| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:57
- Nahlásit
No tak teď jsem se nasmála...koukám na Letňanské listy a nestačím kulit oči...na kandidátce do místního zastupitelstva je pes, pes Collin, pes hájící zájmy letňanských psů....Do teď jsem nevěděla koho volit, mám rozhodnuto...Ráda bych vložila i naskenovanou sstránku, ale admin mě nepustí, takže kdyby se našel někdo komu bych to píchla na mejl a on to pak uložil sem, tak byste mě potěšili
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:15
- Nahlásit
blanulinka1
já jsem při voleb chtěla volit Balbínovu stranu o dvou lidech.zastávám názoru že je lepší platit ve vládě dva blbce než dvěstě blbců...škoda že nevyhrál se psem by tvořili super trio
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:20
- Nahlásit
Anu
je to černej bulďas...jsem zvědavá jak bude hlasovat, zvedat tlapku nebo štěkat?...škoda, že je poslední na kandidátce...ale snad se najde dost "normálních" voličů, aby sme ho tam protlačili
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:22
- Nahlásit
blanulinka1
no nechci ti brat iluze, ale spis bych rekl, ze dany kandidat nesplni podminku, ze se musi jednat o obcana CR starsiho 18 let a tudiz bude vyskrtnut .....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:28
- Nahlásit
Jirikovo
No pokud se bude brat v uvahu, že jeden psi rok je 7 lidskych, tak bude stacit, kdyz mu budou 3
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:32
- Nahlásit
Jirikovo
Eimy
a pokud je papírovej a řádně registrovanej, tak je to i občan
Ještě mě tak napdlo, kde asi bude mít kancelář...jestli mu postaví boudu před MÚ nebo mu dají kanclík se psíma lítačkama...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:46
- Nahlásit
blanulinka1
pokud je papírovej a řádně registrovanej, tak je to i občan
no - myslím, že podle našich skvělých zákonů není "občan", ale "věc"
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:47
- Nahlásit
moll
nekaz mi radost , je to můj jedinej favorit...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:59
- Nahlásit
blanulinka1
vis proc tam ten pes je?? aby po volbach mohl nekdo napadnout jejich regulernost, protoze na kandidatce bylo neco (z hlediska prava) co tam byt nemelo .....
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 15:08
- Nahlásit
Jirikovo
spíš aby si pejskaři zapamatovali ODS...a jejich vtip pro humor a lásku ke psům...ono tedy těch pejskařů není zrovna málo...
|