| Autor |
Zpráva |
alikpb
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 15:25
- Nahlásit
Ahoj! Hledám někoho z Příbrami, kdo by byl ochotný venčit se mnou hafany, jezdit na kynologické akce apod. Ve svém okolí nějak nemohu najít někoho, kdo by byl ochotný brát psy někam mimo cvičák. U nás na cvičáku panuje názor, že pouštět psy dohromady je blbost, pak nebudou poslouchat a budou tě jednoznačně ignorovat a jenom lítat se kamarádit. Jinak já mám křížence jezevčíka a středního špice (ten je babičky, ale chodím s ním taky).
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 17:33
- Nahlásit
alikpb
To mě mrzí že nejsem z Příbrami
Také sháním z Hradce někoho kdo má menšího prcka a chodí s ním na dlouhé túry.
I když pár známých mám s menšími pejsky, bohužel mají utkvělou představu, ža malému pejskovi stačí se třikrát projít kolem baráku a tak to většinou praktikují.
Tak chodím sama, což by mi tak nevadilo, spíš mě vadí, že občas potkávám taková nějaká "divná individua", která mají potřebu mi ukazovat své "vybavení".
|
alikpb
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:13
- Nahlásit
Tak tohle mě zatím nepotkalo. Jenom bych ráda, aby moji hafové měli společnost, protože špic se na mě stal poměrně závislej, tak mi k němu naši omezili přístup. Tak aby můj jezevec měl nějkaý kontakty. Jemu osobně na velikosti zase tak moc nezáleží, ale je jasný, že podle velikosti se musí přizpůsobit zátěž hafa. isdpch o někom z Příbrami snad i mluvil, tak uvidíme
|