Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / A má to jasný :o))!!!
Autor Zpráva
rendik
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 17:08 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit

Nedávno jsem tady psala o tom, jak probíhal náš trénink na ZZO a že mamut půjde do buřtů. Nakonec jsem si to rozmyslela a dostal ještě jednou šanci - dneska na dnu dogdancing, kde si to rozhodně nevylepšil, spíš naopak. Nejdřív jsme měli dělat zkoušku - při čtvrtém cviku, kdy jsme se dostali do rohu nejblíže k lavičkám, se rozhodl, že to už by stačilo a že si půjde pohrát s borderkou. Takže smůla. Asi tak půl hodinky na to jsme měli nastoupit na závod. Cestou na vyznačenou taneční plochu jsem poprosila kolemstojící účastníky, aby si psy dali dál od taneční plochy, nejlépe někam za roh, aby na ně neviděl. Začátek vypadal slibně, Kim sice plazení asi tak o půlku zkrátil, ale to by bylo celkem jedno. Ovšem asi při pátém cviku jsme se zase dostali do toho rohu - borderka byla sice odklizena, ale pod lavičkou byla schovaná fena NO. Ten blbec jí semozřejmě uviděl a místo toho aby obíhal kolem mě běžel obíhat tu fenu. Takže jsme byli zase diskvalifikovaní. No a to není všechno. Během té půlhodinky mezi zkouškami a závodem jsme stáli u plotu, kde měl Kim misku a řetěz, na který jsme ho přivazovala. Stála jsem tam s ním, držela jsem ho na vodítku a pozorovala lidi okolo. Přijelo auto, zastavilo vedle nás u plotu, vylezli lidi a po chvilce i pes. než jsme se stačila rozkoukat, ležela jsem na zemi a jela do těch lidí. pes se prostě rozhodnoul jít přivítat nově příchozího hafíka a nějak si nevšimnul, že je na vodítku - a jak je vidět, tak mu to ani nějak nevadilo. No prostě hrůůza, mamut už má další kariéru jasnou - půjde do buřtů nebo ho prodám číňanům

Goor
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 18:25
- Nahlásit

No nazdar, super akce, ještě že jsou u toho smajlíci, někdo by to s těma buřtama mohl vzít vážně No jo, každý pes má někdy svůj den a je prostě "na zabití". Jindy zase člověk jen kouká, jak je ten pes fajn a co se všechno naučil. Už to tu někde padlo - i psi jsou jen lidi.......Každý někdy lajdačí.

rendik
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 18:33
- Nahlásit

Goor
Já mám pocit, že ten můj je na zabití poslední dobou nějak často... Akce jako taková byla skvělá, jen ten můj pes to tam kazil, no Budu doufat, že je to tou jeho pubertou a že ho to jednou přejde...

P.S: Proboha, lidi, ty buřty fakt vážně nebetre

Pupy
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 21:29
- Nahlásit

rendik
P.S: Proboha, lidi, ty buřty fakt vážně nebetre a proč ne? Babičky pes, z něho sice buřty nebyly ale sám vypadal jak buřt....bohužel už není mezi námi, já však pořád tvrdím že kdyby nebyla tak tlustá.....

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 23:10
- Nahlásit

rendik
Ale víš, co by to bylo buřtů U tebe by to fakt někdo vážně vzít mohl. To když já to řeknu o Veverce, j to blbý, protože na ní toho moc k buřtování není

ale jinak buď v pohodě. Já zjistila, že mám asi přece jen psa, když přítul čistil křečka, chtěl ho přendat do akvarka a nemít rychlý reflexy, je po křečounkovi, páč Veverce se ta malinká svačinka fakt moc líbila Přítul se naštval. ale teda prej ne proto, že vyjela po křečkovi, ale že si troufla vyjet po něčem, co drží v ruce. Prej je to to samý, jako kdyby mu z ruky brala salám.. no... nevim... Myslim, že chlupatá hýbající se hřačička je pro ni přece jen přitažlivější...Když k tomu ještě tak krááásně voní

Ale zas na druhou stranu cestou domu me otravoval jakeji vožralec a vona misto abyudělala "vrrrrr", tak si ho zvědavě očuchávala a nechala se hladit...

Prostě to neni vulpes vulpes, ale vůlpes vůlpes

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání