Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Výcviková škola K-9 a Sázava
Autor Zpráva
ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 11:45
- Nahlásit

Ahoj lidi, vím, že už se ptám asi pozdě nebo spíš moc dopředu
( si to přeložte ), ale chtěla bych jet příští rok na ten "tábor" od K9 na Sázavu. Jezdíte tam někdo, jaké s tím máte zkušenosti? Je tam jeden termín s loveckým výcvikem, ale píše se o něm,že je "labradoří", to se tam jinej retriever nemůže přihlásit a udělat zkoušky nebo je to myšleno jako pro retrívry obecně?? Je tam možnost složit OVVR nebo je to "jen" výcvik? A dělá se tam v tomhle termínu ještě jiný výcvik ( krom obran, ty nás nezajímaj )? Díky

abby
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:04
- Nahlásit

ko4ka

Ahojky,já tam taky chci jet.Ten termín pro labrouše realizuje wensday,tak jí napiš na jejich stránkách a domluv se s ní.Já tam chtěla jet letos a když jsem jí psala,že mám GR,tak to nevadilo.Bohužel to nevyšlo.Ale my asi pojedem s "normálníma" psama,ať si Abby zvyká,že musí vycházet s každým.

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:06
- Nahlásit

ko4ka
My tam letos byli, ale né na labradořím turnusu. Ale wensday nám nabízela, že by bylo možno jet i na ten, tak to asi na plemena nějak striktně vymezený není, i když nevím. A myslím si, že to byl jen výcvik bez zkoušek.

abby
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:08
- Nahlásit

Garfield

A pojedete i příští léto.My bysme se k vám chtěli připojit,jestli by to nevadilo

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:09
- Nahlásit

abby
Pro mě je pojem "příští léto" tak strašně vzdálenej, že si netroufám cokoliv plánovat, ale pokud to půjde, tak určitě. Bylo to super.

Mar3
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:09
- Nahlásit

ko4ka
ahoj, my tam s buldočkem byli taky,takže myslím,že to není nijak striktně vymezený jenom se zkrátka domluvila patra labradorů,ale určo můžete jet taky. Jinak to byl jenom výcvik, bez zkoušek

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:10
- Nahlásit

Tak pokud je to bez zkoušek, tak můžem jet klidně na kterejkoliv jinej. Vyloženě lovecký výcvik s ní dělat nechci,takže můžem jet klidně taky s "normálníma" psama

abby
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:12
- Nahlásit

Garfield

Pro mě taky,neboj.Ale kdyby nám to vyšlo,tak bych ráda jela s váma.Alespoň bude sranda.šak se nemusí bavit jenom pejsek

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:14
- Nahlásit

Retrívří turnus byl opravdu určen jen retrívrům,případně jiným loveckým plemenemům,což až na vyjimky platilo. Byli tam zlaťáci,labradoři,jeden CHSP,jedna bíglice, irská španělka a taky náš netopýr-veverka. Co se týká výcviku - pokud bys chtěla nácvik na OVVR,najdi si tábor k tomu určený, OVVRkama zakončený. Pokud ti jde "jen" o základní poslušnost,tak je to fajn. Jinak jestli bude i příští rok "labradoří" turnus,to zatím není jisté,alespoň myslím

wensday
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:46
- Nahlásit

ko4ka
záleží na domluvě samo Tak jak píše Abby, chtěli jsme, aby tam jela labradoří parta lidí, co se známe a jezdíme na srazy, ale když někdo chtěl ´vzít kamarády s jiným pejskem, tak proč ne... Jednalo se o základní poslušnost a "osahání" loveckýho výcviku.

abby
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:48
- Nahlásit

wensday

A co je pravdy na to,jak psala jana33,že se ještě neví,jestli to bude?

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 13:13
- Nahlásit

abby
já myslím,že to záleží na domluvě a hlavně zájmu,letos se ten turnus dělal na základě domluvy Hanky /wensday/ a Radky ze cvičáku,protože ten základ tvořila naše labradoří parta,takže bylo jasný,že základ bude labradoří. a proto taky pro nás udělali lovecký výcvik Takže si myslím,že o "labradořím" turnusu se rozhodně až se na jaře budou vypisovat termíny,jestli zas bude zájem

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 14:10
- Nahlásit

ko4ka
výcvikáče se zaměřením a tuším i složením OOVR dělá chovatelka od které máš malou ne? ale asi je to pro tebe daleko ....

wensday
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 14:11 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

abby
no, nedokážu říct, jestli bude, podle zájmu, ale pokud MY budeme chtít, věřím, že nám Gabka opět vyhoví a labradoří, nebo to můžem nazvat retrívří turnus by určitě mohl být )))))))))))))))
to nevím, kde Janča bere ty informace.....

abby
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 14:34
- Nahlásit

wensday

Budeš někdy na ICQ,chtěla jsem se s tebou domluvit na objednávce granulek

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 14:36
- Nahlásit

Janiii
dělá a je to právě z ruky, tohle bych měla blízko, ale asi na ten jejich výcvikáč s OVVR příští rok vyrazíme, když nebude něco blíž

wensday
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 14:57
- Nahlásit

abby
večer nebo napiš objednávku na mejl anebo v pracovní době jsem na icq 210-895-142
papa

abby
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 14:58
- Nahlásit

wensday

Jakou máš pracovní dobu?Nechám to na pondělí,dneska tam stejně asi nepojedete.

wensday
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 15:06
- Nahlásit

cca do 17-ti.... dneska nepojedem, ale můžu to přes víkend objednat.....

abby
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 15:08
- Nahlásit

wensday

Já bych se tě právě potřebovala ještě na něco zeptat,proto jsem to ještě neobjednala.Minule jsi říkala,že dokážete sehnat i něco,co nemáte na stránkách.

wensday
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 15:16
- Nahlásit

abby
tak si písnem večer nebo v pondělí, ju ? nebo zavolej

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 16:04
- Nahlásit

ko4ka
jsou to správný lidičky, cesta by se ti určitě vyplatila tím nechci říct že na Sázavě by to mělo bejt míň dobrý!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 16:43
- Nahlásit

Janiii
ono to tak asi dopadne, jelikoš nevím kde bych jinde OVVR složila a ještě se něco naučila. Takže bych ráda jak Sázavu, tak i chlupaťáckej výcvikáč

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání