| Autor |
Zpráva |
nels
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 20:37
- Nahlásit
koukáte na to někdo? jsou tam asi třetí den a už mají taaaakovej hlad,že se rozhodli zabít fenku,která tam po ostrově pobíhá!!!!!!! co jsou to za lidi, proboha?! naštěstí se jim to nepovedlo,ale stejně jsem se u televize rozbrečela...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:27
- Nahlásit
nels
Nám nejde prima, takže jsem téhle reality show ušetřena - naštěstí jak tak na to koukám...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:12
- Nahlásit
nels
Já na to koukala poprvé.Hlavně kvůli ukázkám,kde byl ten pes,tak mě to zajímalo.Doufám,že to neudělají,protože jim to nedovolí.Podle mě by se zdvihla taková vlna nevole,že si to nemůžou lazjnout.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 07:46
- Nahlásit
obecně se na takové humusárny nedívám.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 09:16
- Nahlásit
nels
nedívala jsem se, viděla jsem jen úvod a pak jsem šla na počítač
překvapilo mě jen, jakou si kdo vzal "osobní věc" - řasenka? mě dostala nejvíc
ale co se týče psa, čekala bych větší morální zábrany
být na tom ostrově bez možnosti záchrany, tak bych se jim nedivila, ale mít za zadkem štáb, který vás umřít nenechá, já bych do toho nešla - ale mě by vyhodili jako první, co vyhodili, mě by tam ani nevzali a já bych se ani nepřihlásila, jsem moc měkká
|
nels
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 09:27
- Nahlásit
mně tam nejvíc dojala ta holka (kolem 30 let), která jako reakci na to,že její parta jde lovit psa řekla:"v žádném případě se nezúčasním toho jak toho psa budou zabíjet!..pak ale s vykucháním, porcováním a vařením klidně pomůžu,to jo."
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 10:38
- Nahlásit
mamina furt říkala něco že ten pes tam určitě není...heh, kdyby tam nebyl tak ho tam neukazuju ne?? Být na tom ostrově já, a ostatní by toho psa chtěli zabít, v žádným případě se nezučastním...a kdyby ho zabili a jedli, jdu z tý soutěže pryč. i kdybych měla něco platit že odcházím, nevydržela bch tam s nima. Ale taky doufám že si to snad nedovolí
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 12:31
- Nahlásit
Já se na takové žblepty nedívám, ale štve mě už ta reklama-upoutávka, jak tam je "trosečníci mají hlad.." a pak je střih na toho psa. Je to hnusné.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 12:47
- Nahlásit
Koukala jsem jen na první díl.Od druhého mě odradila právě ta ukázka s tím psem A osobní věc řasenka mě také dostala
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 14:35
- Nahlásit
Na takový debilní pořady jako reality šou se nedívám... Umím strávit večer lépe než koukáním na pošahance v televizi co neuměj nic jinýho než se předvádět, radši jdu se psama ven...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 14:50
- Nahlásit
Trosečník je jediná reality show, na kterou se koukám a který mě zajímá... Už kvuli originálu, kterej fakt neměl chybu. Česká verze zatím stojí za prd...
Mě spíš udivuje, že se všichni rozčilujou nad tím, že chtěli chytit a zabít psa, což při plachosti té fenky by bylo hodně obtížný, nakonec se jim to taky nepovedlo... Ale to, že na druhým ostrově přemýšleli o tom, že chytnou žraloka, kterej tam kolem plaval, když některý druhy žraloků jsou ohrožený vyhynutím, to už je všem jedno...
Každopádně pokud by někdo reálně takhle ztroskotal, tak zabít psa, co by tam případně byl, by byla ta největší kravina, co by mohl udělat...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 15:08
- Nahlásit
Na Trosecnika nekoukam. Videla jsem jen ukazky a myslela sem, ze to s tim psem je jen hloupej vtip v ukazkach, ale ocividne ne.
I kdybych chcipala hlady, tak psa nezabiju a nesnim, to se radsi budu zivit listama a broukama a mozna bych radeji zabila i toho zraloka i kdyby byl chranenej. Porad k nemu nemam vztah jako ke psum. A mit na vyber zralok nebo pes, tak se ani nerozhoduju dlouho.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 15:23
- Nahlásit
Eimy
Taky jsem se na tuhle reality show těšila,protože origoš byl super.Ale po tomhle díle,co jsem viděla,mě to nijak nenadchlo.A nešlo jen o toho psa.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 15:43
- Nahlásit
Eimy
souhlas. mne spis zarazi,ze resi tyhle veci nejaky treti den pobytu tam. paneboze,to snad par dni bez normalniho jidla vydrzi,ne?! younglady
mne se podstata ty show libi taky,i kdyz opravdu ceska verze zatim nuda.
s tim psem ale nechapu,jak je mozny ze mezi 6 lidma neni ani jeden co ma psi rad a fenky by se zastal.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 15:52
- Nahlásit
nels
taky si myslim, ze tohle bych resila az tak treba po mesici, dvou, az ybch mela plny zuby treba listu a ovoce a podobnejch vecech. Nevim no, asi tam poslali pekny de**ly
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 16:01
- Nahlásit
younglady
Já pokud to budu brát z hlediska přírody a ne teda morálního a spíš i mentalitního (určitě by se na to, že chtějí zabít psa pro jídlo koukali jinak třeba číňani nebo korejci), tak mi přijde jako menší ztráta zabít toho psa. Ale znova opakuju, teď neřeším tu morálku...
abby
Mně ten českej přijde takovej... Nevim, divnej... Řešili jsme to večer s přitulem a taky se mu to nelíbilo. Těžko říct...
nels
Mě to na jednu stranu zaráží, na druhou ne. Prostě pejskaři mají takovou vlastnost povyšovat psa nad ostatní zvířata. Kdyby se tam takhle potulovala třeba koza nebo ovce, toilk pobouření by to prostě nevzbudilo. Jenže v mysli spousty lidí je pes "něco víc". To družstvo, co chtělo toho psa zabít je na tom psychicky hodně mizerně a narozdíl od těch "skutečných" trosečníků, ztrácí energii v soutěžích, který soustavně prohrávají. A ta energie je nenahraditelná a z toho, co tam mají ji nemají v podstatě jak doplnit. A nebudem si nic nalhávat, jde jim taky o prachy, takže je v jejich zájmu mít co nejvíc síly, aby mohli ty soutěže vyhrávat a postupovat dál, což se jim nedaří.
Takže v takové situaci se lidem asi honí hlavou spousta věcí.
I když já osobně bych taky byla zásadně proti tomu, aby toho psa zabili. Už proto, že ten pes se tam přece musí něčím živit a kdyby si spíš dali práci a sledovali, co žere, mohli by najít hodně jídla i oni. To tam ale nikoho nenapadlo...
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 18:37
- Nahlásit
Vy jste mě tady tou antireklamou tak navnadili, že snad po třech měsících opět zapnu televizi Kdy to vlastně dávaj?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 18:44
- Nahlásit
Zet
V sobotu večer v 19 55 a v sobotu dopoledne opakujou ten predchozí díl
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 18:51
- Nahlásit
Eimy
Tak to mám smolík ... v sobotu holt budu koukat na jiné psy v Brně. To bude taky drsná reality show
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 18:55
- Nahlásit
No mě to teda přišlo natolik nechutný,že tím jsem s touto"show"skončila jednou pro vždy.Co by ty idioti neudělali kvůli sledovanosti,že jo...Místo aby se snažili v týhle hnusný době spíš lidi vést k nějaký morálce nebo tak,tak ještě ty úchylárny podporujou.Pak se všichni hróóózně divěj,že nějaký 10letý parchanti si udělají z kočky kopací míč.
A jak se tu už psalo-to se jim to trosečníkuje se štábem 24 hodin za prdelí,to jsou fakt hrozný chudinky hladový,unavený..Je mi z toho na blití!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 19:55
- Nahlásit
davidkova renata
No, oni ten štáb za prdeli 24 hodin denně nemají - v noci štáb spal jinde, než trosečníci, protože byla potřeba vyčistit technika od písku atd. Ono natáčet v takových podmínkách je docela záhul i na tu techniku.
A pokud vim, tak opravdu mají k dispozici jen to, co dostali na začátku (5 kg rýže, ňákej ten olej snad sůl), ale jinak jen to, co si najdou nebo vyhrajou v těch soutěžích.Myslim, že ona to zas až taková sranda není. Možná to na ně může působit hůř o to, že vidí v podstatě spokojenej štáb, kterej je v klidu, v pohodě a oni mají smůlu....
Mně se teda spíš dělalo blbě, když tam zabírali šití té rozseknuté nohy...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:17
- Nahlásit
Eimy
v noci štáb spal jinde,
Ale do skutečných trosečníků mají sakra daleko,není-liž pravda?sranda to být nemusí,ale to se snad dalo čekat,že tam nebudou v hotelu s pěti hvězdičkami..Já je teda nelituju ani trochu,nohu jsem bohužel už neviděla,tohle mi nevadí.Nicméně kvůli nějaký zk....ý soutěži uvažovat o tom že sežeru psa,to je vážně humus!Jinak uznávám,že je fuk,jestli je to pes či koza,hnusí se mi oboje.O to víc,že nejde o nic jinýho,než o prachy.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:23
- Nahlásit
davidkova renata
Mají k nim daleko, ale nic tam zadarmo nedostanou a žít z něčeho musí... Pro 8 lidí je 5 kilo řýže myslim zatraceně málo jídla...
To, že mají daleko do opravdovejch trosečníků je fakt. Jenže opravdoví trosečníci se zase nevysilovali soutěžema na víc, při kterejch tělo spálí spoustu energie, kterou nemají v podstatě jak dostat zpátky.
A popravě, oni ti "opravdoví" trosečníci jedli i lidi.Našli se tací, kteří to odsoudili a tací, kteří to přijali, protože ti lidi neměli v podstatě jinou možnost, jinak by fakt nepřežili. Já myslim, že jsou lidi, co jsou schopní odsoudit i opravdovýho trosečníka, když toho psa zabije, protože to je pro ně nepřijatelný z toho morálního hlediska, ale kdyby byli na místě toho čloěka, jednali by v podstatě nejspíš stejně. Jen si to spousta lidí nepřipustí.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:25
- Nahlásit
davidkova renata
Nicméně kvůli nějaký zk....ý soutěži uvažovat o tom že sežeru psa,to je vážně humus!Jinak uznávám,že je fuk,jestli je to pes či koza,hnusí se mi oboje.
Jsi (jste) vegetarián?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:28
- Nahlásit
Zet
Jo,snažím se,ale ještě je co vylepšovat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:36
- Nahlásit
davidkova renata
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:37
- Nahlásit
Eimy
To, že mají daleko do opravdovejch trosečníků je fakt. Jenže opravdoví trosečníci se zase nevysilovali soutěžema na víc, při kterejch tělo spálí spoustu energie, kterou nemají v podstatě jak dostat zpátky
No to ne,ale zas se vysilovali pokusama zůstat na živu.Což mi přijde náročnější .samo že v extrémně vypjaté situaci je možné vše,jako když spadlo letadlo s těmi sportovci v Andách.Ti taky jedli lidi,ale aspoň byli už mrtví..Četla jsem to a vcelku jsem je chápala,stejně těm mrtvým už nemohli pomoct,tak aspoň zachránili sebe.Ale tohle je něco jinýho,je to hra o prachy,v postatě jde o h...o,umřít by je nenechali,to je ti snad jasný.Jde o to, CO všechno je člověk schopen pro prachy udělat a jestli nechápeš, jak to myslím ,nemá cenu to dál vysvětlovat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:39
- Nahlásit
nemethova5
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:46
- Nahlásit
davidkova renata
Já chápu, jak to myslíš... Neboj se... Já jen prostě do jisté míry nechápu to povyšování psa někam nad ostatní zvířata. Že (pokud nepočítám tebe a pár vyjímek) kdyby se tam rozhodli zabít fakt třeba kozu, prase nebo cokoliv jinýho, nezvedne to takovou vlnu nevole, jako když šlo o psa, i když se jim to nakonec (naprosto nečekaně) nepovedlo.
Mimochodem uplně první řadu Trosečníka vyhrál borec, co na všechno kašlal, žil si tam sám pro sebe a byl vysmátej, takže to nebude až tak o té ochotě. Takový lidi ti ostatní vyselektujou docela rychle, jak začne jít do tuhýho, protže čím víc jsou schopni udělat, tím se pro ně stávají nebezpečnějšíma... Jde tam hlavne o taktiku už proto, že v tyhle soutěži ti soutěžící sami vybírají, kdo odejde a divák nemá šanci do toho jakkoliv zasáhnout.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 21:15
- Nahlásit
jen prostě do jisté míry nechápu to povyšování psa někam nad ostatní zvířata. Ž
Eimy
Jo,tak takhle jo.No nejspíš je to tím,kde žijem,pes je tu "rodinný zvíře" a pro spoustu lidí je to daleko nepřijatelnější než třeba ta koza.Za sebe holt můžu jen říct,že pro mě je nepřijatelný zabití jakýkoli zvířete v nějaký přiblblý hře.Btw stejný názor jsem měla na ty ryby v první řadě vyvolených.Smekla jsem před Reginou za tu její reakci,ovšem jen na chvíli,než jí z finančnívh důvodů fofrem vzala zpátky.
|