Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / "Ztracenej" cirkusák
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 16:15
- Nahlásit

Tak sjem včera šla venčit Veverušku, když se kolem nás začal motat krásnej pejsan, hodně mi připomínal parsona, ale asi to byl spíš vyvedenej voříšek. Běhal kolem, bez obojku, bez košíku, bez pánečka... Tak jsme šli, říkám si, že třeba bude z nedalekýho cirkusu a když pujdem kolem, zaběhne "domů", nic..
Vzhledem k tomu, že nedaleko od toho cirkusu je celkem rušná silnice, rozhodla jsem se pesana sledovat "odchytit" a zavolat policajty, protože jedno auto ho před mejma očima málem zajelo, tak aby se druhý už fakt netrefilo. Tak jsme ho s Veverkou směřovali do parkou, kterej byl kousíček od tam, po chvilce jsem tam muslea přesměrovat i přitula, kterej byl na cestě k nám. Hafan běhal kolem nás, chtěl si hrát s feňulí, ale šíleně se bál.
Po chvilce vyčkávání se mi povedlo ho polapit a pokusila jsem se mu ke krku přidělat feňulino vodítko. Kousek od nás seděli lidi s velkejma psama, kteří nevypadali moc přátelsky, ale já byla zaměstnaná přivazováním "uprchlíka", přítul dělal nevim co a tak se feˇule rozhodla se jit kouknout za těma dvěma hafanama. Já si toho všimla, až na ní zpustili šílenej řev, jenže když jsem na ni houkla, ten prcek malej se mi zase vyškubl.
Takže díky mojí debilitě nastalo zase vyčkávání, přítul zavolal měšťáky, aby pro hafana přijeli. No pokud to už teď zkrátím, pesan po chvilce vzal dráhu a když se přítul ptal pána, co stál o kousek dál, řekl mu, že hafan zaběhl přímo do areálu toho cirkusu. tak se přitul vydal zjišťovat, jestli tulák fakt nakonec není od tam, když "na druhej pokus" tam zaběhl. Odchytl tam nějakou slečnu, která mu řekla, že neví, jestli je jejich, že tam maj psů spoustu, pak nějakej chlapik řek, že pesan jejich je, že ho koupali a on jim zdrhnul...
Takže jsme počkali na měšťáky, omluvili jsme se jim, že hafan si pánečka už našel sám, překvapil mě jejich přístup, bylo na nich vidět spíš úlevu než naštvání ze zbytečné zajížďky...
Sice chápu, že mají hodně starostí s připravováním představení a při představení, že mají práce ještě mnohem mnohem víc, ale i tak mě překvapilo, že v klidu nechají pejsana lítat někde, kde ho může každou chvilku přejet auto (mně přesně v těch místech feňuli auto srazilo a to ani nemusela zdrhnout)... Na takových místech by si snad měli dávat pozor, aby jim hafan vůbec zdrhnout z toho oplocenýho placu nemohl...
Takže na jednu stranu jsem byla ráda, že se haf vrátil domů, na druhou stranu mě trošku vytočilo, že někomu běhá pes po ulici mezi autama a jemu to je jedno...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání