| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:16
- Nahlásit
Ahojky, nenajde se tu někdo z Benešova, Týnce n.S. a okolí, kdo by se s námi jednou za čas sešel, aby si psi poblbnuli? moje Berni začíná dospívat, a myslí si že sežrala všechnu moudrost světa, začíná si troufat na feny, a já bych jí potřebovala vpustit častěji mezi psy než když jedem jednou za 3 týdny na cvičák, abych jí vysvětlila, že hrát ano, ale vrčet a ňafat teda rozhodně NE bydlíme na vesnici a tam má sice spousta lidí psa, ale jen na zahradě, ven s ním nejdou, a mezi takovými psy zvyklými jen na zahradě si zas netroufám si zas netroufám "vychovávat" Berni aby se zklidnila ...
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 13:42
- Nahlásit
Ahoj, víkendy (a léto) trávíme v Jílovém u Prahy, k Týnci jsme schopni a ochotni dojet - Artíkovi je rok a půl, je to pošuk, ale nekonfliktní
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:07
- Nahlásit
Ahoj, a co je Artík za rasu? Berni taky není konfliktní, vyjela po pár fenách na táboře, kde dohárávala - tak možná s ní cloumaly hormony a připadala si nejdůležitější ve smečce - bude jí 22měsíců, takže prostě dospívá holka jinak Berni je berňačka a pošuka by určitě ráda poznala
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:10
- Nahlásit
ahaa, už jsem si vás našla- Artík je kokr?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:11
- Nahlásit
Artík je kokr(na papíráka dost přerostlej), ale jeden z jeho nejlepších kámošů je velkej švýcar - sice se rychleji unaví, ale jinak jsou fajn.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:13
- Nahlásit
Lucie od Arta
kdo se rychleji unaví - Artík nebo velkej švýcar? u Berni únava rozhodně nehrozí
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:15
- Nahlásit
Švýcar, Arta jsem unavenýho ještě neviděla...a to jsem např v sobotu šli Pochod pro psy Praha Pohoří, 25 km já a Art se smečkou lítali těch několik hodin kolem - pak přišel dom, nažral se a začal kňourat, kdy jako půjdem na procházku - tak ať se Berni těší
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:19
- Nahlásit
Lucie od Arta
tak to by byl pro ni dobrý sparing partner v září to nevyjde, máme všechny víkendy plné, ale v říjnu bysme mohli dát nějakou seznamovací prochajdu
|
joli
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:33
- Nahlásit
Janiii
Odkuď přesně jste ? My jsme z Kamenice....
Haryk je 18měs. šarplaninec, hodný, hravý.....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:49
- Nahlásit
joli
z Pecerad - asi 2km od Týnce. Jů, šarplaninku jsme znali jen jednu, a ta moc hravá nebyla
|
joli
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:52
- Nahlásit
Janiii
Haryk je zlatíčko hodné
|
Lenny
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 18:08
- Nahlásit
Janiii
Můžeme se taky přihlásit? Montík se unaví za deset min, ale Berni by určitě rád poznal
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 18:38
- Nahlásit
Lenny
jsem čekala, kdy se ozveš, provokatérko - s Montíkem se počítá, přece - to by mu Berni nemohla udělat, zanevřít na něj ...
joli
to je dobře, tamta šarplaninka byla taková moc "hrrrr ňaf", ani mě se nechtělo vylejzat z auta, natož abych ji začala kamarádit s Berni a ani panička moc nechtěla aby se ona kamarádila, takže z toho prostě nic nebylo
|
joli
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 19:31
- Nahlásit
Janiii
náš je dobře "socializovaný" od malička všem dovolujeme si ho hladit a hrát si se všemi.....výsledkem je, že miluje všechny lidi i psy !
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:32
- Nahlásit
joli
tak to je super, rádi se na někdy domluvíme - jak jsem psala, září je plný ale v říjnu snad ještě bude trochu slušně a dali bysme nějakou procházku na vyblbnutí teda, ikdyby slušně nebylo, Berni nepatří k těm, kteří za hnusoty venku nechtějí vylézt mimo zahradu
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 16:13
- Nahlásit
Těšíme se - u velkých kamarádů aspoň nemám strach, že je Artík pošlape...že mi psi šlapou po něm, neva - ale některé majitelky menších psíků jsou z jeho hracích strategií kapku nervozní. U nás (Borek u Jílového)je taky šarplaninec - bývával fajn, ale pán ho nepouští k pejskům, aby jim neublížil a tak už moc fajn není. Některý majitele fakt miluju...takhle nám tu za plotem řve pěknejch pár chudáků, který by si bývali hráli, jako malí...
|