Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Animal Planet
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:03
- Nahlásit

Včera v noci jsem koukala na Animal Planet. Pravidelně tam dávají pořad o "Zvířecí policii" v USA, jsou to reportáže z různých států USA o odchytech týraných nebo opuštěných zvířat...Včera tam byl příběh psa, kterej byl uvázenej na řetězu už oo štěněte, ten tlustej, kovovej řetěz mu vrostl do masa, byl vyhublej, zanedbanej, no prostě děsný...Psa zachránili, řetěž vyoperovali, vypadalo to nadějně...Nakonec se rozhodovali o jeho adopci, musel ještě projít "zkouškou socializace". Ta spočívala v tom, že jej přivázali za vodítko, dali před něj misku se zřádlem a umělou rukou se mu do té misky pokusili sáhnout...Takovou reakci jsem v životě neviděla, pes tuhle umělou ruku napadl naprosto bezhlavě a zuřivě, doslova trhal...Takže bylo rozhodnuto, že pejsek k adopci nepůjde, jelikož je to potencionálně dost nebezpečné zvíře pro nové majitele...a že bude utracen...Byl to kříženec snad dogy a nevím čeho, pěknej, hodnej...až na tuto reakci...Vždycky si říkám, proč to muselo dojít tak daleko, proč množit psi...proč tohle nechat dopustit...

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:09
- Nahlásit

blanulinka1
Ten kanál mám moc ráda. Jsou tam hodně zajímavý věci, ale i hodně stupidní a nasírací pořady. Každopádně razance "zvířecí policie" a její práva v USA a metodika práce, kdy se s ničím nepárají a zvířata bez pardonů odebírají a majitele zavírají a pokutují by měla inspirovat i Evropu. Alespoň tu civilizovanější. Amíci sice nerespektují práva svých spoluobčanů (zejména černých a arabských, resp. všech co vlastní ropu), ale práva zvířat v legislativní rovině ctí na 100 %.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:12
- Nahlásit

Garfield
no jasne, jeste nam tady zavadej policejni stat .......

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:25
- Nahlásit

Garfield
Jj je to dobrej kanál...občas čumím, jak prostě a jednoduše příjdou na něčí popud k pozemku, kde jsou týraný zvířata a okamžitě jsou schopný je zajistit, zjistit majitele, umístit zvířata do útulku, zajist jim péči a následne, pokud je to možné i adopci a majitele v rychlém čase odsoudit a potrestat...Je vidět, že to opravdu jde...Vzpomínám si na spoustu zanedbaných zvířat u nás, o kterých se vědělo, ale nic se nedělo, jen pár dobrých duší jim házelo přes plot žrádlo, který kupovali za svoje, a policajti jen krčili rameny..., že oni nemůžou nic dělat...to mě dovede pěkně nas.at...Kam se ztratil "selskej rozum"...

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:31
- Nahlásit

Taky na to čučím, plus tam mám ráda Záchranu mazlíčků, fakt ta práce tam je úplně o něčem jiným.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání