Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Průser na obzoru
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:12
- Nahlásit

Včera jsem byla na x-té oslavě svých narozenin. Požila jsem jisté množství alkoholu a ráno zcela nezaměnitelným způsobem cítila, jak mi kvasí krvinky.
Inu což! Do práce se musí.
Řidičák však potřebuji, současně nemám zájem vzbuzovat pozornost nadměrně opatrnou jízdou a současně rozhodně nechci riskovat malé ťukance od svých spolusilničářů v době ranní špičky a provozu na stupní 4.
V Brně existuje strategická křižovatka Pisárky, která je aktuálně dlouhodobě uzavřená a tak doprava se na stupnici čtyř bodů vyšplhává denně na patnáctku.
Existuje však finta Fň. Ze svého bydliště mohu vyjet přímo na rozlehlá pole a po polích kolem hobby letiště jet až přímo do práce - resp. vyjedu z polí dvě ulice od práce a jsem v cíli. Bez zácpy, bez rizika ťukanců, bez rizika silničních hlídek a také asi o 8 km kratší trasou.
Tak jsem tedy vyjela na onen tankodrom. Spokojeně si likviduji své nebohé tlumiče rychlostí 40 km/hod. Kochám se modrou oblohou, rozlehlými poli a krásným horizontem v dáli.
Ve zpětném zrcátku vidím periferně světla. Nad nimi? Silueta majáčku! Policajti!
"Já kráva!!!" Přímo u hobby letiště je sídlo jisté skupiny PČR a je normální, že si tama rovněž zkracují cestu, aby nemuseli objíždět půlku Brna přes centrum, když to mohou vzít vzdušnou čarou. Což by bylo v pořádku, kdybych se tam nekodrcala brzo ráno já, se zhaslými světly a bez SPZ (která mi upadla už před několika dny). Vůbec takovým vzezřením nevzbuzuji patřičnou pozornost! Policie na mě zablikala dálkovými světly. Dělala jsem, že je nevidím a spokojeně se kodrcám dál. Na tomto místě není technicky možné předjet jiný vůz. Policie tedy stále trpělivě blikala za mnou. Zastavila jsem.
Kdo mě zná, pochopí, proč kdykoliv, když mě zastaví policajti a já je pozdravím, vždycky mi dají dýchnout i kdyby si o ten přístroj měli zavolat kolegům na druhé straně města. První dojem ze mě zkrátka není věrohodný, obvykle se tím dobře bavím, teď jsem si chystala rovnou řidičák a 10.000,- Kč. Věděla jsem, že nesmím promluvit. Za nic na světě!
"Slečno! Víte o tom, že nemáte registrační značku? Co to má znamenat?" Pitomě jsem se usmála, kývla hlavou a vytáhla SPZ z podsedadla spolujezdce. Vanička na uchycení SPZ byla evidentně prasklá a zešlá časem. Zarytě jsem mlčela a kajícně mrkala očkem. Vsadím na debilní blondýnu, třeba to sežerou.
"No, tak to dejte co nejdřív do pořádku, to by se kolegům nelíbilo...." řekl a zmizel ve voze za mnou.
Zem se otřásla, když mi ten šutr spadl ze srdce. Dokodrcala jsem se až do práce a utíkala z auta, co nejrychleji to šlo....

JanaD
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:35
- Nahlásit

Tahle historka mi pozvedla moji dnešní poněkud skleslou náladu.
Zasmála jsem se a měla jsem radost, že to nakonec tak dobře dopadlo. Takže moc díky a přeji ti moc krásný a vydařený den!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:37
- Nahlásit

Garfield

Tak že ti přeju všechno nejlepší k narozeninám, jo?

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:39 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

Garfield
ty nikdy nezklameš docela ráda bych tě poznala osobně
seš srandy kopec Vše nej k narozkám

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:41
- Nahlásit

Garfield
a tak doprava se na stupnici čtyř bodů vyšplhává denně na patnáctku.
nevim jak na vesnicich, ale my v Praze mame petibodovou stupnici ....

V Brně existuje strategická křižovatka
klidne vynech slovo strategicka. fakt, ze v Brne existuji i krizovatky je pro nas dostatecne zajimavy i tak ....

Kdo mě zná, pochopí, proč kdykoliv, když mě zastaví policajti a já je pozdravím, vždycky mi dají dýchnout
a zaroven kdo te zna, tak se tomu vubec nedivi ......

Pitomě jsem se usmála
jo, presne ten usmev vidim ....

Vsadím na debilní blondýnu
no, tak tohle by ti urcite slo moc dobre ....

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:43
- Nahlásit

jo není nad blondýny-já jí ze sebe taky umím udělat pěkně blbou,proto i vjezd na dálnici bez znáky mě stál jen 200?- většího tupce policajti nikdy nepotkali)
To byl hezkej dárek k narozkám co? těm 18-tým) Všechno nej.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:45
- Nahlásit

žanda
těm 18-tým
no a ja si myslel, ze sem dneska nenapise nikdo zadny poradny vtip .... hezky jsem se ted pobavil ....

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:26
- Nahlásit

jiříku, to tedy nevím čím) mě taky bylo 30 a už nikdy mi nebude víc))

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:36
- Nahlásit

žanda
no kdybys napsala, ze ma segra 30, tak bych ti to mozna s privrenyma obema ocima uveril, ale tech 18, to bylo fakt moc .....

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:41
- Nahlásit

Jirikovo
Tosemjakonepochopila.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:45
- Nahlásit

Garfield
ja ti to na srazu namaluju do prehledneho schematku .....

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:47
- Nahlásit

Jiříku to je tím,že ty Garfílda znáš z oka do oka......já ne, čili skutečný věk netuším............

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání