Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kandidátka ODS v Letňanech - kandidát Collin - pes
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:57
- Nahlásit

No tak teď jsem se nasmála...koukám na Letňanské listy a nestačím kulit oči...na kandidátce do místního zastupitelstva je pes, pes Collin, pes hájící zájmy letňanských psů....Do teď jsem nevěděla koho volit, mám rozhodnuto...Ráda bych vložila i naskenovanou sstránku, ale admin mě nepustí, takže kdyby se našel někdo komu bych to píchla na mejl a on to pak uložil sem, tak byste mě potěšili

Anu
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:15
- Nahlásit

blanulinka1
já jsem při voleb chtěla volit Balbínovu stranu o dvou lidech.zastávám názoru že je lepší platit ve vládě dva blbce než dvěstě blbců...škoda že nevyhrál se psem by tvořili super trio

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:20
- Nahlásit

Anu
je to černej bulďas...jsem zvědavá jak bude hlasovat, zvedat tlapku nebo štěkat?...škoda, že je poslední na kandidátce...ale snad se najde dost "normálních" voličů, aby sme ho tam protlačili

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:22
- Nahlásit

blanulinka1
no nechci ti brat iluze, ale spis bych rekl, ze dany kandidat nesplni podminku, ze se musi jednat o obcana CR starsiho 18 let a tudiz bude vyskrtnut .....

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:28
- Nahlásit

Jirikovo
No pokud se bude brat v uvahu, že jeden psi rok je 7 lidskych, tak bude stacit, kdyz mu budou 3

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:32
- Nahlásit

Jirikovo
Eimy
a pokud je papírovej a řádně registrovanej, tak je to i občan
Ještě mě tak napdlo, kde asi bude mít kancelář...jestli mu postaví boudu před MÚ nebo mu dají kanclík se psíma lítačkama...

moll
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:46
- Nahlásit

blanulinka1
pokud je papírovej a řádně registrovanej, tak je to i občan

no - myslím, že podle našich skvělých zákonů není "občan", ale "věc"

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:47
- Nahlásit

moll
nekaz mi radost , je to můj jedinej favorit...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:59
- Nahlásit

blanulinka1
vis proc tam ten pes je?? aby po volbach mohl nekdo napadnout jejich regulernost, protoze na kandidatce bylo neco (z hlediska prava) co tam byt nemelo .....

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 15:08
- Nahlásit

Jirikovo
spíš aby si pejskaři zapamatovali ODS...a jejich vtip pro humor a lásku ke psům...ono tedy těch pejskařů není zrovna málo...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání