Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak mám dneska nakonec dobrej den!trochu nepsí...
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 15:09
- Nahlásit

Tak se Vám tu musím pochlubit, i když by se to nemělo...Od včera jsem měla náladu trochu "pod psa". Máme totiž zamluvené už od jara štěndo, fenečku, a i když se v neděli v noci narodili 3 štěnda, tak to byly jen kluci...a já my tak těšili..., na druhou stranu ale, další fenka té chovatelky by měla porodit v půlce října...tak snad to vyjde... Ale dnes nás v práci, po pátečním workshopu, fakt potěšili...týden dovolené navíc, navýšení stravenek o 40,-kč...od nového roku změna na výplatní pásce... takže nakonec to není tak hrozný...Tak se omlouvám těm co je tímhle na.eru, ale mám z toho prostě radost

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 15:14
- Nahlásit

blanulinka1
marne si vzpominam, nebyla jsi to ty, kdo pil onehda v praci burcak?? zrejme jsi jej pila tak kvalitne, ze to vedeni proste ocenilo a mysli si, ze kdyz ti pridaji, daji dovolenou navic a lepsi stravenky, tak ze takhle zaujate budes i pracovat .... blazni ....

Mar3
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 15:18
- Nahlásit

blanulinka1
hmm,bymně zajímalo,kde všichni děláte...mně se to stát nemůže ...... (tichá závist )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 15:24
- Nahlásit

blanulinka1
Ty se máš!!!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 15:29
- Nahlásit

Jirikovo
Mar3
Mucholabka
no to jsme si taky právě říkaly... že jsme si to "předpily" z toho plyne, že pokud chceš v práci zlepšit platové a další podmínky, začni chlastat...
My si tu taky říkali, že se nám to nestane, ale přišla super zakázka, nabíráme lidi...takže vedení usoudilo, že by bylo dobré myslet na nás
Díky všem...BTW, nepíšu to abych Vás na.rala, ale prostě z toho mám velikou radost...

leila
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 15:31
- Nahlásit

blanulinka1
a z jaké chs má drobeček být??

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 15:33
- Nahlásit

blanulinka1
A co to bude, jezevec?

fromeli
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 16:19
- Nahlásit

Tééééééda taky chci další týden dovči, už bych jich měla 6, a to bych si připadala jak u Českých drah No a s tou změnou na výplatní pásce k lepšímu by ani nemuseli čekat do konce roku

Evik
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 16:37
- Nahlásit

taky bych brala 6 týdnů dovči, páč do konce roku mi zbývají jen 4 dny dovolené

fromeli
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 16:41
- Nahlásit

Evik
chudinko,
mně ještě 12, tedy prakticky 11, protože ten jeden padne tento pátek.
Ale konec roku to jistí, vezmu si dva týdny volna, už se na to těším

Mar3
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 07:33
- Nahlásit

fromeli
No a s tou změnou na výplatní pásce k lepšímu by ani nemuseli čekat do konce roku

no to by mně zajímalo,na konek KTERÝHO roku čekaj s tou změnou u nás

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:48
- Nahlásit

Evik
tfuj, to jsem ráda, že v tom nejsem sama

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 17:38
- Nahlásit

leila
Mucholabka
pardóóón že píšu až teď jj drsňák nejdrsnější, z Valentinky...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 17:45
- Nahlásit

Evik
no já mám z dovči už jen 5 dní... ale vyberu si je až na Vánoce, to máme sice po svátcích dva dny "celospodnikovku" , ale 30.12. už ne...ještě navíc, pokud se povede to štěndo, mělo by se narodit v půlce října...(pokud to zase nebudou jen kluci :confused, takže počítám, že těsně před vánocema by jsme ji měli mít doma, tak si to pěkně vyberu...

Evik
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 07:57
- Nahlásit

Přátelé, já měla dneska po ránu dobrý pocit....v trafice, kterou máme kousek od práce a kam chodím pravidelně, jsem si kupovala go-kupon. Zaplatila jsem a šla do práce.......ještě jsem nevlezla do kanclu a na schodech na mě volá trafikantka, že jsem jí omylem dala o dvě stovky víc, tak že mi je vrací....se mi ty bankovky nějak slepily neboco...nevšimla jsem si toho....Paní si ty prachy mohla klidně nechat, ale neudělala to. Tak jsem si řekla, že slušní a poctiví lidé ještě nevymřeli

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:56
- Nahlásit

Evik
to já jsem taky takovej "slušněj blbeček" pár příhod s penězma navíc taky mám...Jeden je z Řecka, z dovolené...platily tenkrát ještě drachmy, platila jsem v marketu 1000, jen nějaký víno, chipsy, takže pár peněz...prodavač mi začal vracet na 10 000...tak jsem mu to "řekla" (anglicky neuměl, já řecky taky ne, ale ruce a nohy mám ) tak byl rád...poděkoval...teda, něco huhlal a usmíval se (možná mi říkal, že jsem pěknej debil ) Další příhoda je z Tábora, naše oblíbená hospůdka, spousta známejch...Banda "postarších zazobaných rokerů" od vidění jsem část znala, jeden z nich platil u baru panáky, oháněl se tisícovkama, už byl trochu pod parou a jednu z kapsičky vytrousil...tak jsem ji zvedla apodala mu ji...On mi suše odvětil "ty vole, nebyla by ještě jedna..."Čekala jsem spíš rekaci "Ty vole díky, dáš si něco..." stát se mi to ještě jednou (v případě takovýho arogantního prasete) tak se na to vy....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání