| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 07:10 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Pořád jsem slýchala, jak nemůžou v útulcích venčit, jak je to nebezpečné, že nemají lidi ap., tak jsem poradila scénaristce pár útulků, kde to jde a podařilo se o tom natočit jedno Chcete mě, které půjde právě dnes. Budou to útulky Kutná Hora, kde venčí mentálně postižení, útulek Děčín, kde venčí děti v rámci kynologického kroužku a útulek Malý Jeníkov, kde psy socializují a cvičí než jdou ke klientovi. Taky tam bude v nabídce Lara, o které tu šla před časem řeč a kterou, navzdory tomu, že už na ni jeden vážný zájemce byl, se zatím nepodařilo umístit. Je to kříženka BO a na výcvik a agility je velice šikovná, už chodí volně vedle nohy a má 100% ní přivolání.
Jestli vás to zajímá, mrkněte se a jestli jste to propásli, opakují to ve čtvrtek a v pátek, případně to najdete v archivu na webu ČT a můžete mrknout na internetu, bude to zde, http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1095970013-ch cete-me/24638.html akorat si tam musite kliknout na datum 16.9. v levem sloupci, zatim je to neaktivni, davaji to tam tak druhy den po tom, co to bezelo v TV.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 07:18
- Nahlásit
dejavu
Dík za zprávu, určitě se na to mrknu...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 08:02
- Nahlásit
Eimy
bezva , rado se stalo
jinak tady jsou jeste weby utulku, o kterych sla rec:
www.utulekmalyjenikov.estranky.cz
www.utulek-kh.unas.cz
www.mudecin.cz/organizace-mesta/mestsky-utulek-pro -toulava-a-opustena-zvirata/menu-utulek
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 12:53
- Nahlásit
Kdo nestihl vysilani a chce se podivat na ne na internetu, je zde http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1095970013-ch cete-me/24862.html
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 12:23
- Nahlásit
Tak Lara odjela s novymi paniky do Vodnan, na Aryu by meli prijet ve stredu panici a dalsich 5 psu, co se tam nabizelo, nasli uz domovy taky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 13:19
- Nahlásit
dejavu
páni, to jsou fofry . To je moc dobře, jen tak dál.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 16:57
- Nahlásit
Perfektní díky za upozornění.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 06:34
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
to jsem rada, ze se vam to libilo, ja jsem se dozvedela taky novou vec, ze v te KH vyuzivaji jeste pomoci nezamestnanych v utulku, krome mentalne postizenych, to jsem nevedela a je to zajimave a doufam, ze by to mohli vyuzit i v jinych utulcich.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 11:57
- Nahlásit
dejavu
Díky za upozornění, koukla jsem na to na netu. Ze Srstky asi jednoho dne umřu smíchy, ale tento díl Chcete mě byl opravdu zajímavý. Je vidět, že lidé, kterým na tom záleží, dokáží vymyslet ledacos. Útulek v Malém Jeníkově jsem nedávno shodou okolností navštívila, tak jsem ráda, že se těm hafanům daří najít nové domovy
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 12:36
- Nahlásit
shiba
No vidite, jak je svet maly Uz se podarilo najit te fene novy domov nebo je stale u vas?
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 13:16
- Nahlásit
dejavu
taky máme uzavřenou smlouvu s probační a mediační službou, ale zatím se to moc neosvědčilo i když zatím zde byl jen jeden člověk tak asi nemá cenu házet flintu do žita.
S těma nezaměstnanýma je to sice taky dobrý nápad, ale třeba po nás chce veterinární správa, aby všichni jenž pracují u psů měli školení o odchytu a manipulaci se psy což na jednoho vychází přibližně 6.000. Chtějí to dokonce od lidí jenž jeden zaměstnanec má tady střední veterinární a jeden střední zemědělskou a údajně i tito by měli školení absolvovat přijde mi to, že popírají jakýkoli smysl jejich studia mají tedy zahodit maturitní vysvědčení, když jim je v podstatě na nic.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:20
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
To je teda buzerace Pak mne napada si udelat akorat licenci ne provadeni tohoto skoleni, pripadne po nich chtit vycleneni pracovnich zarazeni, ktera by mela vyjimku a lidi v nich by neprichazeli do primeho styku se psy. Pak bych se asi taky poptala v te KH, jak to vyresili s timto tam.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:38
- Nahlásit
dejavu
No taky mě to tak připadá navíc jsem toto školení absolvovala a ze 70 procent je nám k ničemu je to i pro MP a pro deratizátory, kdy likvidovat holuby ani myšky nikdy nebudeme a odchyt taky neděláme to už by se mi víc líbilo školení SVOPAPU, které je zaměřené jen na psy
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:52
- Nahlásit
dejavu
Holčina je u nás. Zatím se uvidí, možná si ji necháme. Tak nějak tomu necháváme volný průběh. Je to zlatíčko.
|