Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro brut...
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Gája
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 07:15
- Nahlásit

Napadlo mně ještě jedno řešení, bylo by možné, že by jsi na nás čekala v Praze, máš možnost se tam dostat a u někoho na nás počkat?? Je to jen návrh, pokud to nepůjde, nedá se nic dělat. Při zpáteční cestě, bychom Tě odvezli přímo domů. Jde jen o cestu tam..., abychom nepřijeli příliš pozdě. Nechci Ti to moc komplikovat, ber to prosím, jako dotaz.

Gája
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:21
- Nahlásit

snad se tu dnes objevíš....

Gája
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:56
- Nahlásit

spíš, či bdíš, nebo se mnou nemluvíš...

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:03
- Nahlásit

Gája
počkat může u nás....hlavně aby dorazila
v kolik plánuješ odjezd???

Gája
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:18
- Nahlásit

sarax
Do Prahy přijedu tak 16.15. možná i v 16.00 hodin. Od nás je to 40 minut cesty a z domu vyjíždím kolem půl čtvrté. Dřív to bohužel nejde. Nechci vás zdržovat, vy plánujete odjezd v kolik?

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:22
- Nahlásit

Gája
no až po 16 určitě..neb se mi ten můj vrací takto z práce,se domluvím s younglady a myslím že by to neměl být problém

Gája
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:33
- Nahlásit

sarax
to by bylo moc fajn, jen ještě, co na to brut...
mám obavu, aby to pro ni nebylo moc komplikované.., když ji zlobí ty záda..
snad se brzy ozve, psala jsem jí a zatím nic..
myslíš, že vás v Praze najdeme???

brut
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:40
- Nahlásit

Gája
sarax
Jsem zde...teda opět jen na chvilinku. Záda zlobí, noha taky, takže bez berličky ani ránu
S tou Prahou je to trochu komplikovanější. Brut nikdy nejel autobusem a vlak sice zvládá, ale mezi Krlštejnem a Srbskem je výluka, takže problém ( bohužel trvá už od pondělí a bude končit snad v neděli večer - ségra nadává jak špaček, protože jí to pěkně komplikuje dopravu do práce a zpět k nám). Vlaky sice jezdí, ale jen některý a mají většinou ještě ke všemu zpoždění.
Zkusím si promluvit s Martinem, jak na tom bude v pátek ( ale má pohotovost a zatím nic moc týden)
Myslím, že horší týden snad už být nemůže...

Gája
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:48 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit

brut
já jsem to navrhla jen v případě, že tě Martin do Prahy odveze, pokud to nepůjde, tak tě autobusem ani vlakem vláčet nebudu ani náhodou... to už kvůli přepravce, kterou asi budeš pro Bruta mít.. Dnes donutím Boba, aby kouknul do mapy a odhadnul, jakou nejlepší trasu zvolit a hlavně nejrychlejší..

Psala jsem ti, prosím odpověz, jestli můžeš...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:56
- Nahlásit

Gája
Zasekl se mi mejlík, tak čekám, až se uráčí spolupracovat, pak hned pošlu odpověď...už je totiž napsaná

Přepravku mít nebudu ( kovovou nemám a plastovou má chovatel - na svojí smečku na výstavu)

Gája
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:04
- Nahlásit

brut
myslíš, že nás Brut nesežere????

brut
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:18
- Nahlásit

Gája
Neboj....on má rád buřtíky a ne lidičky

Mejlík odešel...tak jsem zvědavá, jestli přijde jen jeden nebo jima budeš zavalená

Gája
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:35
- Nahlásit

brut
zatím zavalená nejsem... ještě mi nic nepřišlo... snad to do pátku dorazí...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:42
- Nahlásit

Gája
teď jsem to kontrolovala a odešel...mně asi vážně trefí....od tý doby, co nám překopli kabel, tak si net i počítač dělají co chtějí
Raději ti večer zavolám...nebude vadit okolo osmý ( to už by mohl být Martin doma)?

Gája
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:46
- Nahlásit

brut
neboj, to určitě do té doby přijde a pokud ne a neodepíšu-li ti, tak zavolej..

brut
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:50
- Nahlásit

Gája
fajn, děsí mně, jak počítač zlobí....dobře, uklidnila jsem se a budu čekat na odpověď nebo večer volat

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:30
- Nahlásit

brut
chápu, že jsi z Prahy - západ??? Já jedu z Mníšku a není problém se někde zastavit... Jestli sem nechceš uvádět přesný místo, tak mi to hoď do mailu...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:33
- Nahlásit

Jandula
Píšu mejlík

Gája
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:59
- Nahlásit

brut

tak jsem ti odepsala, snad ti to přijde, určitě mi během zítřka, nebo v pátek ráno napiš...

wami
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 18:00
- Nahlásit

at nezakladam nove tema...

Jen namet k premysleni - jde o krizence, ale prece, pohybujes se mezi lidma od honackych psu... jde o fenku, je v utulku v Brne (koneckoncu ty taky casem premyslis... )

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 18:35
- Nahlásit

wami
ta je kráááásná...že by 4 kus ve smečce?

brut
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 21:21
- Nahlásit

wami
jejda, ta je nádherná.....
Dáš mi sem odkaz na útulek?
Jinak může být "čistokrevná bez pp" teď je jich docela dost

wami
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 00:02
- Nahlásit

sarax
neee, ja mam na ctvrtyho pesa jeste chvili cas... a ted by se to fakt nedalo... a kdyby dalo, tak mam 8 mesicniho vlcounka z utulku...

brut
http://www.mpb.cz/ - musis se tam nejak proklikat na utulek...

no, cistokrevna bez pp asi nebude, i v utulku pisou "krizenec" a to je i od pohledu... ale krasna je, to zas jo, tak treba pres tebe nekoho najde...

Eimy
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2007 17:00
- Nahlásit

wami
Je fakt nádherná, nemít doma zákaz dalšího psa, hned byh si ji vzala "k narozeninám" ... Achjo

wami
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2007 17:12
- Nahlásit

Eimy
kdyz si ji privedes, uvidis, jak rychle se "zakaz" zrusi... ta si podle me ziska srdce jakehokoliv odpurce psu...

Eimy
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2007 18:04
- Nahlásit

wami
No kdyby byla stendo, tak mozna... Ale takhle tezko pretezko

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:38
- Nahlásit

wami
je fakt krááásná!

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:51
- Nahlásit

wami
tak už asi v útulku není, nenašla jsem jí tam .... snad se dostala k dobrým páníčkům.

wami
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:45
- Nahlásit

brut
ne, mas pravdu, uz je pryc... nedivim se, takova kraska si nasla paniky urco rychle, tak snad se bude mit fajn...

wami
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 20:52
- Nahlásit

brut
slunicko, JASNE ze se chci v Brne setkat!

nestiham odepisovat na mejly, ted jsem na netu proto, ze jsem zapomnela zaplatit mobil a nemuzu odeslat zpravu a ani zavolat...

takze mi dejte vedet kdy a kde, a ja tam prijdu... jen ne v nedeli, ptze to mam coursing ja...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání