| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:55
- Nahlásit
Mucholabka
jo jo, znáš?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 21:49 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Terri
Jezdili jsme k němu a brali jsme docela dost, ale to maso od Falca nám přišlo pro trvalé krmení dost nekvalitní. Jinak přímo ten pán je v pohodě. Byla jsi u nich v mražáku?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 22:17
- Nahlásit
Mucholabka
Byla jsi u nich v mražáku
u Falka nebo u Kupky?
maso od Falca nám přišlo pro trvalé krmení
záleží jak které. Např. to mleté (kuřecí) nic moc, ale hovězí kousky (o kterých jsem psala) ok. A dražší maso už úplně ok. ALe to kupujem jen občas, protože je to někdy dražší než "lidské". Cos kupovala?
Jináč ano, oni jsou vstřícní a fajn, chodím k nim ráda
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 09:06
- Nahlásit
Terri
Brali jsme různě, někdy kuřecí, někdy hověza, většinou co bylo, často i krůta, kuřata, ale byly tam třeba i kousky papriky a moc to psům nevonělo. Hovězí kousky nevím, asi si to nepamatuju-většinou to byly ty věci s razítkem, že?
Mi se mražák toho prodejce hrozně líbí-je to místnost, která je vymražená, přijde mi to docela drsné, dycky jsme z toho maso vynášeli
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 18:01
- Nahlásit
Mucholabka
razítka tam jsou, to je pravda. Ale ne zas tak katastrofálně. Na papriku jsem zatím nenarazila. I rybí piliny nebyly špatné. Já to mám za rohem, Vetamix je v nedohlednu, tak jsem spokojena.
Mražák - tak to jsem si nevšimla, že by se klepali zimou
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 12:54
- Nahlásit
abby
Hafina
Ahoj holky tak budu objednávat ten Vetamix. Tak jestli něco potřebujete, tak mi dejte vědět
wami
To Falco je jen na živnosťák, či chov. stanici,že?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:03
- Nahlásit
Jinak nedoporučuji vemínko, v minulé várce bylo zkažené... Zbytek byl v pohodě, tak doufám,že se to nebude opakovat!!! Toto byl zatím první nedostatek, tak to nebudu moc řešit ... Jen mě mrzelo,že jsem musela vyhodit 18kg masa...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:24
- Nahlásit
Frog
ne, Falco se prodava i v normalnich kramech... Ale jestli primo od nich lze brat jako maloodberatel, tak to opravdu nevim...
veminko mivam od Jesenicanu, a zatim vzdycky dobry...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:29
- Nahlásit
wami
ne, Falco se prodava i v normalnich kramech... Ale jestli primo od nich lze brat jako maloodberatel, tak to opravdu nevim...
Jo v normálních krámech jo . Ale přímo od nich to jde brát prej jen na živn. list a nebo chov. stanici ...
veminko mivam od Jesenicanu, a zatim vzdycky dobry...
Doufám,že už se to u Vetamixu opakovat nebude... Jak říkám zatím vždycky všechno bylo vpořádku, až teď to vemínko... uvidíme.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:36
- Nahlásit
Frog
tak se muzem domluvit... Teoreticky by to slo vzit na mne, a dovezt k tobe, ale teda nevim, nenapadlo me tohle resit...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:39
- Nahlásit
wami
Ne vpoho, to už je jedno než mi přivezou ten Vetamix,tak si maso koupim ve zveráku šlo o to,že jsem myslela,že maj sklad tady v Brně... Ale stejně díky...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 14:07
- Nahlásit
Frog
takže se moc omlouvám, ale ačkoli jsem v mražáku dělala měsíc volno a důsledně vyžadovala jedno šuple volný, tak se bohužel nezadařilo a zase není místo.
Ale doufám, že do příště už to místo udělám a udržím, takže a ž budeš aobejdnávat příště, tak jestli by ses mohla prosím prosím ozvat. Kuji
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 14:16
- Nahlásit
Hafina
Jasný . Příště dám vědět
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 08:03
- Nahlásit
Frog
Ahoj, nevím, jestli se tu ještě vyskutuješ, ale snad jo. Už je to stráášně dávno, co jsme se tu domlouvali, že bych se k vám mohla přifařit s trochou masika z Vetamixu, tak jsem se chtěla zeptat, jestli by ještě bylo možný to praktikovat. Konečně mám svůj mrazáček, takže bych konečně měla kam masinko umístit. Díky
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:35
- Nahlásit
zkusím ještě posunout, nebo nenašel by se ještě někdo jiný, kdo by se podělil?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:53
- Nahlásit
Hafina
Ahooooj, no čoveče, přidat se můžeš , ale teďka objednávám tak 1x za 2 měsíce . Objednávala jsem před 14 dny... nevím na jak dlouho mi to maso teďka vydrží. Ale samozřejmě nebude problém se domluvit.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:55
- Nahlásit
Hafina
Můžeme se domlouvat klidně i přes e-mail, nebo telefon. Kontakt na mě najdeš na našich stránkách .
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:32
- Nahlásit
Frog
Jo, prosimtě teďka mám týden dovču, tak se na mejlíky nebudu ozývat.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 21:03
- Nahlásit
Frog
jéžiš tak to je super , neva, že jednou za dva měsíce, nějak to promyslím, kolik toho budu brát. Tak se pak ozvy, klidně na mailík. Jinak moc dík a hezkou dovču...
|