Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prazaci v lese aneb Jeseniky v ohrozeni ...
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 09:44
- Nahlásit

Jiz mnoho dnu tomu nazad, kdy jsme se prihlasili na akci nazvanou Coursingovy rej v horach. Prvni co nas melo zarazit je asi samotny nazev, ktery udava jistou lokalitu - hory, coz jsem pri pohledu do planu Prahy nikde nenasel s vyjimkou Bile hory. Bohuzel tam se tato akce skutecne nekonala ... A tak jsme v patek rano nasedli do auta (je zbytecne psat o nasem standardnim hodinovem zpozdeni pri odjezdu) a vyrazili smerem do prirody. Jako prvni zazil zklamani isdpch, ktery hodinovym preslapovanim pred domem cekajic na zbytek osadky docela vyhladovel a dozadoval se zastavky na obed. Restauraci vybrala jinak skvela ridicka Mel. Isdpch tesici se na klasicky motorestovy gulas se sesti byl nemile prekvapen z jidelniho listku, kde jedine slovo kteremu rozumel byla matonka. Nakonec vsak zvolil filatko a byl tak spokojen, ze prestal i nebohe pani nadavat a obvinovat ji z nataceni skryte kamery. Zbytek cesty na druhy konec republiky probehl vice mene bez problemu, nebudeme-li pocitat nekolik uspesnych a mnoho neuspesnych pokusu ®onie o prekonani site mezi kufrem a sedackama a vytrvale odmitani pozadavku cestujicich o moznost vykoureni jedne cigarety ze strany majitelky auta.
V horach jsme se tedy privitali s ostatnimi, rozdali firemni tricka a poprve vyzkouseli, jak chutna gambrinus v Jesenikach. To byl nas konec .... Lze s nadsazkou rici, ze od te doby pro nas akce zacala pomalu ztracet svuj puvodni vyznam. Prvni pripravenou disciplinou ze strany organizatorky byla nocni bojovka. Pry bez baterek ... Zvlastni napad. Nemocny a kulhajici Gary odtahl svoji panicku celou trasou v rekordnim case, Anubis s panickou meli vyhodu ve forme sveho panecka primo na trati delajiciho strasidlo, Tonda je jako hasic zvykly pohybovat se za snizene viditelnosti, mne byla na hlidani pridelena mala holcicka, ktera jako jedina mela povoleno pouzivat baterku (vcelku v noci v lese fakt vyhoda). No a pak uz je jasne, ze neprijemnosti zustaly na isdpch ... Cert stezku odvahy prosel bez problemu, panicek vsak zavidel me osobe povest Zemanova syna a tak si jakozto muj nahradni tata na samotneho Zemana zahral a v plne rychlosti zacal objimat jeden strom za druhym. Rano kdyz lesaci videli tu spoust, volali na meteorologickou stanici a zjistovali, zdali se Jesenikama neprehnalo tornado vyvracejici stromy. Vecer nad pivkem znela Petrova historka jako nevinny sprym, rano vsak sramy na jeho oblicejove casti jasne hovorily o skutecnem poctu stromu pokacenych nosem.
Na tomto miste nutno pochvalit Tondu a vyzvednout jeho splneni ulohy dvorniho vrchniho zasobovace. Pomineme-li takove drobnosti jako hrozny, dynova seminka, tunaka pro psa a podobne, rad bych zde zminil zejmena burcak, neodvetranou ale vytecnou skvelou a dokonalou merunkovici a odvetranou a nemene skvelou a vytecnou visnovici. Asi je vam vsem jasne, ze po teto dokonale kombinaci ve spojeni s lahodnym vyrobkem z Plzne na druhy den rano nebylo uplne bajecne. Ale prepit se da preci vsechno, coz praktikoval zejmena isdpch svymi ctyrmi malymi dopolednimi vyprostovaky. Coursing - coz mimochodem byla pry hlavni napln teto akce - neprobehl uplne dle nasich predstav. Zraneny Gary trpel v aute, Anubis bezel v pohode, Cert se pri prvnim pokusu radeji ztratil, Jake opet nezklamal a korunu tomu vsemu nasadila ®onie, kterou popadl nepochopitelne strach ze strapce ... Vratili jsme se tedy zpet na ranc na obed a nejake to pivko. Po urcitem jiz blize nespecifikovanem case jsem se odebral na hodinku spat, nicmene nepritomnost neopereneho bazanta a pritomnost nejakych pobihajicich harantu okolo chatky mi v teto cinnosti branila a tak jsem vyrazil opet ochutnat, zda se za tech dvacet minut nahodou nezkazilo pivo. Nezkazilo a tak jsme mohli pokracovat dal.

Anu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 09:50
- Nahlásit

Jirikovo
hele kde máš scénu při upálení našeho novodobého Palacha,ztracení mého prádla a rvačku mého psa,který ti chtěl amputovat ruku?Kýbl s pivi atd.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 09:52
- Nahlásit

druha cast
Kolem treti prisla Barca s pokynem, ze zacina petiboj. Kdyby tak vedela, ze mi uz mame prvni disciplinu nekolikrat za sebou .... Petiboj se skladal kupodivu z peti disciplin, coz me v mem stavu mirne prekvapilo. Jeste vic to prekvapilo isdpch, ktery po ctvrte discipline odesel mlsat gambrinus a nechal Certovi nekontrolovane volno, ktery si to vylozil tak, ze ma jit za zbytkem smecky provokovat dominantniho pitbula Vincenta ... Jinak petiboj byl zabavnou formou pojate odpoledne panicku spolu se psy a bylo to fajn. Tedy do te doby, nez prisel vyrusovat Cert. Po konci petiboje jsme premysleli, co delat do vecere. Bohuzel nas akcni radius je znacne omezen, tak jsme opet skoncili u piti piva ... Vecerni zalozeni ohne je jiz jaksi v mlznem oparu ... Dle fotek ohen zakladal isdpch majici tou dobou jiz dve nova indianska jmena - Rozbity nos a Trilobit. U ohne jsme vice mene nedelali nic zvlastniho, pokud za zvlastni nebudeme povazovat opet piti piva, moudre opilecke recicky, jeden rozslapnuty pullitr, jedno skoroupadnuti pana isdpch do ohne a jedny luxusne spalene nohy.
Tezka jsou pak rana opilcova a s isdpch jsme se jednoznacne po ranu shodli, ze je nejvyssi cas vratit se domu, do matky mest na jizni spojku, Vaclavak a podobne vesele a bezpecne ulice. Spocitame-li zraneni a podobne nehody, zahadne nam vsude figuruje isdpch a Cert ... Jeden nos, jedny psi tlapky popalene od kopriv, jedny spalene panickovi nohy ... Nekteri lide by do prirody evidentne meli vyrazet jen v doprovodu statneho osetrovatele ....

Anu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 09:56
- Nahlásit

a třetí zkratka pro zde přítomného isdpch je též novodobý Palach,avšak Trilobit sedí více věkem

abby
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:07
- Nahlásit

Jirikovo

Děkujeme.Jakoby jsme tam byli s váma

Tonda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:20
- Nahlásit

jsem se odebral na hodinku spat
ja take,neb pode mnou prasknuta postel me muj spanek razne ukoncila...

Anu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:22
- Nahlásit

Tonda
no jo kdoví s kým ses tam válel.A pak nechápu proč jako máš potřebu jít odpoledne spát-to jsem dělávala ve školce.Byl jsi za to potrestán.

PS: Komu jsi uřezal nohy aby jsi nahradil tvé nohy u postele?

Tonda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:28
- Nahlásit

Anu
no jo kdoví s kým ses tam válel
moc to nerozvadej aby si to nekdo nespojil s tvym ztracenym spodnim pradlem...

Tonda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:29
- Nahlásit

par fotecek
http://album.volny.cz/tonda-cz-pes/browse.php?albu m_id=73035&browse_page=

Anu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:38
- Nahlásit

Tonda
moc to nerozvadej aby si to nekdo nespojil s tvym ztracenym spodnim pradlem...
no to snad ne.Je sice fakt že tam každý ztrácel pojem o čase,ale nějak by to na sebe časově nenavazovalo.Z čeho jsi teda tu postel opravil?

hele že mi pošleš ty fotečky z coursingu v normoš rozlišení? na meil

Tonda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:00
- Nahlásit

Anu
ja jsem ji neopravil,jednoduse jsem si lehl na jinou...
tak jak jsem psal petrovi v normos rozliseni maji vsechny 170MB,bud si nejake vyber a ty ti poslu nebo ti je taky dam vsechny na cd

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:00
- Nahlásit

Jirikovo
ještě že je v Praze tak bezpečno...aspoň budete mít čas se dát dohromady do příští podobné akce

Anu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:03
- Nahlásit

Tonda
mě stačí ty z coursingu-těch je asi 5.prosím prosím.Zbytek si uložím v tom menším rozlišení.

aha já nevěděla,že ty takle máš protekci.Mi měli postele na příděl. V pátek teda volná ještě jedna byla ale druhý den ležím a koukám vedle mě cizí chlap

Tonda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:03
- Nahlásit

blanulinka1
aspoň budete mít čas se dát dohromady do příští podobné akce
no tyden neni na mnohocetna zraneni az zas tak moc...

Anu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:06
- Nahlásit

Tonda
fotku upáleného Trilobita nemáš?

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:07
- Nahlásit

Jirikovo
moc krásný
fakt lituju že sem nejela
Tonda
a fotky taky príma....

Tonda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:08
- Nahlásit

Anu
bohuzel,mel jsem v planu udelat i makro snimek rozbiteho nosu,ale nejak jsem na to zapomel...

Anu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:10
- Nahlásit

Tonda
nejak jsem na to zapomel...
tož to se teda neomlouvá.Největší atrakce celého Reje.chudák pan Orel,který byl prý s pana Palacha lehce udivený. Musím hned z alarmovat foto psa Jíru jestli má profesionální foto rozbitého rypáku a spálených nohou

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:20
- Nahlásit

Anu
mam fotku puchyru, ale zverejnena bude jen a pouze se souhlasem samotneho velkeho Trilobita ....

Anu
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:21 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit

Jirikovo
já zas mám video bezprostředně před nápadem založení ohně i z těmi kecami o Ádoj a podobně. Jen ho nemůžu pustit v práci,neb by se každý podál smíchy

tom12
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 18:49
- Nahlásit

Tak sem se u vás konečně regnul. Zdravíme staré známé z Jeseníků. Tom, K. & Maggie... Mám taky nějaké fotky. Ještě musím vymyslet, kam je prdnout...

Tonda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 19:29
- Nahlásit

tom12
toz te tu vitam... muzes si tu zalozit galerii nebo i vice galerii,na hlavni strance vlevo...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 19:53
- Nahlásit

Jirikovo
Moc pěkné ...asi příště pojedeme taky....ale isdpch si musí minimálně upálit nohy, aby to mělo ten šmrnc

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání