Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Rendíka
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 19:48
- Nahlásit

Jak jste dopadli minulý čtvrtek? Klekl nám net a nebylo na tebe tím pádem spojení, abych ti řekla, že ležím s bolavými zády. Moc se omlouvám, ale alespoň jsem na vás myslela
Povedlo se?

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 19:59
- Nahlásit

brut
už jsem Renču na netu delší dobu neviděla, vlastně psala, že jede do Belgie se školou - ale pokud myslíš, jak dopadli ve čtvrtek na dogdancing dnu, tak o tom psala tady http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_4675_0.html

brut
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 20:04
- Nahlásit

Janiii
Díky moc,na tu Belgii jsem zapomněla a příspěvek nenašla. Takže ani držení palců nepomohlo....

rendik
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 21:18
- Nahlásit

Ahojky! No jo, jen se smejte!!Skoda, zes neprisla, videla bys jak hubou oram komoransky cvicak, to by te pak pro zmenu bolelo bricho ...Kdyby nekoho zajimaly vysledky, mrknete se stranky klubu-www.dogdancing.wz.cz.
Jak psala Janiii, jsem se skolou v Belgii, bydlim u jedny holky, ktera ma psa-krizence buhvi ceho, kterej se jmenuje Pako. Pise se to sice Paco, ale vyslovujou to Pako a desne se divili, ze to u nas znamena neco jako debil, prej se tu tak jmenujou normalne i lidi...

brut
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 22:30
- Nahlásit

rendik
Moje dcera je pro změnu v Anglii a bydlí v rodině, která sice nemá psa, ale kočku a ta hlídá. Prý je to docela sranda....
na výsledky mrknu, jen mně mrzí, že jsem nemohla dorazit.....raději bych bolavé břicho od smíchu než bolavá záda

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:00
- Nahlásit

Tady všichni někam jezdí, jen já sedím doma, to není fér

rendik
Veverka se taky občas "jmenuje" pako

rendik
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 07:43
- Nahlásit

Eimy
Už jsem doma a odteď budu taky sedět doma, neboj ! Na Kima je pako dost slabý slovo, když už, tak se "jmenuje" debil nebo kterén

Kdo nestihnul přijít na Den dogdancing, může se přijít podívat na mistrovství - 17.12.2006 v tělocvičně Pegas Arény. Více info tady .

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 10:16
- Nahlásit

rendik
já už raději nic neslibuju....na mně je to moc daleko...teda časově ne vzdáleností

rendik
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 19:36
- Nahlásit

brut
No, já tam určitě budu, ale ještě nevím jestli jako soutěžící nebo jako divák. Pro mě to časově zas tak daleko neni, bojim se, že toho dementa nestihnu připravit a platit 500 za diskvalifiakci, to se mi moc nechce, navíc tohle už je docela jakože dobrá soutěž, začátečníky na dnu dogdancing vem čert, ale když se někdo přihlásí na mistovství, tak se čeká, že něco předvede a ne, že mu pes po dvou cvicích zdrhne, takže uvidíme no...
Ale to vám musim říct, byla jsem se dneska podívat na výstavě v Budějovicích a samozřejmě jsem docela dlouho stála u kruhu novofundlanďanů. A jedna majitelka tam se svým miláčkem taky docela slušně zápasila. Stáli u kruhu a čekali, prošel okolo pes, funďa škub, panička zavlála, držela psa za obojek, třak to ustála. Pes dostal seřváno, za chvíli jde okolo další chlupáč a panička zase popoletí tak o půl metru. Úplně jsem se viděla, alespoň že v tom nejsem sama

brut
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 00:54
- Nahlásit

rendik
Ozvu se běhemvečera,teď už jdu spát, ale docela živě si dovedu představit vlající paničku

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání