| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:46 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Hurá, kočička Můra, kterou jsme hledali dva měsíce, je doma. Jednoho dne prostě nebyla, vyvěsila jsem letáčky, obešla útulek-u nás jej jen jeden. Hledala jsem všudě možně na nalezencích a smířila se s tím, že ji přejelo auto. Dneska v šest ráno taťka pouštěl psy ven a Můra vyběhla zpod naší feliny Já u toho nebyla a ještě jsem ji neviděla. Prý ale dvě hodiny jenom žrala, a když ji taťka chtěl dát vyvenčit, nechtěla ven a poškrábala mu ruce. Hrozně se prý bojí psů a je plachá. Tohle mi napsal brácha
Fotky pošlu, až ji nafotím
Je super, furt řve, že má hlad, chce pohladit, chce ven, chce domů, má hlad...
A nějak se ji nechce zdrhnout, když je venku, tak chvilku postojí a pak hned domů.
Jinak se chce pořád mazlit, vypadá jako by byla v šoku, že je vůbec doma
Juchů...na veterině už ji mají odepsanou...
Kde mohla celou tu dobu být a proč? Sousedka před měsícem říkala, že ji viděla u rybníka asi 500 metrů od nás, ale prý byla plachá a nechtěla se nechat chytit. Že by ji vyhnal nějaký pes? Rachejtle? Člověk? A jak se dostala domů?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:53
- Nahlásit
Mucholabka
Myslím, že na tvoje otázky jen tak odpověď nedostaneš. Spíš poznáš postupně podle chování, co se jí asi tak mohlo stát. Důležité je, že se vrátila domů. Dneska je asi den zázraků....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:00
- Nahlásit
Zrovna mi přišla sms od mamky:tak stastnou kocku js jeste nevidela.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:02
- Nahlásit
Mucholabka
no tak to věřím. Doufám, že teď už si na sebe bude dávat větší pozor, Můra jedna
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:03
- Nahlásit
Mucholabka
Ani se nedivím. Teď budete mít nejhodnější, nejspokojenější a nej milejší kočičku...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:10
- Nahlásit
Mucholabka
loni v létě, začátkem července, takhle zmizel taťkovi kocourek - Kubíček. přitom vykastrovaný, prostě se coural a jednoho dne nepřišel. Hledali ho, kocour nikde. Měl hrozně rád děti, tak si říkali, že možná přijeli nějaký chalupáři na prázdniny a kocour se odstěhoval k nim. Léto skončilo, kocour nikde, tak si taťka řekl, že je asi někde, kde se má dobře - nějak si nepřipouštěl, že by ho třeba něco přejelo ... v říjnu ho jedden den viděl na poli kus od domu, tak šel pro něj. Kubíček se nechtěl vůbec nechat chytit, ale pak se to taťkovi povedlo a nesl ho domů - došel na úroveň sousedovic domu, kocour se mu vyškubl, zmizel na poli a pak v lese, a už ho nenašli.v únoru odjel taťka do Jeseníků a děda mu najednou volal, že kocour se vrátil - ano, opravdu se po 8 měsících vrátil domů, napochodoval si to sklepem na chodbu a hledal misku se žrádlem. Tak mu ji tam děda dal,a kocour zase bydlel doma ... až do letošního července - kocour je už zase pryč, a ještě se nevrátil ... tak uvidíme v únoru
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:13
- Nahlásit
Janiii
no týjo...Můra je taky kastrovaná, má rok a snad tři nebo čtyři měsíce. Je to nalezenec.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:17
- Nahlásit
Mucholabka
no Kubíčkovi byly na jaře taky teprve dva, ejstli dobře počítám. Měli jsme ho mít doma původně já s přítelem, ale zjistili jsme alergii tak ho dostal taťka k svátku chtěla jsem mít totiž Kubíčka doma - bydlíme u silnice, psa za plotem udržíš (občas ) ale kočku ne, a už nám takhle dvě kočky auto přejelo, tak jsem říkala, že Kubík bude opravdu kočka domácí ... no ale šel k taťkovi, aby měl společnost ... doufám, že se zase objeví - je nááádhernej, zrzavej mouratej, no tygr
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:53
- Nahlásit
Náš kocour se vrátil po roce,dávno jsme ho obrečeli.sice ho občas prý někdo viděl u kravína,ale jestli to byl on nevím.A najednou v květnu kocour přišel,sice totálně zdevastovaný,ucho natrhlé,ocas zlomený,ale přišel.Nikdo netuší kde byl,jestli bydlel u někoho,asi ano,protože hubený nijak nebyl.Teď už se moc netoulá a je dost doma.
|