Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / A zase Brut...
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 17:15
- Nahlásit

Tak nevím, jestli se mám smát nebo dodatečně brečet.
Jak už jsem psala, od minulého týdne mám problém s bolavýma zádama, takže Brutovi procházky dělím na několik kratších cca 4x za den hodinu. Brut ví, že mně není moc dobře, docela poslouchá a občas i pomůže.
Před chvíli jsem se vracela z procházky, šla už jsem pomaličku, těšila se, až si doma sednu. Před barákem máme v posledních dnech dělníky, kteří připravují výkopy na položení kanalizace. Okolo jedné díry stálo v tu chvíli několik velmi slušně oblečených pánů s papírama v ruce. Docela nahlas se dohadovali, jak se do té díry musí zasunout kovová výstuha. Protože mi zahradili cestu domů a já bych si jejich obejitím zašla asi tak půl kiláku, tak jsem se rozhodla s Brutem okolo nich protáhnout.
Vše vypadalo dobře do té doby, než se jeden z těch pánů otočil a nadšeně vykřikl: "Jé, ty jsi ale hezký pejsek, co pak jsi zač? Pojď, já si tě pohladím." Brut nemusí mít moc přímý kontakt s lidma, ale nadšené zvolání pána v něm zřejmě probudilo nějakou skrytou radost a on ač na vodítku, tak se k němu vrhl. Ještě jsem stihla na pána houknout, aby ho k sobě nelákal, že na něj skočí a bude špinavý, protože jdeme s pole. Pán ovšem nadšeně šermoval rukama a dále povzbuzoval Bruta. V té chvíli Brut zabral, na chlapíka skočil, pán v obleku jeho váhu neustál a kecnul si do vybagrované hlíny. Brut byl nadšen, pána pošlapal, olízal a taky asi jemně označkoval. Já nemohla dělat nic jiného než Bruta přitáhnout k sobě a okřiknout.
Moc jsem se omlouvala, ale zároveň jsem říkala, že jsem na tuhle možnost včas upozorňovala. Pán se začal zvedat, Brut už byl na krátko u mé nohy a pomalu jsme odcházeli. V tom vidím koutkem oka, jak se druhý chlap pokouší zvednout toho zamatlaného. A najednou bác, i on leží v bahně. Brut vyrazil a i jeho radostně olízal. To už jsem ale utíkala domů,Brut za mnou.
Tak tady sedím a vážně přemýšlím, jestli se mám smát nebo brečet. Dva válející se chlapíci v bahně a veškerá Brutova poslušnost je v háji. Na druhou stranu musím říct, že pohled na oba dva byl k neudržení se.....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 17:18
- Nahlásit

brut
ja bych se smal, jejich chyba, ze chodi na stavbu v obleku

brut
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 17:20
- Nahlásit

Jirikovo
Já už se taky směju....všichni během chvíle odjeli a teď už jsou zase zpět..........v montérkách

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 17:21
- Nahlásit

brut
a teď už jsou zase zpět..........v montérkách
no tak to bys zase mela jit kolem nich a tentokrat by si jich brut nemel ani vsimnout, at jsou nastvany, ze se prevlikali zbytecne ....

brut
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 17:23
- Nahlásit

Jirikovo
Já si myslím, že tady budou opruzovat častěji, takže okolo projdu x-krát než to dodělají ( tímhle tempem budou mít hotovo za pět let...) a Brut bude vzorně vychovaný pejsek nebo dostane radiátorem...

abby
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 17:50
- Nahlásit

brut

Jen se hezky zasměj,jakýho máš šikovnýho pejska

žofka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 17:52
- Nahlásit

brut
No co bys víc chtěla,konečně se zaměřil na někoho jiného a přestal zraňovat tebe. To je ale hodný pejsek,vždyť ti to pořád říkám.

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 18:17
- Nahlásit

brut
hele já bych se už smála prostě fakt v kvádru stát na vybygrovaný hlíně a voalt na telátko se nevyplácí
dej Brutovi pusinu za mě

brut
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 18:36
- Nahlásit

sarax
Pusinu dostal a já jsem plná písku....už zase hrabe

žofka
To je ale hodný pejsek,vždyť ti to pořád říkám.
ježíši, ty jsi ho dlouho neviděla, viď?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 18:37
- Nahlásit

brut
Bavím se už jenom tou představou Brut je vzorný a úžasný, Puma by jim ještě posloužila výskokem na hlavu bez rozběhu

U nás tak cikáni kopali před měsícem jakési díry do sídliště a jednomu z nich se děsně líbila Winky (aby taky ne, měla v té době 2 měsíce), mezitím co si ji celá ta černá parta hladila a mazlila (a já ji bedlivě střežila, aby ji nesebrali a tudíž jsem nehlídala ty druhé dvě) jim Hesina s Belinou sežrali svačinu z igelitky hozené opodál

wami
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 18:39
- Nahlásit

brut
ja bych se zcela nepokryte rehtala...

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 18:47
- Nahlásit

Biluška
no co tam amj mít cikáni svačinu ne??
to je jasný
wami
bych se taky smála a jestli před pánama to nevím

brut
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 21:30
- Nahlásit

Biluška
Brut je rošťák a ne vzorný. Cikány má taky rád....nahání je do houfu jako krávy a oni se ho bojí

wami
Já se taky pak řehtala, ale až doma........úžasný bylo, jak rychle pak odjeli a vrátili se všichni v montérkách, to už jsem řvala smíchy tuplem

wami
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 21:33
- Nahlásit

sarax
a jestli před pánama to nevím
ja asi i pred panama, ja su ale drsna...

brut
ak rychle pak odjeli a vrátili se všichni v montérkách, to už jsem řvala smíchy tuplem
no bodejt...

brut
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 21:40
- Nahlásit

wami
Mně ze začátku moc do smíchu nebylo....ale jak tam pěkně padali a Brut je olizoval ( a samozřejmě ještě více upatlal), tak jsem měla co dělat, aby jsem se nezačala smát....ale Brut by mohl mít pocit, že to schvaluju a těch chlapů tam bylo ještě dost...

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 21:52
- Nahlásit

brut
Si jen tak rikam, kdyby je takhle "prepadnula" treba rotvice a zblemcala, jestli by se jeste vubec kdy vratili, natoz v monterkach.... Mozna jeste jako doplnek pliny...

brut
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 22:11
- Nahlásit

Fifi
No, ti co stáli okolo se netvářili na Bruta zrovna nadšeně....slyšela jsem, jak říkali, e je zlej....myslím, že pak už si říkali, jen aby se neotočil na mně

Před chvílí tady byli policajti....někdo se pokusil rozřezat kovové výztuhy v jámě......to by jeden nevěřil,co všechno lidi nechtějí ukrást

žanda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 07:32
- Nahlásit

brute- jé brutík je miláček, tys upozornila,pán si říct nedal, dostal to co chtěl-projev psí lásky...že ho neustál je na něm)
Směju se tu jako blázen,ale mohl mít pán kliku,že ho nevítal můj kraken a nevyrazil mu nějaký zoubek -taky samo z lásky)
Že brutíka drbu za ouškama!

Gája
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 07:43
- Nahlásit

brut
...hele, víš co se říká??? Jaký pán, takový pes....
Tím nechci říct, že bys po někom skákala, olizovala, zaháněla do bahna a následně jemně označkovala..., ale něco odkoukáno od tebe Brutík má...

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 07:55
- Nahlásit

to zni skoro jak z nakyho komiksu k neuvereni, ze se to fakt stalo, ale moc dobry

brut
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:19
- Nahlásit

žanda
Taky mohl pán spadnout do výkopu.....ale v tu chvíli už by jsem se pěkně řehtala...

Gája
hele, víš co se říká??? Jaký pán, takový pes....
Tím nechci říct, že bys po někom skákala, olizovala, zaháněla do bahna a následně jemně označkovala..., ale něco odkoukáno od tebe Brutík má...

já jsem jemná dáma, přece nebudu po lidech hopsat... nevím, kde to ten můj šikula viděl ( naposledy jsem upadla na Martina při vítání já....ale to jsem zakopla:lol

Gája
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:23
- Nahlásit

brut

já jsem jemná dáma, přece nebudu po lidech hopsat...

....to ti ráda věřím... a co to jemné značkování...????

brut
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:32
- Nahlásit

Gája
no, občas člověk ujede....ale nikomu to neříkej

Gája
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:34
- Nahlásit

brut
neboj, zůstane to mezi čtyřma očima...

brut
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:35
- Nahlásit

Gája
nebo ušima ( už i ten net má uši....to jsou věci)

Gája
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:41 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit

brut
jasně, prostě co se týká tajemství... můžeš mi svěřit cokoliv... ... máš ještě nějaký problém, o kterém nechceš, aby se dozvěděla veřejnost?????? (teda kromě toho, že s Brutem jemně značkujete)

brut
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:43 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Gája
já jich mám.....
před chvílí jsem přijela od doktora, Brut mně vítal a mezitím si všiml dělníků, co dělají ty výkopy. Než jsem stihla zavřít vrátka, tak šup ...už byl u nich....koukal, vrtěl ocáskem, poňafával a hlavně v hukotu bagru mně vůbec neslyšel. Tak jsem si pro něj šla....koukám,cikáni stojí na bagru, ten jede na prázdno a chlap co sedí v kabince se chechtá. Brut stál pod cikánama a jak nezvedá nohu, tak jí měl pěkně zapřenou a čůral. Jsem myslela, že se počůrám taky, ale smíchy.

Gája
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:44
- Nahlásit

brut
tak sem s nimi.... .....doufám, že nás neodposlouchávají..

brut
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:48
- Nahlásit

Gája
určitě odposlouchávají.....víš, že teď jsou odposlechy všude...

Gája
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 13:13
- Nahlásit

Gája
...to vím, mám to z pravé ruky... ... nebo z levé????

Tak vidíš, Brut ti našel nové kamarády... (jen jestli ty ho nenavádíš.... ) je to dost profláknutá metoda..., jak navázat vztahy..(přes pejska)
promiň, ale mě to přijde trapné... napřed s tím začně Brut a potom ty...(včetně jemného značkování).... chudák Martin

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání