| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:27
- Nahlásit
...šéf řešil nějakou kauzu. Musel zavolat nějakému klientovi. Vytáhne vizitku, mobila, vytočí číslo a na druhém konci slyší vyzváněcí tón. Po pár zvoněních to někdo zvedl. Šéfovi ihned došlo, že se někde v nějakém čísílku spletl a rozhodně nevolá klientovi.
Na druhém konci telefonu se totiž ozval notoricky známý a nezaměnitelný hlas, který pronesl: "Wabi Daněk, prosím...."
Omluva a okamžité položení, výbuch smíchu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:31
- Nahlásit
Garfield
Háhá, super. Takže už máš číslo i na Wabi Daňka...zazpívá nám na srazu?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:34
- Nahlásit
Garfield
ani se nedivím....měl udivený výraz nebo to zvládl s kamenou tváří?....teda myslím šéfa samozřejmě...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:35
- Nahlásit
Garfield
Jen,jestli šéf ví,kde udělal chybu
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:39
- Nahlásit
abby
Největší chybu udělal v tom, že to položil. Mohl dát hlasitý odposlech a poprosit o jednu "rosu".
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:41
- Nahlásit
Garfield
hele taky myslím že mohl trošku natáhnout debatu...já teda byla pozvaná před rokem na udílení cen Country radia a musím říct že mu to fakt zpívá dobře
hlavně si to číslo schovejte
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 13:48 - Změnil/a: Jirikovo
- Nahlásit
Mam od kamarada, co jezdi se sanitkou, taky jednu takovou nahodu, bohuzel ne tak veselou. Prijeli k bouracce, tam byla mrtvola. Tak ho prikryli a ze zavolaji na pohrebni sluzbu, kterou bezne vyuzivaji. Ti meli plno. Tak volali na dispecink a pani z dispecinku jim dala cislo na mobil na sefa jiny pohrebni sluzby, at mu zavolaji a domluvi se s nim. Tak kamarad vytocil to cislo a mrtvem zacal v saku zvonit telefon ......
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 13:57
- Nahlásit
Jirikovo
To je osud
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 14:12
- Nahlásit
To já jsem četla historku jedné známé herečky, která se přiznala, že hodně erotickou a skoro prasárensky - sprosťárenskou SMSku poslala omylem místo svému milému.. svojí notářce.., když to zjistila velmi se jí omlouvala a notářka to naštěstí vzala s humorem...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 14:29
- Nahlásit
Jirikovo
tak to je teda kameňák .....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 15:07
- Nahlásit
Jirikovo
Já jsem čekala něco takového, jakože jim to onen šéf na druhé straně vzal a řekl něco takovéto typické: "Jojo pánové, díky Vám zase bude kšeftíček, hold nebožtíci sou a budou" a dojel na místo a když nakládal mrtvolku do rakve, zjistil, že je to jeho manželka...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 15:19
- Nahlásit
Garfield
no ono asi kdyz uz nejaky cas delas v tomhle oboru, tak se asi naucis davat si pozor na usta a na to, co kdy a kde rikas, protoze moc dobre vis, ze se to jednou muze obratit proti tobe ....
|