| Autor |
Zpráva |
oliver
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 20:40
- Nahlásit
Dají se koupit někde na internetu? Děkuji.
|
radek
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 21:07
- Nahlásit
oliver
Co zkusit nejaky shop special. na foto, zda neumi natisknout tvoji fotku hafana na tricko.
|
Altcha
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 21:08
- Nahlásit
Nejlepší je nechat si udělat tričko s vlastním pejskem
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 21:17
- Nahlásit
Já si ho můžu udělat u nás v papíríku, ale nidky jsem to nezkoušela
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 21:22
- Nahlásit
V jakymkoliv repro studiu natisknout fotku na triko za par stovek i s trikem v cene.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 22:46
- Nahlásit
oliver
Mají je na http://rajtricek.cz , ale po vlastni zkusenosti muzu vrele nedoporucit... Objednavala jsem tam tricka nekdy v srpnu a porad nikde nic, jediny, ceho sem dosahla, tak změny jejich nákupního řádu. Takže nejlepší volbou asi bude fakt si nechat někde natisknout fotku vlastniho hafana...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 22:56
- Nahlásit
výborní a rychlí byli na www.grafartstudio.cz . Dokonce jsme vše konzultovali po telefonu a byli velice příjemní. Potřebovala jsem to celkem hodně na rychlo a byli fakt vstřícní a vše stihli
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 01:38 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Ja si pochvalujem http://www.shirtinator.de/creator_sk/ Nemate nieco podobne u vas? Nie je to priamo o psoch, ale aj tak je super
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:52
- Nahlásit
Já objednával tady: http://www.warass.prodejce.cz/ a byli opravdu rychlí a tričko je super
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:36
- Nahlásit
Já si nechala udělat se svým ridgebackem, stálo to celkem dost a moc pějkný to není. je top strašně lesklý, ale na táboře měla jedna holka svoji borderku, taková ořízlá a nápis Crazy(jméno její bordery) a vypadá to děsěn pěkně, taky bych chtěla ale nevím kde to udělat a aby to nestálo zas tak moc peněz (PS omlouvám se za chby, ale mají tady nějakou divnou klávesnici, blbne to a navíc máme uplně jinou takže se mi na tady tý docela blbě píše:
( )
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 19:21
- Nahlásit
Berčová
Já mám tohle modrý a je bezva
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 20:51
- Nahlásit
oliver
taky máme trička od Niko (www.warass.prodejce.cz) jako suesie a tequily a jsou super
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 07:17
- Nahlásit
i já mám tričko od Niko a je fakt dobrý
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 07:27
- Nahlásit
Mar3
ahoj Marťo, si se tu nějak dlouho neukázala
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 07:30
- Nahlásit
Ta trička z toho warass jsou super.
Jak musí být velký ten obrázek? Možná to tam někde je, ale já si toho nevšimla.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 07:42
- Nahlásit
oliver
Ještě jedna možnost - ve Foto mi udělali fotku na fólii a tu jsem přižehlila na vlastní tričko, pozor - jen tričko musí být bílé (nejlépe) nebo béžové nebo šedé, jinak barva prosvítá a zůstává jako podklad fotky.
|
Tina
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 07:46
- Nahlásit
Já mám podložku pod myš a hrníček odtud
http://www.potisky-online.cz/
triko mám v plánu taky, doufám, že bude stejně hezký jako hrnek a podložka.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 07:48
- Nahlásit
blanulinka1
ahojec, no konec měsíce,uzávěrky,nestíhačka mám zas chvilu ráno a pak tak 2x nakouknu na 5 minut během dne
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 07:53
- Nahlásit
Mar3
včera jsem to mělapodobně, konec měsíce, tak se nám tu nakupily "fraktůůůry"
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 07:57
- Nahlásit
blanulinka1
Ahojinky, však se poznáte osobně...kámošky moje...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:12
- Nahlásit
já mám taky trička od Niko a jsem naprosto spokojená, teď rozšírili nabídku i na mikiny....chichi, už si chystám fotky a budu mít vyřešené dárky na vánoce
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:15
- Nahlásit
Syska
už se těším Klíďo vezměte Marťu sebou do Prahy bude prča
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:15
- Nahlásit
Jo a co se týče trička, taky mám od Niky a je super..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:17
- Nahlásit
blanulinka1
Marťa jede taky do Prahy! Akorát že ve čtvrtek a bude u Peťky, další buldočkové. Plánujem to tak, že my pojedem v pátek dopoledne, mrknem po Praze (Zdenda mermomocí chce do centra... ) a pak zajedem k vám, páteční večer popijemu vás a v sobotu se slezem někde s buldočkářema...a v neděli vystec. Ty jdeš samozřejmě s náma, jasné...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:21
- Nahlásit
blanulinka1
aha Peťka je Petra06 kdybys nevěděla
Syska
dojedu už ve čtvrtek v poledne asi myslíš, že byste mně v neděli navečír svezli zpátky do Brna ? a proč v pátek taky nepopijete s náma? (my teda s Petulou určo někde popijem i v pátek )
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:23
- Nahlásit
Eimy
ty bláho ty mě pěkně děsíš objednala jsem to před týdnem s tím, že snad do Vánoc to tady bude, deklarují dodací dobu AŽ 8 týdnů, což vychází, ale jestli je to tak jak říkáš, tak to tam asi zavolám objednala jsem tři trička, to by znamenalo, že tři lidi o vánocích budou bez dárků ....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:28
- Nahlásit
Mar3
Vždyť jsem ti to psala už včera, jestli se v neděli po výstavě svezeš s náma do Brna...
No jelikož jsme se takhle pohromadě my čtyři neviděli stáááášně dlouho, tak si myslím, že v pátek bude o čem kecat. A zas 2x se vláčet někam do centra...v sobotu to bude stačit, si myslím...však uvidíme, se můžem domluvit pak mobilkama néé?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:31
- Nahlásit
Syska
tak OK OK - kópím lístek jenom tam a brnknem si tam
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:36
- Nahlásit
Syska
do centra? blázen kdyžtak se dohodneme a někde by jsme se tam mohli sejít...zajít na kafčo a pak vyrazit k nám, abyste trefili Jo to bude o čem splknout...A co v sobotu zapařit u nás i se všema buldočkama? aspoň to neděli nebudeme mít daleko na výstaviště a můžete chrnět dýl Nebo chcete jít zapařit do centra? nevím, jestli bych vytáhla i Toma...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:41
- Nahlásit
blanulinka1
deme zapařit kamsi na Zbraslav,bo co...(já,páč sem kuřačka,bych radši do hospody, abych mohla u pití i hulit ) a pak taxíkama do centra (kámoška má vouchery) a z centra šalinó spat (vy k vám, my k Petě-nevím ani,kdebydlí )
|