| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:10
- Nahlásit
co si myslíte o tomhle:
http://ona.idnes.cz/jak-moc-uklizime-024-/ona_vzta hy.asp?c=A060925_111733_ona_vztahy_ves
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:16
- Nahlásit
abby
tak to mě vážne pobavilo, ta anketa? já bych nemohla zaškrtnout ani jedno...u nás je to fifty-fifty...nenechám ze sebe dělat otroka a tohle: Ženy věnují podle výzkumu sociologů z Akademie věd ČR domácím pracím celkem 4 hodiny denně. Muži jen necelé 2 hodiny. 4 hodiny?co ty ženský dělají proboha...4 hodiny denně, pokud chodíte do práce? A chlapy 2 hodiny? No to je taky dobrý...
|
wami
Člen |
- Nahlásit
abby
no, nedocetla jsem to. Jen muzu rict, ze muj chlap magii odpadkoveho kose sice pochopil, lec je sklerotik a pokud pytel s odpadky nevisi na klice dveri, neodnese je. Ovsem o me plati v podstate totez...
No a na nadobi mam chlapa, na vareni v podstate taky, prani mi nevadi a nezehlim. Hadam, ze domacim pracem venuju tak 4 hodiny tydne. Asi to teda u nas nevypada jak v klicce, jenze je mi to tak nejak jedno...
|
Jirikovo
Člen |
- Nahlásit
abby
ja si teda jenom precetl nadpis a zjistil jsem, ze jelikoz ziju sam, tak taky si sam uklizim. znamena to, ze jsem sam sebe dostal pod pantofel a prohral se sebou boj o moc??
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:18
- Nahlásit
Jirikovo
no jo, seš v pr... ani tabulkově se nikam nehodíš...jsi prostě out a navíc pod pantolfem, to je pech...
|
Lesanka
Člen |
- Nahlásit
abby
nevím, proč, ale radši vařím psovi než chlapákovi. Možná proto, že tolik neremcá a sežere všechno
|
Anu
Člen |
- Nahlásit
Jirikovo
a trávíš 6hodin domácíma pracema
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:19 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Mě nad tím článkem taky zůstával rozum stát.Je jsem v tomhle naprosto nefeministická.Radši si spoustu věcí udělám sama a pořádně než to nechat na příteli.To,ale neznamená,že když potřebuji,že mi nepomůže.
PS.:Radši vařím chlapovi,protože ten pěkně poděkuje a ještě umyje nádobí
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:23
- Nahlásit
Anu
a trávíš 6hodin domácíma pracema
no to asi jo .... akorat to by tak odpovidalo, kdyz se to nascita za pul roku ....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:25
- Nahlásit
By mě zajímalo,co všechno považují za domácí práce.Ať přemýšlím,jak přemýšlím,tak ty 4 hoďky nemůžu nastrádat
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:27
- Nahlásit
abby
musíč být jak ve výměně manželek.Jednou za den vytřít,vyluxovat,umýt okna,vypulírovat koupelnu včetně vany a umyvadla,vyprat a vyžehlit...jsem po vzhlédnutí pár dílu usoudila,že jsem prase a jsem za to ráda
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:28
- Nahlásit
Jirikovo
no to asi jo .... akorat to by tak odpovidalo, kdyz se to nascita za pul roku ....
neblbni,co takhle luxování kufru a bytu po Garfieldovi?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:33
- Nahlásit
Anu
To jsem teda pěkná špindíra
Třeba do domácích prací započítávají i venčení psa,česání psa,hraní.
A pak musíš ještě dělat každej den svíčkovou,to by mohlo vyjít
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:35
- Nahlásit
z našich reakcí usuzuji, že bysme měli přejmenovat tento server na Cz-prase
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:37
- Nahlásit
blanulinka1
spíše cz-prasopes
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:37
- Nahlásit
abby
PS.:Radši vařím chlapovi,protože ten pěkně poděkuje a ještě umyje nádobí
sakra, psa si umím vybrat dobře a u chlapa mi to nějak stále nejde
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:38
- Nahlásit
Anu
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:39
- Nahlásit
Lesanka
taky si řikám,že to je jen vyjímka,v klidu,chce nás jen rozhodit
|
wami
Člen |
- Nahlásit
blanulinka1, Anu
Ale proc? Kdo rika, ze musim mit stejny naroky na poradek, jako zbytek populce...?
Vypulirovany bytecek stejne nikdy cloveku neda tolik, co stastne zablaceny nadseny pes...
|
abby
Člen |
- Nahlásit
Lesanka
Tak Abby by to nádobí taky pěkne umyla.Jen s nožema by to byl trochu problém°-)
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:40
- Nahlásit
wami
nojo jenže oni se o to (denodení pulírování)snažila každá baba-díl co díl a běda kdo tam měl trochu bordelu či snad nedejbože psa a všichni to druhý den schvalovali jaký to jsou prasata
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:44
- Nahlásit
takže, si uděláme kolektivní terapii, všichni řekneme nahlas: " Podle výzkumu jsem prase, a jsem na to pyšná/ý "
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:46
- Nahlásit
Anu
Tak to,co tam ukazovali byl extrém.Jak,co se týče pořádku,tak nepořádku.Já mám taky ráda uklizeno.Ale nic se nemá přehánět.A fakt je,že se psem jsem musela na některý věci rezignovat.
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:53
- Nahlásit
blanulinka1
ač prasata nebo ne naší psi nás milují
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:54
- Nahlásit
Lesanka
já myslím,že můj pes je větší prase než já.Ještě jsem ji neviděla uklízet
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:55
- Nahlásit
Holky holky, prostě to máte doma špatně zařízený Jsem bohatá úspěšná podnikatelka a na všechno mám lidi Nádobí meje starší dcera, smetí vynáší chlap (a taky meje boty), pere, vaří a žehlí chůva. Podlahu vytírají psi (jeden lehne na zem, druhý ho "zabije" a tahá po podlaze ) Na mě zbyl pouze dohled nad tím vším
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 15:00
- Nahlásit
no vida, uz vim, proc jsem tady moderatorem. protoze jsem tady z tech prasat to prase nejvetsi ....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 15:01
- Nahlásit
Biluška
To bude tím,že nemám tu chůvu a jen jednoho psa.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 15:05
- Nahlásit
Lesanka
a to je nejdůležitější...kdo by chtěl žít ve sterilním domově... jen uchyl...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 15:06
- Nahlásit
abby
No jo, to bude tím. Musíš to rychle napravit. Začni dalším psem (já mám celkem čtyři ), k tomu potřebuješ dvě děti ( nejlépe pubertálního věku), chůvu a chlapa s ocelovýma nervama. Svoje nervy naopak nalej do kyblíku a schovej do úschovny
|