| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:58
- Nahlásit
Povím vám velmi akční příběh ze středeční noci. Příběh byl napsán podle skutečné události, jen z důvodu ochrany identity hlavních postav jsou jména a některé skutečnosti pozměněny.
Já, říkejme mi třeba Gertruda, jsem byla o středeční noci na příjemném večírku oslavy narozenin kolegyně. Společnost byla rozpuštěna kolem půlnoci a mně se nechtělo ale vůbec spát. V žilách mi kolovala hřejivá vodka a v ulicích našeho města (řikejme mu třeba Grno) tepal bujarý život. Věděla jsem, že v jistém podniku v centru města se právě dobře baví mí přátelé. Když jsem dorazila do podniku, zaměnila jsem vodku za čirý alkoholický nápoj s vůní máty a temperamentním mexickým názvem. V zábavě jsme nerušeně pokračovali.
V ranních hodinách jsme se rozhodli odebrat se domů. Cesta městem byla hlučná leč veselá. Na rozkopané dlažbě jsem našla krásnou prvidelnou žulovou dlažební kostku a rozhodla se ji nosit už napořád při sobě. Po jistých psích kusech jsme míjeli jakýsi podnik, odkud se ozývaly pro mě neodolatelné španělské rytmy. Beze slova jsem uhnula ze své oběžné dráhy a vlétla do onoho podniku. Začala jsem svůj temperamentní latinskoamerický tanec napříč celým podnikem, přes bar až na nejbližší stůl. Obecenstvo podniku sice na chvíli umlklo a nevěřícně mě pozorovali, ale pak nerušeně pokračovali ve své zábavě. V tom vešel do podniku můj sparingpartner kamarád: "Tak tady seš! A jdeme!!!" Vzal mě za nohy, vyhodil mé znavené tělo do vzduchu a hlavou visouce dolů přes své rameno mě vynášel z podniku ven. Chtěla jsem řvát o pomoc, ale přes záchvat smíchu to nešlo. V tomto úkonu pokračoval kamarád i na rušné třídě. Dál jsem visela hlavou dolů, prvotní záchvat smíchu ustanul a tak jsem vydatně ječela na celé město notoricky známý popěvek z pohádky "Byl jednou jeden král aneb sůl nad zlato": "Pomoc, pomoc, popopopo pomoc, pomoc....."
Ječela jsem do chvíle, než kolem projížděla hlídka Policie ČR. Auto zastavilo.
Zlověstně jsem sykla na kamaráda, že teď ho zavřou, má to spočítaný. Dlažební kostku jsem stále třímala v ruce.
Policisté stáhly okénko: "Co to tady provádíte?"
Koukla jsem na ně (hlavou dolů vypadali srandovně): "Páni policisté, tohle je únos. Ten chlípnej chlap mě chlípne unáší a tak vás jménem zákona žádám o záchranu.
Páni policisté vystoupili. Koukali na mou dlažební kostku.
Stále hlavou dolů říkám: "Klidně ho zavřete, ale doklady po nás nechtějte, ty jsme nedali ani vašim kolegům, protože žádný nemáme."
Policisté se na sebe podívali a pak nechápavě na mého únosce.
Začal se smát: "No, slečna má pravdu, ona žádný doklad nemá a měli byste jí vzít tu dlažební kostku, před chvílí se snažila rozbít služební vůz vašich kolegů nahoře na České." a začal se řechtat.
Policisté ho vyzvali, aby mě postavil na zem. Jukla jsem na ně snažíce se nabýt ztracenou rovnováhu: "Ale na vás dlažební kostku nepotřebuju, vy mě zachraňujete, vy jste hodní."
Druhému z policistů bylo vysílačkou potvrzeno, že jsem skutečně před chvílí tančila okolo jiného policejního vozu zběsilý tanec s dlažební kostkou a chtěla vědět po osádce vozu, co se stane, když jim rozbiju čelní sklo. Doklady jsme skutečně žádné neměli.
Policista došel až ke mě, tvářil se velmi vážně: "Tak poslyšte slečno, budeme shovívaví a dáme Vám na výběr. Buď přijmete svůj osud a smíříte se s únosem zde přítomným chlípným pánem, nebo Vás můžeme zachránit my a po prokázání Vaši totožnosti Vás rádi poučíme o nevýhodách života s dlažební kostkou...."
Postavila jsem se čelem ke svému sparingpartnerovi, zvedla ruce za záda a rezignovaně prohlásila: "Vzdávám se."
Chvíli na to jsem se ocitla opět hlavou dolů.
Zbytek naší společnosti si jaxi nepamatuji, jak se na to celé tvářil, ale asi jen mlčky přihlížel. Každopádně jednou z nich byla i sparingpartnerova přítelkyně, které naštěstí bylo tak špatně, že zcela smířeně ťapkala za náma, jinak bych už měla asi o dobrou kamarádku méně...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:19
- Nahlásit
Garfield
Kam ty na to chodis Spravila si moje krasne piatnajsie rano este krajsim Vrele DIK
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:19 - Změnil/a: Amir
- Nahlásit
to ses včera nepochlubila, že si měla i konflikt se zákonem
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:33
- Nahlásit
Garfield
...dost dobré... s tebou mají asi tví přátelé (a nejen oni) o zábavu postaráno, viď???
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:38
- Nahlásit
Inak, to prehodenie cez plece mi pripomina moju historku, ked som ako mlade blaznive dievcatko (20 rocne) furt natahovalo jedneho chalana. Nechcela som s nim nic mat, ale kedze to bol taky prosty clovek, vzdy som sa s nim skvele zabavila. Nuz a jedneho pekneho dna, ked sme sa nahodou stretli po dlhej dobe som odmietla jeho pozvanie na kavu k nemu domov. Byval od toho miesta asi 300m. Ani neviem ako, uz som bola prevesena cez jeho plece Revala som ako tur, nech ma pusti, ze k nemu domov nejdem, prosila okoloiducich o pomoc (vsetci len zizali, okrem toho chalan bol vtedy mestsky policajt ), tak si ma na pleci vyniesol po schodoch az domov. Az ked zavrel dvere a zamkol, tak ma pustil Pochopila som, ze sa nemusim nicoho bat, az ked som zistila, ze je doma jeho svagrina aj mama a on proste len mal chut sa so mnou porozpravat
|
abby
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:48 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Amir
Neboj,není to o tobě.Kdybys nás cvičila ty,tak bych se ti přihlásila
Jo,a neměla jsem to psát.Nedocvaklo mi,že se na to někdo zaměří.Doufám,že se bere jako polehčující okolnost,že ležím doma s chřipkou a teplota mě zmáhá
Garfield
Děkuju a ještě jednou se omlouvám
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:57
- Nahlásit
Garfield
to jo a pak všechno sváděj na chuďátko Gafíčka, to ty děláš všechny ty průsery !!!!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:02
- Nahlásit
Kalliope
Kdepak! Tomuto stylu života mě naučil můj pes a já, chudinka malá, s tím pak nedokáži přestat ani v jeho nepřítomnosti.
To máš tak:
Buď nesmím pít alkohol, protože mi to zakazuje zákon z důvodu řízení motorového vozidla.
Nebo sice neřídím vozidlo, ale mám s sebou svého psa, což je do nebezpečnosti to samé jako sedět ve Ferarri nebo držet prst na spoušti Magnumu 357 ráže 9 mm. Takže tam je rovněž žádoucí naprostá střízlivost, bystrost a neustálý postřeh.
Nemám s sebou psa, neřídím vozidlo a můžu dělat takřka cokoliv bez omezení, což pak dopadá takhle.
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:11
- Nahlásit
abby
já jsem ráda, že jsem byla tou dobou na cvičáku v Líšni kousat s Lenkou tak mám alibi
přeju brzké uzdravení, nezapomeň na citróny
|
abby
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:41
- Nahlásit
Amir
Citróny ne,sou kyselý Já jen čajíček a paralen.
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:16
- Nahlásit
abby
no ale to se nikdy neuzdravíš a kdo bude cvičit s pejsánkem
|
abby
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:27
- Nahlásit
Amir
Přítel.Konečně Včera cvičil poprvé a byla to sranda.I když pro něj asi ne
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:52
- Nahlásit
Garfield
no jó jen se neobhajuj, hmmm, dobrá, po zralé úvaze ti odpouštím
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:35
- Nahlásit
Včera cvičil poprvé a byla to sranda
abby
tak a teď je mi líto, že jsem včera neměla výcvik
|
abby
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:43
- Nahlásit
Amir
A ty cvičíš někdy v Lískovci nebo jen v Líšni?
Já doufám,že ho překecám,aby s ní teďka cvičil on,aby si to spolu dopilovali.Musím konstatovat,že jí to tam pěkně kazil Akorát nechápu,že nám na cvičáku nejde přivolání,přestože ho normálně máme celkem v pohodě
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:20
- Nahlásit
A ty cvičíš někdy v Lískovci nebo jen v Líšni?
abby
Já jsem právoplatnej člen asi 150 let na cvičáku na Zetoru ale když byl můj mazlík miminko, tak jsem s ním začala chodit i na K9, protože to mám hned vedle baráku a nemusela jsem se štěňátkem jezdit kvůli poslušnosti přes celý Brno, tam jsem se seznámila s Gábinou, Mirku jsem znala už z dřívějška. On se tam krásně vyblbnul s vrstevníkama a časem mi Gábina nabídla abych vedla v Lískovci na K9 výcvik. No a výcvik vedu jenom v Lískovci...Už si snědla ten citrón ???
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 14:36
- Nahlásit
Garfield
fakt doost dobrý ! Poslyš, ty bys měla tydle svoje zážitky sepsat a vydat ňákou knížku. Jednak proto, že jsou to příběhu povětšinou velmi originální a pak taky proto, že je umíš svěle podat. Myslim, že by tvé literární dílo mělo úspěch, vsadim se, že lidi tady z cz-psa by to kupovali ve velkym
|
abby
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 20:11
- Nahlásit
Amir
Nesnědla,nemáme
výcvik vedu jenom v Lískovci Tak to je škoda,že jsme se potkali jen jednou.Třeba příště
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 20:17
- Nahlásit
Tak to je škoda,že jsme se potkali jen jednou.Třeba příště
abby
jo jo třeba tě poznám no ale kdyžtak to jistí Želivka, tak se hlavně do té doby dej dopořádku
|
abby
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 20:22
- Nahlásit
Si piš.Jistím to vitamínem C v tabletkách
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:57
- Nahlásit
Jirikovo, isdpch
...abyste pochopili, že jsem fakt dojet nemohla..., ač původní záměr byl nepít, resp. pít až v Jeseníkách...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:03
- Nahlásit
Garfield
vymluvy. dlazebni kostku bychom ti tam sice nesehnali, ale zase by sis mohla odvezt pekne puchyre od ohne ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:07
- Nahlásit
isdpch
...taky se mi po Tobě stýskalo...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:08
- Nahlásit
Garfield
já se těšila na psí zápasy.Byli tam dva adepti hodný boje-můj Bužumbir a přímo na boj vychovaný pitbul....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:10
- Nahlásit
Anu
My jsme rozhodně nic nezanedbali. Na cvičáku jsme se porvali s jiným NO. Síly byly vyrovnané, výsledek 1:1.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:12
- Nahlásit
Garfield
mi taky ne.S postupem alkoholou v krvi (zjišťovalo se to podle flusnutých kemrů do ohně) se též odehráli dvě bitky.První když dal zde už duchem nepřítomný Trilobit mezi Anuba a Čerta jeden talíř o jednom kuse masa....a druhý,když si Palach chránil svoji krabici s půllitry,ale na psa se vybodl a ten se pamalu ale jistě cpal na deku mého Bužumbira.3hodiny to snášel pak se nasral a bylo zle. Už věřím,že ten Čert nedostává nažrat a nezná pohlazení
|