| Autor |
Zpráva |
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:46
- Nahlásit
já mám dva a tak mě zajímá jestli tady není ještě někdo. vím o BinLadin tan má čubinu dokonce příbuznou tomu mému ale o nikom jiném nevím:
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:54
- Nahlásit
haloooo to fakt nikdo nemá tak super psa?????
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:07
- Nahlásit
moje známá má tervíka a taky choďáky
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:10
- Nahlásit
Evik
no aspoň někdo. To není možný že je jich tak málo. Nevíš po jakých rodičích tervík je
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:45
- Nahlásit
tervík té mé známé se jmenuje Veron Rudolfofská skála, mrkni sem http://www.zgipova.com/cz/veron.htm
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 08:25
- Nahlásit
Evik
Moc díky je krásnej tek ho pozdravuj
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:06
- Nahlásit
je tu spousta nových lidí nemá někdo BO
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 18:14
- Nahlásit
My jsme měli BO tervueren, pejska a používaného u PČR zejména na stopy. Nyní je v důchodu ...
Ale dalšího by si do služby nepořídil....
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:08
- Nahlásit
Baileys
můžu se zeptat po jakých rodičích je? a proč bys sis už do služby tervíka nepořídil? Děkuji
|
leila
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 17:59
- Nahlásit
Petra
my měli tervíka 18ket ale v lednu jsme ho bohužel museli necht utratit jmenoval se André Černé zlato
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:51
- Nahlásit
Petra: no to byl pejsek mého muže. Arniemu bude snad letos 9let. Já si nemohu ani za nic vzpomenout na chovatelku,jen vím,že se jmenuje Jana,je rozhodčí pro exteriér a je z Ostravy,snad Zábřehu..... Chovají-li tervíky.
Jak jsem psala,byl používaný zejména ke stopám, ale taky záchranařině.
Nyní je již na důchodě.
Proč už tervíka ne? Asi kvůli docela nevyrovnané povaze...
Ale pro mě to byl docela bezproblémový pes
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 07:54
- Nahlásit
leila
Ahpj to jsem ráda že někdo píše o BO. Já měla psa po feně Britta Černé zlato, tak jsme byly příbuzní, měla jsem Benedeta Joiner, byl to nejlepší pes kterého jsem měla.
Mohla bych tě poprosit o nějaké fotky?
Baileys
Řekla bych že v dnešní době je už s povahama u tervíků docela pokrok už to nejsou takoví pobrkanci a bázlivci, já se přiznám že bych už jiné plemeno nechtěla.
Moc Vám děkuji
|
geru
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:26
- Nahlásit
PETRA:K NAM NA CVIČAK CHODI MALINACI ALE TERVIKA JSEM HROZNE DLOUHO NIKDE NEVIDELA
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:29
- Nahlásit
geru
máš pravdu s maliňákama se rostrhl pytel, taky bych ho chtěla ale musím si počkat, to víš jsem na BO závislá
|
geru
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:56
- Nahlásit
PETRA:mě prijdou maliny hyperaktivní sice to pri cvičení vypadá jakou maji radost i z chuze u nohy ale mně by to hopsaní asi vadilo.Na cvičaku se napaní co má fenku chvíli dívám a jsem unavená.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 09:58
- Nahlásit
geru
to si moc hezky napsala, oni jsou moc šťastní za to že je pán šřastný jsou to závisláci a to se mi na nich moooc líbý a s tou hyperaktivitou asi sem na to zviklá protože mám hyper i syna
|