| Autor |
Zpráva |
Gája
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 07:53
- Nahlásit
Zdravím všechny, kteří se účastní příští týden srazu pejskařů na Želivce a chtěla jsem se vás pozeptat, co si berete s sebou?? Teda kromě psů... Otázka není míněna dvojsmyslně.. opravdu mě zajímá, co na takový sraz potřebuju.. spacák, pláštěnu, celtu, berete jídlo??? Pití??? Je něco, bez čeho se tam neobejdem?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 07:58 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
Gája
to se tady pokousim zjistim uz docela dlouho..ale zatim jsem se nic nedozvedela...
tak ja si vezmu nakou nepromokavou bundu a teplejsi obleceni...spacak by nemel byt nutny, pac pry budou v chatkach topit....a pochopila jsem to tak, ze nejake perinydokonce povlecene tam budou...a jidlo si berem jen tak neco na zob...to znamena treba nakou bagetu, nebo pecivo a syry-piti urcite....melo by se tam dat normalka jidlo koupit...
tak tojsem zvedava na dalsi prispevky
jooo a jeste otazka...v kolik tam tak v patek dorazite????
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 08:00
- Nahlásit
Sebe, psa, pevné nervy a teplé ponožky.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 08:05
- Nahlásit
nika00
My..., když to dobře dopadne a nezasekáme se v Praze, tak doufám, mezi 18.-19. hodinou..
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 08:42 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Garfield
A kde mas zasobu alkoholu a pod.?
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 08:57
- Nahlásit
Garfield
Sebe, psa, pevné nervy a teplé ponožky
stručné, ale výstižné a můžeš mi vysvětlit, na co ty pevné nervy budeš konkrétně potřebovat???
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:00
- Nahlásit
pigie
A kde mas zasobu alkoholu a pod.?
promiň, ale v tom spoléháme na tebe.. už víš co je koniferka???? (napovím... je to opravdu borovička) Jestli ji seženeš, tak ji prosím přivez... nechci slevu zadarmo...
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:11
- Nahlásit
Po předpovědi počasí jsem nad spacákem taky přemýšlela ale
když to tak pročítám zpětně tak je možný , že ho nebudeme s těmi psisky potřebovat a že se nejspíš naopak pěkně zahřejeme ...
Pokud nám nezatopí naši miláčci ,topení nebude třeba fungovat , beru zásobu ferneta ...
Jídlo neberu , ale souvisí s ním můj dotaz nebudeme tam moci
zůstat do neděle a mám nahlášenou dvakrát snídani , myslíte , že to mohu odhlásit až na místě nebo už to mám panu VH zahlásit
ted´ ?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:45
- Nahlásit
Gája
Ok. Pisem si x litrov borovicky
|
abby
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:54
- Nahlásit
cilka
Já myslím,že v tam by to mělo stačit.Ale pokus se zeptat pana organizátora
Já si spacák beru.Jsem zimomřivá a kdyžtak se do něj člověk může zabalit venku.Pak baterku,nějaké pitivo,....
Máme vzít kytaru nebo jak je to tam s tou kapelou?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:59
- Nahlásit
Aha, přehodnotila jsem stanovisko.
Beru si s sebou psa, teplé ponožky měním za kvalitní náhubek. Nikoliv pro sebe.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:03
- Nahlásit
abby
Nechce se mi pana organizátora obtěžovat takovou drobností
dost jsem se ho myslím natrápila jen tím přihlášením
Nechám to tedy až na místě , ono se to nějak vyvrbí .Díky .
|
abby
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:15
- Nahlásit
A samozřejmě dobrou náladu
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:25
- Nahlásit
abby
kytaru vem určitě.. jestli můžeš,
tak mně napadlo... jedeme zítra na Želivku na svatbu, bude-li čas a najdu-li to, mohla bych to omrknout... docela by mně zajímalo, jestli tam budě nějaké sociální zařízení atp. i když, soudě podle hostů, kteří tam byli před námi.... by to tam mělo být OK..
|
abby
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:27
- Nahlásit
Gája
To by mě taky zajímalo.Alespoň to bue informace z první ruky Myslím,že obzvlášť ženské pohlaví to ocení
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:28
- Nahlásit
Gája
Jo, jo, joooooo
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:38
- Nahlásit
Já bych řekla, že nejdůležitější je dostatek alkoholických nápojů... jak jich bude mít člověk dostatek v sobě, vše ostatní ztrácí na důležitosti...
Ale jelikož budu balit ještě za střízliva, beru s sebou pevnou nepromokavou obuv, oblečení do přírody, pláštěnku, hygienické potřeby, baterka taky není marná, psa, psí potřeby, prášky na bolest hlavy, jídlo mám objednaný... no, pak tu finskou, ta se nikdy neztratí...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 11:43
- Nahlásit
mimo psa beru:
teply ponozky, nahradni boty, celovku, neco teplejsich kousku obleceni. Mozna i zimni bundu, jestli planujem posezeni u taboraku...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 11:45
- Nahlásit
Mel
nejdůležitější je dostatek alkoholických nápojů... jak jich bude mít člověk dostatek v sobě, vše ostatní ztrácí na důležitosti...
... to je pravda, ale musíš se postarat, aby i okolí pravidelně doplňovalo hladinu alkoholu v krvi..., jinak není výsledný efekt nic moc..(osobní zkušenost)
díky za seznam potřebných věcí...(na prášky na kocovinu, bych si nevzpoměla)
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:09
- Nahlásit
ahojky, byli jsme na Želivce na dovolené.
V chatkách jsou dvě palandy, dvě židle, malý stůl a dvě skřínky na věci. Postele jsou povlečené (polštář a deka).Je tam jedna zásuvka. Sociální zařízení je kousíček od chatek a pro případné zvracející se bude hodit informace, že stačí zaběhnout za chatku. Z jedné strany je les, z druhé strany je voda a uprostřed je bazén (tam bych blít nechodila). Hlavní budova je taky nedaleko a tam je taky k dispozici sociálka.
Kolem je krásný a hlavně hluboký les, takže navigaci sebou (po několika panácích je navigace k ničemu). Signál na mobil je tam nulový. Musí se hledat místečko, a pak se ani nehnout.
Je tam ale báječně a moc mě mrzí, že nejedu s váma. Užijte si to.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:20
- Nahlásit
monika
Je tam ale báječně a moc mě mrzí, že nejedu s váma
....škoda..
z druhé strany je voda a uprostřed je bazén
....berete si plavky????????
Hlavní budova je taky nedaleko a tam je taky k dispozici sociálka
...někdy i blízko je daleko...
krásný a hlavně hluboký les
....to se bude hodit...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:23
- Nahlásit
monika
není nad podrobné info. díky
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:47
- Nahlásit
Gája
jestli tam půjdete blít všichni tak si ty plavky vem, jinak je ten bazén prázdný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:49
- Nahlásit
monika
Já prosím blít nebudu, protože skoro vůbec nepiju ( a s opiátama už vůbec ne), takže je budeme s Brutem hlídat, aby se neutopili
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:50
- Nahlásit
brut
bude to těžký
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:51
- Nahlásit
monika
Já vím, proto budu mít s sebou Bruta....třeba si to pak každý rozmyslí
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:54
- Nahlásit
brut
brut nebrut, všechno jedno. Je to jedno, myslím, že kdybys měla celou smečku Brutů tak si bez šancí. Budou jak blechy - všude.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:58
- Nahlásit
monika
jinak je ten bazén prázdný
ještě, že to říkáš... co kdyby do něj někteří chtěli v pokročilých nočních hodinách skákat... v dobré víře... si zaplavat a vystřízlivět...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 13:01
- Nahlásit
Gája
proto jsem to psala byla by vás škoda
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 13:05
- Nahlásit
monika
byla by vás škoda
...jéééééé, to už jsem dlouho neslyšela... díky
na druhou stranu... na to vystřízlivění, by to asi bylo...
|