Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / halóóó lidi vím že je pátek
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 15:12
- Nahlásit

neříkejte že tu v pátek nikdo není

ko4ka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 15:17
- Nahlásit

ale je

Anu
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 15:17
- Nahlásit

Petra
skoro nikdo

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 15:18
- Nahlásit

Petra
no už to tak vypadá...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 15:45
- Nahlásit

tady snad chcípl pes....

brut
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 15:46
- Nahlásit

blanulinka1
všichni už utekli domů

wensday
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 15:51
- Nahlásit

ale neutekli

wami
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 16:44
- Nahlásit

wensday
mno hele, ti moc dekuju za pomoc tady
pac do Brna se ted hned tak nedostanu a mejly pro tebe se mi bud vraci jako nedorucitelne, nebo nectes...

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 17:01
- Nahlásit

brut
no jiní spíš utečou ven doma toho maj plný zub

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 17:26
- Nahlásit

brut
srabíci

radek
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 17:39
- Nahlásit

to sou temata

brut
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 17:47
- Nahlásit

Jsem zpět....a pořádně vytočená. Musím se nejdřív malinko uklidnita pak teprve napíšu, jak jsem málem uškrtila bábu s haskou ( nebo malamutem....či co to vlastně bylo....i když teď jak nad tím přemýšlím, tak to byl asi kříženec)

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 18:10
- Nahlásit

brut
co ti provedla, baba jedna?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 18:12
- Nahlásit

ty joooo, tady fackt chcíp pes...a já ještě tvrdnu v práci ...naštětsí už jen maximálně 45 min...Pořád doufám, že šéf vypadne dřív...a pustí mě taky kdo to kdy viděl sedět v kanclu v pátek večer...pochybuju, že bude někdo volat, faxovat, mejlovat (nepočítám spam) nebo nás nečekaně navštěvovat...bych to zrušila ty pátky fakt...udělala bych 3 dny volna a basta

brut
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 22:44
- Nahlásit

blanulinka1
Já měla návštěvu, tak jsem musela od netu a stačila jsem se uklidnit.

co ti provedla, baba jedna?
babě bylo asi tak mezi 70 a 100. Šourala se, pes běhal od ní pěkně daleko a neposlouchal. Já měla v té době Bruta na vodítku....pes se rozběhl k nám a vrčel, tak jsem si stoupla mezi Bruta a něj, houkla nesmíš. Zároveň jsem doufala, že bába pochopí a psa si zavolá. Omyl....ani se na něj nekoukla, šourala se dál. Pes popoběhl k nám, tak jsem znovu houkla ne, pes se zastavil a čučel. Baba nic, zavolala jsem na ní, ať si psa chytí a ona na něj: "Pojď sem, zlatíčko". Pes jí měl evidentně na háku, zase se točil okolo nás. To už jsem pěnila, tak jsem houkla, aby si psa konečně odvolala a ona, že jí pes neposlouchá. Byl tam se mnou kluk, šoupla jsem mu Bruta, berli ( v případě potřeby by jí použil) a šla k psovi. Sice vrčel, ale taky začal couvat...takže jsem jí ho takhle přihnala. Říkám jí, že ho má mít na vodítku nebo šňůře, aby nedocházelo k problémům, když jí neposlouchá. A ona mi na to povídá, že se pejsek přece potřebuje proběhnout a ještě se nestalo, že by ze rvačky nevyšel jako vítěz.....jsem myslela, že mně klepne. Paní jsem ujistila, že nebude dlouho trvat a o psa přijde, až narazí na nějakého silnějšího. Donutila jsem jí, aby ho připnula na vodítko a honem jsem mazala k Brutovi a domů. Teda, jak může někdo být tak natvrdlý? V těhle letech bych předpokládala trochu rozumu...

radek
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 06:35
- Nahlásit

brut

Ja bych spis predpokladal stareckou demenci ... nic proti ostatnim lidem v letech

cerny Rex
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 08:42
- Nahlásit

brut

me se tenhle tyden stalo neco podobneho. Sla jsem do parku s hafinou kterou jsem mela uvazanou u kocaru, abych se v pripade potreby mohl venovat male. No a z niceho nic se na nas vyritil ovcoun a rovnou skakal do kocaru. Svoji hafinu jsem musela vzit na ruku aby mi en kocar neprevratila a do ovcouna jsem kopala. Asi za deset minut se prisourala baba z druheho konce parku a zacala mi nadavat. Vzdyt je to trilete stene a chce si hrat a poslouchat jeste nemusi

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 10:18
- Nahlásit

radek
asi máš pravdu....teď abych dávala pozor, jestli babu někde neuvidím..

cerny Rex
taky pěkný...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání