčenými dveřmi a pozoruju,jak se někdo dobývá dovnitř a já s tím nemůžu nic udělat,......
Včera byl takový normální večer.Před spaním jsem jako vždy zamkla dveře,vyměnila Abby vodu,vyhodila jí z postele.
Asi okolo jedné se Abby dožadovala venčení.Celkem jsem to přivítala,protože se mi zase zdál sen se zlodějem.Asi za hodinu chtěla jít znova.Možná někde nastydla,říkám si a doufám,že se to nebude opakovat celou noc.Za nějakou dobu se z ložnice přestěhovala do předsíně.Nějak to nevnímám,hlavně,že nechce jít ven.Spím a slyším,jak někdo štěkne.Jde to jakoby mimo mě.Někde v domě někdo štěká.Štěkání se opakuje a já se úplně budím.Ujišťuju přítele,že to není Abby,ať spí dál.Ta je přece v předsíni a štěkot jde odněkud jinud.Naštěstí mu to nedá a jde se podívat.Pes nikde a vstupní dveře jsou otevřené.V tu chvíli by se ve mě krve nedořezal.Říkám si,co se mohlo stát,kde je,nestalo se jí něco,... Na přivolání přiběhne odněkud ze spodu baráku a nadšeně nás vítá.Zlobí se,že jsme ji tam nechali samotnou,ve tmě a ona nás nemohla najít.Nadšeně se s ní mazlím a zuřivě vypočítávám příteli,co všechno se jí nebo nám mohlo stát.Jak byl rozespalej a vracel se z venčení (v noci chodí on,aby se mi něco nestalo),tak nezavřel dveře.Kdyby je na noc zamykal,nestalo se to.
V noci potřebuje vyvenčit ještě několikrát.Přítel za sebou pokaždé zamče.Ale já toho moc nenaspím.Můry,co by se mohlo stát mě honí dál.

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:31
- Nahlásit

Už jsem se bála, že se vás pokusil ukradnout nějakej kradák.

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:34
- Nahlásit

abby
uf tak to je hnusná noc, ale hlavně že se nic nestalo

abby
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:44
- Nahlásit

Garfield

Taky Zdenda hnedka prohlídnul celej byt

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:46
- Nahlásit

abby
ať žijou bubáci... Já se taky bála, že k Vám vlezl nějakej lapka...to bych se asi po.... Naštěstí to všechno dobře dopadlo aspoň budete obezřetnější...

abby
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:52
- Nahlásit

blanulinka1

Jo,já jsem v tomlhle celkem posera.Ale nejdřív jsem měla strach,že někam spadla nebo tak něco.Pak mi začali šrotovat další věci,jako,co kdyby jí dole někdo otevřel a když jsem u dveří uviděla na botníku svoji kabelku,tak dílo bylo dokonáno.Mám velkou představivost,tak si tu noc dovedeš představit

Ale i tak si myslím,že přítel na tom nebyl o moc líp.

wami
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:52
- Nahlásit

abby
hm, tak ja na noc kolikrat ani barak nezamykam, neb predstava, jak by asi dopadl zlodej, kdyby ho sel privitat Deny, je mozna i vcelku zabavna. Pravda, asi sadisticky zabavna, ale uklidnuje me...

(Jo, a jako mala jsem si rikala, ze by upiri nikdy nevlezli do baraku oknem v patre! )

abby
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:53
- Nahlásit

wami

jako mala jsem si rikala, ze by upiri nikdy nevlezli do baraku oknem v patre Voni vlezou?

wami
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:05
- Nahlásit

abby
Voni vlezou?
logicky asi jo, kdyz umi litat... Ale pr muzou, az kdyz je pozves. A snad na ne funguje ten cesnek...

(Sice to nadlehcuju, ale mela jsem leta letouci regulerni drsne nocni mury... Snazim se toho zbavit,a el vzpominky mam stale velmi zive. A kdyz koukame na horor, musi pak stat pritul straz u zachodu. Dodneska. )

abby
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:09
- Nahlásit

wami

Já se jednou s kámoškou dívala na Vřískot a nespaly jsme až do rána.Zamkly jsme se v pokoji a na záchod chodily spolu.

Když máš takový znalosti,ježíšek existuje

slony
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:10
- Nahlásit

wami
bacha, tak ako si virusy vypestovali odolnost na casto pouzivane ATB, tak si upiri vypestovali odolnost na cesnak

wami
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:12
- Nahlásit

abby
Když máš takový znalosti,ježíšek existuje
coze?

tak si upiri vypestovali odolnost na cesnak
furt lepsi verit cesneku, nez shanet stribrnej kolik... (Ale v prvnim patre stejne radeji nikoho, kdo prichazi oknem, dovnitr nezvu! )

Meta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:13
- Nahlásit

slony
jestli to není tím, že ten dovozový česnek, co se dnes všude prodává, nemá potřebný grády

wami
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:15
- Nahlásit

Meta
ten dovozový česnek, co se dnes všude prodává, nemá potřebný grády

my si pestujeme svuj!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:20
- Nahlásit

abby
no právě si to dovedu dost dobře představit...čím jsem starší, tím mám větší fantazii (čti jsem víc připosraná ) před 10ti lety mě ani nenapalo, že by na mě někde někdo mohl v noci (i ve dne) "bafnout" a teď? Dokud bylo světlo tak jsem chodívala večer z práce pěšky, musím přejít jednu 4 proudovku po přechodu a druhou nadchodem, a to je ten kámen úrazu, je to na konci obydlené ulice a kousek od pole, další baráky jsou na druhé straně té 4proudky a pod tím nadchodem se usádlil bezdomovec, má tam matraci a peřiny...No po tmě bych tam sama nešla ani za boha...Takže když je hezky tak pro mě chodí ten můj...jinak jezdím 4 zastávky busem jsem hold poseroutka no

abby
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:30
- Nahlásit

wami

No,jakože,když to víš o těch upírech,jestli nemáš i nějaklý další důležitý znalosti.Třeba o existenci ježíška

slony
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:36 - Změnil/a: slony
- Nahlásit

wami
furt lepsi verit cesneku, nez shanet stribrnej kolik
... podla odbornej literatury je lepsie mat v posteli poriadny kolik ako kilo cesnaku, byt vlastnorucne pestovaneho

wami
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:37 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

abby
Třeba o existenci ježíška
hm, tak na tomto poli o nicem novem nevim... Naposled tusim zestarl, prestehoval se a zmenil si jmeno na Santa cosi, ne?

slony
podla odbornej literatury je lepsie mat v posteli poriadny kolik ako kilo cesnaku, byt vlastnorucne pestovaneho
jenze cesnek by mel fungovat i na dalku, zatimco kolik je prilis kontaktni...

abby
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:38
- Nahlásit

slony

Mám v posteli psa,přítele a teplý ponožky.To by nestačilo

wami
Santa,to mi něco říká

duli
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:39
- Nahlásit

na upiry si dejte pozor, pac stribro ani cesnek je nazbijou, jen zpomali..je to neco jako pro lidi peprak nebo slzak....a dreveny kolik do srdce je taky nezabije......jedine co na ne zabira je useknout hlavu a obe casti beze zbytku spalit ale ani pak jeste nemate jistotu ze z nej neco neprezilo co by mohlo byt zdrojem dalsi upiri nakazy......jsou to mrchy houzevnate.........tak to by byla trocha teorie.........jediny upir se kterym jsem se kdy setkala byl ten psychicky.....

.....jezisek neexistuje????.....neeeee!!!!!!!!.....

brut
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:52
- Nahlásit

Moc hezké téma.
Předevčírem večer jsem dala všechny tři psy spát do chodby. Děti byly na hokeji a vracely se kolem půl devátý. Brut je slyšel a štěkal jak pominutý. Synáček přišel ke dveřím, pomalu je otvíral, přikrčil se a bafnul na Bruta. Jenže si neuvědomil, že v chodbě spinká Balinka, která se strašně lekla, vyskočila na skříňku, seskočila dolů, ohnala se po klukovi, vyběhla ven a hystericky štěkala. Vůbec se nedala nalákat domů...ani mnou ani ségrou. Museli jsme k ní pustit Bruta a teprve po chvílise zklidnila natolik, aby jí holka mohla pohladit a vzít s sebou dovnitř. Kluka se bála, vůbec k němu nechtěla a odtahovala se. Teprve později jsme zjistili, že se chudák strachy počůrala.
Včera jsme udělali pokus....a Baluška nic, naprosto v pohodě nás vítala.

Ani nemusím mít upíry a přítele, který nedovře dveře....stačí jeden puberťák

slony
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:55
- Nahlásit

wami
aj vzhladom na moju poznamku vyssie sa dostavame na vratku podu, kde je riesenim jedine empiricke overenie predlozenych hypotez

abby
To by nestačilo
... na ochranu voci upirom alebo obecne ? je pes obranar ?

slony
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:58 - Změnil/a: slony
- Nahlásit

brut
stačí jeden puberťák
presne ... a bohuzial si ludia nie vzdy uvedomuju ako mysli / vyhodnocuje situacie pes , ako ich spracovava a uklada a kedy sa to moze prejavit. Absolutna blbost pre cloveka moze urobit obcas psovi riadny zmatok a vela krokov spat ... nic v zlom , sam mam doma dvoch takych , nastastie uz placa len s tym mladsim aj to menej

monika
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:59
- Nahlásit

brut
já na to mám jak pubertální trotly tak manžela, který tohle dělá s oblibou.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:34
- Nahlásit

btw, nedávno jsme přišli s přítelem z nákupu, v kuchyni uložili věci kam patří, něco jsme "podělali" a šli si asi v osm lehnout...a já najednou slyším, jak bouchly vchodové dvěře od bytu, už před tím jsem si říkala, co dělají sousedi za bordel na chodbě, že to bylo hrozně slyšet...No tak se jdu kouknout jako co to je a my měli otevřené dveře...Ne úplně, jen tak "na dva prstíčky"...takže když jsem si to probrala nazpět, tak bylo otevřeno celé 4 hodiny...Od té doby po příchodu domů raději zamykáme...Kdybych tam byla sama tak mě klepne pepka

abby
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:40
- Nahlásit

slony

je pes obranar
Jídlo si hájí dobře jinak se obávám,že mi pomůžou jen ty ponožky

wami
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:41 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

blanulinka1
něco jsme "podělali"
omlouvam se za nemistny vycuc z textu...
Ale ja kdyz neco "podelam", taky tim vetsinou myslim, ze to proste prinejmensim spletu, zkazim, prinejhrosim obrazne primo "pose*u"...

abby
mi pomůžou jen ty ponožky
tak to doufam, ze jsou aspon 14 dnu nosene, neprane a stoji v podstate samy, jinak si moc neumim predstavit jejich pouziti coby obranneho prostredku...

I kdyz - lepsi nez prazdne ruce je pulka cihly v ponozce...

slony
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:44
- Nahlásit

abby
no tak bych skusil ten cesnak, snad tne "vas" upir nebude odolny

wami
zaujima sledovat, coho sa chytas

wami
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:47
- Nahlásit

slony
zaujima sledovat, coho sa chytas
myslenkove pochody z Venuse, no...

abby
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:50
- Nahlásit

Tak jsem teďka mluvila s přítelem po telefonu a musím konstatovat,že ten náš pes je vážně magor.Naše dedukce je taková,že když zjistila,že jsou otevřený dveře,tak šla k hlavním dveřím na vstup do paneláku (bydlíme v druhém patře) a když zjistila,že se ven nedostane,tak šla zpátky.Jenže místo do 2. patra skončila v prvním a rozčilovala se na cizí dveře,že ji nechtějí pustit pátky
Není to poprvý,co si spletla patro.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání