| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 08:45
- Nahlásit
Dneska jsem procházela zase Aukro a narazila jsem tam na tento odkaz. Jednak mě docela zarazilo, že tohle plemeno někdo chová v kotci a pak to upozornění, že moralisti nemají psát...
Je fakt, že souhlasím s tím, že psovi určitě bude líp než tam, kde je teď, ale nepochopím, že si někdo pořídí psa a po 5,5 letech ho dá pryč, protože není schopnej si na něj dvě nebo tři hodiny denně udělat čas...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 09:11
- Nahlásit
Eimy
A přitom takový hezký peseček...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 09:17 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Mucholabka
Mně osobně z té jedné fotky přijde hodně smutnej... Ale jinak pěknej je, to jo...
I když teda jsem si to neodpustila a moralisticky jsem tomu zadavateli aukce napsala a chová se neuvěřitelně arogantně... Hlavně mám z toho ze všeho pocit, že mu je jedno, kam pes pujde, hlavně že bude pryč...
|
Bublinka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 09:55
- Nahlásit
Ja jsem zase nedavno narazila na tohle
http://zvirata-bazar.sbazar.cz/prodam-prodejni-auk ce/hladkosrsty-retrivr-liberec-o461295.html
a bylo mi z toho hodne smutno,kdyz jsem si predstavila,ze ten krasavec bude po 6 letech menit panicka i misto pobytu... A kdyz jsem toho pana kontaktovala a ptala se,proc ho dava pryc,tak rekl,ze se stehuje do novyho bytu a tam ma psa zakazanyho...
Tak to mi bylo fakt spatne... a to si myslim,ze moralista vazne nejsem...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 09:59
- Nahlásit
Eimy
no se ani nedivím že je pes smutnej..a kecy o čase??mateřská je do 4 let a s malým dítětem ten čas na procházky mít musíš..chudák pesan...
a fakt tohle plemeno není do kotce bo na zahradu..jestli stafbull nebo AST je šumák,tak vím že na zahradu fakt nepatří..myslím teda aby tam bydleli...nejsou až tak odolní...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 11:11
- Nahlásit
Bublinka
Škoda,že ten páníček ani ani za mák tak oddaný a věrný jako ten pes...
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 13:14
- Nahlásit
Bublinka
No, já mám teď novýho psa doma měsíc a nedovedu si představit, že bych ho dobrovolně někam dala ani po týhle době. Nechápu to ani jak to může ten majitel tomu psovi udělat, že ho dá po takové době pryč.
O tom prvnim radši ani nemluvim, jelikož bych nešetřila sprostými slovy na adresu majitele.
|
Bublinka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 13:25
- Nahlásit
davidkova renata
Sterkule
Ja to taky nedovedu pochopit... ja cekam na svyho pesana do jara,ale absolutne si nedovedu predstavit situaci,ze bych ho mela dat pryc... Jakoze chapu,ze clovek mini a osud meni,ale na druhou stranu-kdyz se chce,tak jde vsechno!!!!
A pokud jde o nejaky stehovani,tak nerikam,ze situace s bytama je lehka,ale paneboze kdyz mam 6 let psa,tak prvni,na co se ptam je,jestli tam muze pes...
Ani nechapu,jak ten clovek muze dal existovat... ja bych se uzrala myslenkama,ze muj 6ti letej pes je u nekoho neznamyho,sam,v cizim prostredi... brrr... nechce se mi na to ani myslet... je to hnus!!!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 13:44
- Nahlásit
Sterkule
Přesně tuhle otázku teď trochu řeším taky, bývalá majitelka mojí fenečky se vrátila a já čekám, kdy si pro ni otevře pusu-v tom případě si ale nejsem zcela jistá, že jí ta pusa zůstane celá.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 09:27
- Nahlásit
navíc na tý fotce není staf-bul,jak zadavatel píše,ale AST(ne-li pitbul) ..to se nechci hádat,fakt je, že to není pes na zahradu na trvalý bydlení. Chudák malej.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 09:33
- Nahlásit
Eimy
moralisticky jsem tomu zadavateli aukce napsala a chová se neuvěřitelně arogantně...
no, přečti si, co odpověděl na negativní a neutrální feedbacky.... a na jeho aukce, je to ňákej vypatlanej hospodskej..
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 09:37
- Nahlásit
mel-kde to je? já se dívala, ale na pc jsem šikula (( nic nevidím
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 09:37
- Nahlásit
žanda
http://www.aukro.cz/show_user.php?uid=3312916&type =fb_recvd_neg
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 09:40
- Nahlásit
Mel
Jo jo to jsem si četla hned včera... Achjo já takový lidi prostě nechápu.. Nebo spíš asi ani nechci...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 09:40
- Nahlásit
mel-no tohle jsem našla,jen tam mám pořád perfektní obchod, doporučuji (
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:06 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
http://www.aukro.cz/item177460648_jagdterier.html
Tak zas prolizam aukro a na co nenarazim... Tohleto fakt nechápu...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:10
- Nahlásit
Eimy
me to nejde otevrit
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:11
- Nahlásit
Jsem neuvěřitelně naivní, v životě by mě nenapadlo, že je něco takového možné, jako fakt. Dražba psa.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:15
- Nahlásit
wensday
Ted by to snad uz jit melo...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:19
- Nahlásit
Eimy
Daruji Jagdteriera 1.5 roku starého s papírama,nutno vidět,končim.
Pokud se životem,tak mu fandím.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:24
- Nahlásit
Smečka
To bylo to, co mě na tom zarazilo nejvíc, psů tam je víc, ale tohleto mi docela vyrazilo dech... I když pán, co prodává 4 letou čivavu (falešnýho soba) bez PP za 3tis. mi taky dal celkem zabrat...
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 20:56
- Nahlásit
A ještě Aukro - tak za kolik se asi vydraží ?
http://www.aukro.cz/item353956271_daruji_psa.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 21:00
- Nahlásit
cilka
já sem taky sama a postarat se vo psa můžu,proto sem si ho pořídila
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 21:04
- Nahlásit
To nebude ovec od Biluše, co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 21:06
- Nahlásit
Mucholabka
to mě napadlo jako první,ale je to z Krnova...podobná je,chtělo by to lepčí foto
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 21:38
- Nahlásit
To nebude ovec od Biluše, co?
která ? Ta první nebo ta druhá ?
ale je to z Krnova
no to je za rohem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 19:52
- Nahlásit
Je to Ovci neuvěřitelně podobné. Nejpravděpodobněji to bude její sestra, v Krnově je množárna na čuvače. Aka odsud pocházela.
Je tady někdo, kdo je na Aukru zaregistrovaný a dokáže zjistit konktakt na ty majitele? Ráda bych se s nimi spojila.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 20:22
- Nahlásit
Biluška
Napsala jsem jim o kontakt.
|