Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ManMat opasek
Autor Zpráva
Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:10
- Nahlásit

Neměl by někdo zájem o manmaťácký simple ski opasek a k němu šňůru?Kokr vážně není nejlepší plemeno na caniscross...Dohromady za 450 Kč - nové, nepoužité. Jsem z Prahy...

jindriska
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:27
- Nahlásit

Lucie od Arta
to je takové to, co si dáš kolem pasu a šňůra od toho je jako pružina? Nemáš obrázek?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:48
- Nahlásit

Nemám - ale je to ono - koukni na www.manmat.cz. Šňůra je s gumou, na každým konci karabina, na jeden konec připneš psa, nejlépe za postroj, na druhej sebe, za ten opasek. Je to dobrý na dogtrekking, nemáš vodítko furt v ruce, na běh se psem a tak...Velikost na střeďáka a víc, na prcka je to obrovský....

abby
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:51
- Nahlásit

Lucie od Arta

Já mám fenku zlaťáka a taky jsem přemýšlela,že si to koupím.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:00
- Nahlásit

Ale jo, je to skvělý, na výlety a tak-ale mě to doma překáží (to je ta moje mánie na nakupování věcí pro psa), tak bych se toho ráda zbavila...

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:01
- Nahlásit

já bych zájem měla, ale jak je ten opasek široký? Já jsem totiž v pase trochu širší Já si ten opasek chtěla pořídit jen tak na výlety s pesanem a využitelné by to bylo asi i při běhu u kola, ne?

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:04
- Nahlásit

jo a taky jsem z Prahy (pětka), takže pokud se toho potřebuješ zbavit, zájem bych opravdu měla a mohly bychom se třeba sejít někam na venčící procházku a při té příležitosti bych si opasek vykoušela a kdyby mi byl, koupila bych ho od Tebe. (zas nějak příšerně tlustá nejsem, ale obézní jo..

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:10
- Nahlásit

Hle, já tlustá jsem - a je mi to. Na pětce pracuju,ale na venčení tam taky můžu dojet. Co máš za psa? U kola nevím, to by s mým psem vážně nešlo

jindriska
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:21
- Nahlásit

eh, tak o to bych měla taky zájem, ale kdo dřív příjde, ten dřív mele, tak kdyby si to Evík rozmyslela - jsem zájemce č. 2.

jindriska
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:24
- Nahlásit

jo a taky jsem z pětky

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:54 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit

Lucie od Arta

mám chodského psa. Potkaly jsme se na pochodu 5P Chválili jsme Vám smečku kokříků Jinak já bych to ke kolu užila, protože pejsa mi u kola nijak netahá, drží se buď přede mnou, když jde na volno, nebo u kola, když je na vodítku.
Tak koukám, že zájemců je nás víc, ale rozhodnutí je na Tobě, tak jak to vidíš?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 16:22
- Nahlásit

Jé, holky, to je mi líto - Evik psala první, nepohádáte se? A nebudete se zlobit? Já zítra nejsem na netu, ale na služebce, pak se ozvu. Jinak dělám ve Švandaku, takže přímo pětka...

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 16:25
- Nahlásit

Lucie od Arta

tak se po té služebce ozvi a domluvily bychom se nějak už konkrétněji ju? Jinak se určo s Jindřiškou nepohádáme

jindriska
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 18:19
- Nahlásit

Lucie od Arta
já to tak brala hned , holt kdo zaváhá, nežere. A zas tak urgentně to nepotřebuji, teprve o letošní dovolené, kdy některé stezky vedly delší čas po silnici, jsem si říkala, že by se mi to hodilo.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:08
- Nahlásit

Eviku, tak už jsem zpátky. tenhle týden to na venčení na pětce moc nevypadá, ale sejít se můžem, že bych Ti to zítra nebo v pátek někam hodila. Jinak zítra plánujem prochajdu, ale v Modřanech, to je na vás asi z ruky, co?

Evik
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:49
- Nahlásit

Lucie od Arta

ahojky, no zítra já budu ráda, když stihnu aspoň krátkou venčící prochajdu....zítra mám probram dost nabitý....Ale v pátek bychom se někde po "pětce" mohly sejít, pokud by to bylo někdy spíš dopoledne....Že bych to třeba "sfoukla" z práce v rámci polední pauzy, co Ty na to?...

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:59
- Nahlásit

Taky jsem myslela na poledni pauzu...Pisni mi na mejl(Rhiannon2@seznam.cz nebo na Skype -luciesvandovo) at se domluvime.

Evik
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:12
- Nahlásit

tak ok, jdu ti písnout mail, Skype nemám

Evik
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:37
- Nahlásit

Lucie, měla bys mít už ode mě ve schránce mailík

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:10
- Nahlásit

Jsem Ti odpovidala - jestli nedoslo, täk navrhuju v poledne na tom Tvym metru. Jsem mala, hnedovlasa a ponekud silnejsi...

Evik
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:24
- Nahlásit

já ti taky už odepsala, tak na "mým" metru ) já jsem špinavá blondýna a taky poněkud silnější a mrňavka

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:27
- Nahlásit

tak nevím, co ty mejly dělaj)))

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání