Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Levné ubytování v Brně a okolí
Autor Zpráva
Karrie
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 14:59
- Nahlásit

Ahoj, potřebovala bych poradit, nějaké levné ubytování v Brně, popř. blízkém okolí. Samozřejmě kde se dá přespat i s pejskem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:39
- Nahlásit

Karrie
Já znám jednu šílenou ubytovnu v Židenicích. Psů tam ubytují kolik chceš (my jich tenkrát měli pět, z toho tři velké) a vůbec nebyla drahá. Problém byl v tom, že byla plná ukrajinců, romulusů a existencí na cestě "z krimu tam a zpět". Jinak super Noc nám zpestřil zásah cizinecké policie, která v hojném počtu (asi 20) vtrhla dovnitř a dělala razii Na mě, coby jemnou a kultivovanou blondýnku koukali dost nevěřícně a pro jistotu několikrát mě legitimovali . A jenom pětkrát moje nacionále hlásili vysílačkou a hledali mě v seznamu holek z E55 Celou akci jim zpestřovala puma, která jejich pobíhání po chodbě, mlácení do dveří a pod brala jako boží zábavu a mínila se přidat. Jestli chceš, seženu ti telefon na recepci, ještě ho někde mám

shiba
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:42
- Nahlásit

Ve Zbraslavi u Brna je kynologický areál, myslím, že se tam dá přespat i mimo akce. Teď jsme tam měli klubovku a spali tam i jiní lidé, tak snad to jde.

moll
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:45
- Nahlásit

Karrie
možná kdyby jsi napsala kdy a na jak dlouho a kolik lidí a kolik psů a....hledalo by se líp

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:46
- Nahlásit

Karrie
Zkus si na stránkách www.zetor.cz najít kontakt na paní Liškovou. U nich na cvičáku se dá přespat buď ve stanu, nebo pronajímají karavany. Většinou ale jenom na "své" akce, nebo pro známé. Za pokus to ale stojí,ne?

Karrie
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 20:05
- Nahlásit

Je to jen na jednu noc, 2 lidi a jeden pes.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:25
- Nahlásit

co někde na přehradě ? na stan už je docela kosa...ale nejaký hostel nebo penzionek...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání