| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:09
- Nahlásit
Jedu v patek z prace domu. Pohoda, zacina vikend, v praci jsem za zamcenymi dvermi kancelare nechal veskery nastvani a stres a jedu domu za ®onie. Cesta cela v pohode, nez jsem prijizdel k baraku. Tam na me padl takovy ten pocit, ze neco je spatne. Urcite to vsichni znate, proste jsem vedel, ze se doma neco stalo. Vyklepanej vystoupim z auta, rychle bezim ke dverim, ani se nedivam, co je ve schrance a upaluju domu. Odemykam dvere a rikam si, kez by proste byla chudinka mala cerna jenom pokadena a poblita a nic horsiho .... Proste fakt jsem vedel, ze se neco hroznyho stalo. Prilitnu teda domu, za dverma me vita pes uplne v pohode. Hodinu prochazim byt, kde je co spatne a nic.
Tak jsem dospel k nazoru, ze se ten spatny pocit asi spletl a mel sednout na nekoho jineho, takze koho z vas po prichodu v patek z prace doma cekalo nemile prekvapeni, tak vas prosim, at si sve spatne pocity lip hlidate, at neutikaji ke mne ....
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:30
- Nahlásit
A co je ve schrance ???
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:32
- Nahlásit
Jirikovo
hele a myslíš, že to měl být tamten pátek a ne tenhle??? několik věcí domhromady, sraz, pátek 13. ... no nevím nevím, esli si se jen nesekl v čase...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:42
- Nahlásit
jeje
no vidis, to me nenapadlo ...
Jandula
aha, tak myslis, ze to byl muj pocit, akorat se spletl v case a prostoru?? no skara, to abych radeji cely patek prospal .....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:45
- Nahlásit
Jirikovo
při spaní se ti špatně pojede na Želivku, hele, i tak stačí, že je pátek třináctého, nemusíš to pokoušet ještě tím, že budeš za volantem spát...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:07
- Nahlásit
Jandula
při spaní se ti špatně pojede na Želivku
leda bych si vzal v praci volno a jel uz ve ctvrtek, abych se tomu vyhnul ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:11
- Nahlásit
Jirikovo
hele tyhle pocity já mám tedka skoro pořád...vím že se něco stalo/stane..ale já si to rozumně zdůvodním těhotenskou hysterií
čím to je u tebe to nevím
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:11
- Nahlásit
Jirikovo
člověče,ten pocit znám.Jenže vždycky,když ho mám,tak je to skutečnost.Buď rád,že to byl jen mylný dojem
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:13
- Nahlásit
sarax
si to rozumně zdůvodním těhotenskou hysterií
čím to je u tebe to nevím
hele mozna jsem sel okolo zrcadla a propadl pocitu, ze jsem taky tehotnej a pak prisla ta hysterie sama ...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:15
- Nahlásit
Jirikovo
A nebo je těhotná Ronie a přeneslo se to na tebe
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:17
- Nahlásit
abby
bych ji tu drzku roztrhl jeste jednou sam .....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:17
- Nahlásit
Jirikovo
mno tě uklidním když si poměříš svoje břicho s mým tak vyhraju
to totiž nevypadá už ani na meloun
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:21
- Nahlásit
Jirikovo
Tak to bude lepší,když budeš těhotnej ty.A kdo je otec?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:21
- Nahlásit
sarax
no ja jsem v podstate hubeny hoch .....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:56
- Nahlásit