Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prima večerní venčení
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:15
- Nahlásit

Tak mě naštval jeden pán...má štěně asi bobtaila...cca 30 kg a nenechává ho hrát si se psy.Ještě venčí nějakou čubinu asi maltézáka a vždy mu vadí děti a psi.A tenhle pán,když zahlídnul venku chumel psů,kteří večer pravidelně na plácku u paneláků běhají a vždy mu vadí,nelenil a obešel pejsky,aby se vrátil z druhý strany a pak mi nakopnul psa,neb mu napadnul jeho štěně a chtěl ho sežrat... podotýkám,že nás stálo kolem halda anic takovýho tam neproběhlo..prostě Trinča přiběhla a drcla do čubiny čumákem...a za ní ostatní psi.Jenže ti zdrhli a moje pesina to odnesla...chvíli sem na sebe s chlapem ječela ,neb mi sdělil,že můj pes je agresor..a to že on ví už dlouho(je jí 7 měsíců a je fakt v klídku )a já teďka nevím jak mám rozdejchat takovýho pitomce,kterej psům nerozumí a normálně se venku chlubí,že na tu malou musí bejt hodně tvrdej a nejlepší je jí dát vodítkem Nezná ani se proběhnout a pán je fakt magor...jak zjišťuju dovoluje si na malý děti a na ženský a kope do psů....
Na závěr mně zajímá,jestli může u skupinky psů,kteří jsou na sebe zvyklí,proběhnout něco v tom smyslu,že kdyby jí nakopnul,tak ho jinej kousne???

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:29
- Nahlásit

sarax
na pana s bejsbolkou, kdyby to tak slo...

Na závěr mně zajímá,jestli může u skupinky psů,kteří jsou na sebe zvyklí,proběhnout něco v tom smyslu,že kdyby jí nakopnul,tak ho jinej kousne???
Vzhledem k tomu, ze Deny mi to uz nejednou predvedl, kdyz si chranil mladyho nebo biglicu, tak podle me ano, muze...

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:32
- Nahlásit

wami
to je fajn,takže až to udělá znova,tak bude mít na noze vzrostlýho boxera se zuřivým kokrem a jezevce fakt mě naštval.až mě baby klidnily že se nemám rozčilovat ..jenže ono to nešlo,já byla jak kulomet...

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:33
- Nahlásit

sarax
no bodejt, ja bych asi ve vzteku nakopla jeho...

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:35
- Nahlásit

wami
to se mi chtělo..já měla v ruce vodítko a ty karabiny byly fakt velký...ještě že ten můj musel držet dva psy,jinak by asi byla bitka....no zas se mělo sídliště čím bavit no....

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:39
- Nahlásit

sarax
no zas se mělo sídliště čím bavit no
hm, aspon ze se bavi... tady si na podzimhrajou v deset vecer dva psici v listi, a uz na nas rve baba z okny (bydli pod nama), co je to za kraval, ze chce spat...

mmch ta je teda taky uzasna, ma ve zvyku odchytavat me v 11 vecer,kdyz se vracim z vecerniho venceni, a ptat se me, kdy se jako odstehuju a ze nemam ohled na stary lidi, kdyz ti nasi psi kazdou pulnoc poskakuji po byte, chodim vencit takhle navecer (ony pak cvakaj dvere) a co vubec mam co chodit po byte od destiti vecer, kdyz se to prece strasne rozliha. A jak si to vubec predstavuju mit psa v panelaku, pes se hodi do haciendy.

Posledne uz jsem se neudrzela a rekla ji, ze se ma na co tesit, pac cekam dvojcata (kecam!!!), tak ten mesic, nez opravdu vypadnu, bude mit o cem premyslet...

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:44
- Nahlásit

wami
fakt sou lidi debilové....ale kdyby neměl psy..a dva..ale člověk co chce psy a chová se jako idiot
minule zas řval na syna kámošky že mu zabije psa....

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:47
- Nahlásit

sarax
blby na tom je, ze si je porizujou pro honeni vlastniho ega, aby meli koho servavat a tejrat...

a dokud pes neskonci se zlomenou nohou na ulici, neudelas nic...

fakt, jak onehda prohlasil znamy - gulaspartu na nej, hromy a blesky, najmout nekoho, kdo ho skope do krychlicky a aby vedel za co.

Fuj, ja jsem dneska ale hnusna, ale mam k tomu duvod...

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:56
- Nahlásit

wami
mno skopat by asi potřeboval,já spíš bojím že až ho potkám ve dne,neudržím a budu mít hodně blbý kecy....
jen jako perlička..strašně se bál o psa ,ale toho druhýho nechal mezi našima zlýma šelmama a vzpoměl si na něj až u baráku...kupodivu jí nikdo nesežral...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:57
- Nahlásit

sarax
Taky bych řekla, že by pána příště mohl pes napadnout. Oni se tak nějak brání navzájem.
Teda ty taky už nevíš, kde by jsi přišla k rozčilování......
Chlap by potřeboval pořádně přes dr*ku a byl by pokoj.

Je Trinča v pořádku?

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:58 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

sarax
von je to proste blb a nema smysl rozebirat jednotlive peachoviny, kterych se dopousti...
vis, jak to je - nejhorsi je srazka s blbcem. Ale to nakopnuti bych mu davala vyzrat jeste hodne dlouho a i ty poznamky za bilyho dne bych mela...

ja jsem totiz zmetek sarkastickej, kdyz na to prijde...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:58
- Nahlásit

sarax
To bude zřejmě stejný "inteligent" jako ten náš soused....taky je zralý na pořádný výprask.

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:00
- Nahlásit

wami
mno ty poznámky prostě budou a doufám,že ho nepotkám moc často
brut
jj podobnej blb
Trinča vypadá v pohodě,tak uvidíme....

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:04
- Nahlásit

sarax
mno ty poznámky prostě budou a doufám,že ho nepotkám moc často
budou-li ty poznamky patricne stavnate, tak se ti bude priste vyhybat obloukem...

jezis, me ani nenapadlo, ze by neco Trince mohlo byt! protoze kdyby ji neco bylo, tak hadam si tu prectu o chlapkovi v nemocnici...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:08
- Nahlásit

sarax
Tak to mu poznámky budou leda tak k smíchu.... ještě se bude tvářit nas*aně a mohl by začít dělat naschvály....teda pokud je to fakt stejný typ blba.
Na tyhle lidi platí jen hrubá záplata....t.j. ty kopneš a já ti rozmašíruju koule...nic jiného nezabírá, bohužel

Trinča vypadá v pohodě,tak uvidíme....
Tak snad to bude v poho, držím palce....můžu doufat, že to nebylo velké kopnutí?

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:18
- Nahlásit

wami
mno mě šlo spíš o to,aby byla v pohodě psychicky a to poznám no.....
brut
si nemyslím,že by mu byly k smíchu,neb když sem přidala decibely a ječela ještě víc,tak začal koktat....a fakt je že mu nadávali i lidi z okna....že je hrdina a kope do psů...sem si dala záležet,aby když už ječímk,všichni věděli proč....

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:22
- Nahlásit

sarax
Ten "nášů blb taky koktá, škube sebou a mlaská přitom. Jenže pak jde a něco provede......naposledy mu vadila startující auta před barákem, tak jim propíchal gumy....proto všichni raději parkují u nás.
Naše návštěvy jsou v klidu...vědí, že jim nic neprovede ( přece jen pohrůžka zbití a rozkopání jeho nádobíčka funguje), ale ti chudáci, co jdou jinam....

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:23
- Nahlásit

brut
mno nejspíš kdyby bylo nejhůř mu asi něčím obdobným pohrozím a bude....

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:24
- Nahlásit

sarax
mě šlo spíš o to,aby byla v pohodě psychicky
to docela chapu, ale sok to musel byt stejne... kdyby se k tomu pridalo i nejaky jiny zraneni, mohlo by to byt dost zly...

jinak ale myslim, ze Trinca to snese, tyhle plemena mam pocit si z neceho takovyho moc nedelaji, doufam...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:31
- Nahlásit

sarax
Pohroz...myslím, že se pak bude všem vyhýbat....teď hlavně aby Trinča byla v pohodě

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:39
- Nahlásit

wami
taky doufám,že to nebude taková hrůza...
na druhou stranu si říkám,že i debil kterej chce kopat do psů by možná do nějakejch plemen nekopnul...se divím,že se nebál....
brut
snad bude.....si ještě říkám jestli,kdyby obrany dělala dlouho by po tý noze nevyjela????

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:41
- Nahlásit

ty kopneš a já ti rozmašíruju koule tak na ne!!! kdyz mi hafa napadne jinej pes, taky ho branim! jen do nej do sycaka! sarax vubec se nedivim, ze ses vytocena, me to jenom pri ty predstave taky pekne rozohnilo (zlaty vlezly deti, co mame na sidlisti my)..v takovejch chvilich lituju, ze nejsem opravdu velka a silna, chlebem to jde jen do lidi, do PIIIIP leda sutrem! (bo slusneji: chytremu napovez, blbyho kopni!) ..hlavne at je stenda ok!

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:45 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

sarax
i debil kterej chce kopat do psů by možná do nějakejch plemen nekopnul...se divím,že se nebál...
no STENETE se nebal, ale bych mu to vmetla, ze az to udela priste, prijde o nohu...

kdyby obrany dělala dlouho by po tý noze nevyjela
jestli delate obrany na korist, tak nevyjela...
ostatne pitici a vselici podobni vubec po lidech zas tak nevyjizdi, nemeli by. Ale z duvodu ochrany sebe sama je pes schopen lecceho necekaneho...
Zkusit mi to na dedka, ma po tech koulich stejne, uz jsem jednou zazila, jak se Deny chlapovi otrel kosem do kouli, a bylo po srande...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:47
- Nahlásit

sarax
Možná že i vyjela, ale podle mně by musela být starší....a taky by musela mít předtím nějakou takhle blbou zkušenost....teda alespoň podle mého názoru. Tohle by ti asi líp zodpověděli lidi, co obrany dělají....

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:49
- Nahlásit

Tak jsem zase tak dalece od pravdy nebyla...to mně těší.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:53
- Nahlásit

StaHi
jj dík...taky sem říkala že jak na ty puberťáky nadávám,tak proti takovýmu kreténovi sou zlatíčka
wami
no hele štěně jak se to vezme...má 20 kg..takže půjde nahoru o 3-5 kg???je dost velká...a jak píšeš se bojím,že by,byť si lidé myslí,že jsou to zabijácio něm stejně nevyjela,v případě tohohle debílka mě to mrzí,by stačilo,kdyby aspoň pouštěla hrůzu,jak na ní koukám,tak jediný co je že kouká vyčítavě...
brut

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání