Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / basenji - pro Anu
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 12:58
- Nahlásit

Anu
To já nevěděla že ty tak důležitá
ja ne tak dulezita ja zatim (napul) magor...

CO tady vůbec děláš?
no prave... co tu vubec delam... zklidnuju si nervy, ale stejne to moc nepomaha...

Puna
DOPADNE!!!!!!!!
bojim, ze tentokrat ale fakt ne, ta cestina je hnusna a nejak to nezvladam...

--

ale mate recht baby, jdu si jeste neco precist, treba mi to v hlave uvizne...

Puna
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:14
- Nahlásit

wami
já Tě úplně chápu, já jsem myslela, že bude po mě před tou poslední státnicí, musíš nějak přečkat do rána, a zítra touhle dobou už Ti určitě budem gratulovat

Anu
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:16
- Nahlásit

Puna
zítra touhle dobou už Ti určitě budem gratulovat
taky myslím

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:18
- Nahlásit

Puna, Anu
zítra touhle dobou už Ti určitě budem gratulovat
taky myslím

kez by... bohuzel trpim na realny odhad svych moznosti. Je jedina sance - budou se me chtit zbavit. Jestli ale pujdou po znalostech, tak nic.

kazdopadne zitra touhle dobou uz mi to bude jedno.

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:21
- Nahlásit

wami
Vůbec Ti nezávidím. Ale jsem si jistá, že nejsi ten typ "studenta", co na to 15 let kakal a pak se nervově zhroutí, protože ví, že nic neví. Myslím si, že sama víš, že víš, jen nevíš, jestli oni budou vědět, že Ty víš...

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:25
- Nahlásit

Garfield
nejsi ten typ "studenta"
no ja jsem ten typ studenta, co mel koncovky vsech historickejch i soucasnejch deklinaci a konjugaci an tahaku...
nezapamatovala jsem si je ani tehdy, ani ted.

19. stoleti jsem kantora proste "uchodila", byla jsem tam 4x, nez se nade mnou slitoval. (20. stoleti se v podstate nezkouselo, byla jen kolokvia za seminarku)

syntaxi u nas nerozumi nikdo, mela jsem stesti na zkousejiciho, odvykladal si to sam (jo a u toho me presvedcil, ze "delat" neni sloveso, ale podstatne jmeno. Nechapu doted. )

ted to mam vsechno najednou a je toho tolik, ze si to jen taktak stihnu precist jednou...

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:29
- Nahlásit

wami
Naštěstí většině toho příspěvku vůbec nerozumím. Zaujalo mě to sloveso "dělat" aneb podstatné jméno jinak. Až mi jednou dítě (jestli někdy nějaké budu mít) bude tvrdit, že "dělat" je sloveslo, zmlátím ho do běla a pak mu řeknu, teta wami říkala....

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:33
- Nahlásit

Garfield
Naštěstí většině toho příspěvku vůbec nerozumím
nanestesti ja v podstate taky ne...

resp. teda doufam z toho vyplynulo to, ze jsem clovek, kterej na to fakt nema, a tak to obcurava, jak muze.

"dělat" je sloveslo, zmlátím ho do běla a pak mu řeknu, teta wami říkala....
zmaltis ho leda do ruda a vubec, proc mas furt tendence nekoho mlatit? a ja to nerikala, rikal to ten kantor a ja ho fakt nepochopila...

(btw jsem si prave udelala obed, tak u toho muzu chvili zvatlat... )

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:40
- Nahlásit

wami
Mlácení má dvě fáze.
Fáze I. do ruda:
To je to klasické zřezání někoho, např. radiátorem, páskem na holou, facka aneb ťafka mezi voči.

Fáze II. do běla:
Tato fáze nastáva po zástavě krevního oběhu a po celkovém vychladnutí.

...tluču jen Garfielda a Jirikova.

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:43
- Nahlásit

Garfield
jeje, jak ja ybch si dneska s chuti do neceho prastila!
ale klepou se mi ruce, vcera jsem chtela prastit chlapa encyklopedickym slovnikem cestiny, vypadlo mi to z ruky a prastilo me to do korene nosu mezi oci. nasledne na me zavyti zareagoval zoufaly Lump a s vyrazem "jezismarja panicko co se ti to stalo" se na me vrhl a zacal me oblizovat, pricemz diky sve vehementnosti mi strcil svuj temer 3centimetrovy tesacek do nosni dirky, a nez se dostal ven, taky to docela bolelo... cichove bunky uz tam pravedpodobne nemam...

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:45
- Nahlásit

wami
...rozptýlení je potřeba. Pozdravuj Lumpoidního Lumpa Lumpikoviče.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:45
- Nahlásit

wami
Neblázni, to všechno jsou jen nervíky před zkouškou. To víš, že všechno zvládneš a zítra Ti všichni budeme gratulovat.
Pořád lepší, když se klepeš dopředu, než tvrdit, jak všechno umíš a pak vyhořet.
Hlavu vzhůru a ber to tak, že palce Ti tady budou držet všichni ( a spousta lidí i na tebe bude myslet) a to by bylo, kdyby se ta síla k tobě nedostala.
Dneska bych šla být tebou s Lumpem na hoooodně dlouhou procházku, třeba na stopičky a večer už bych na nějaké učení či čtení kašlala. Aby jsi si v hlavě neudělal bordel.

btw vím o čem jsi psala a přiznám se, že by mně to teda vůbec nebavilo, takže Ti vůbec nezávidím

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:47
- Nahlásit

wami
děkuji, za představu slovníku a Lumpa

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:51
- Nahlásit

brut
to všechno jsou jen nervíky před zkouškou. To víš, že všechno zvládneš
nerviky urcite, ale teda fakt nevim, ze bych to zvladla. dost o tom pochybuju.

Ale to je jedno, zitra budu mit prinejhrosim par mesicu klid, nez se do toho bduu muset pustit znova...
A chlap si bere puldne volno a pujdem s Lumpem do ZOO a vecer se jdu ozrat... Tak.

Garfield, brut
No, hlavne ze se bavite, ja vcera videla vsechny svaty a davali je v poradu s moooc hvezdickama...

michalm
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:03
- Nahlásit

wami
to zvladnes, urcite! a nehraj to tady na nas

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:08
- Nahlásit

ja vam vsem dekuju za podporu, jestli to fakt zitra vyjde (jakoze ja tomu opravdu neverim), tak... no tak ja nevim co, ale aspon flasku na sraz dotahnu a cucnout si muze kazdy, kdo drzel palce...

(zakladam si v denicku seznam! )

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:16
- Nahlásit

wami
No, hlavne ze se bavite, ja vcera videla vsechny svaty a davali je v poradu s moooc hvezdickama...
Já taky viděla všechny svatý...ale vzteky...

Vyjde Ti to, děti Ti taky moc a moc drží palce.......oba vzkazují, že se nemáš bát, jsi šikovná a tak tu nejdůležitější zkoušku určitě zvládneš.

Anu
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:28
- Nahlásit

wami
tak tfuj tfuj na zítra...myslím na tě...

rejnok
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:01
- Nahlásit

Dobrá zpráva pro příznivce basenji a opuštěných psů zvláště: Bora má vážného zájemce, který si pro ni přijede v úterý 19.9. Tak držte palce, ať si padnou do oka!

Anu
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:07
- Nahlásit

rejnok
no to je super.Kdo to je? Jak k ní přišel? Z netu.Ty jsi zaměstnanec útulku? Dala jsem inzerát na stránky klubu basenji

rejnok
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:05 - Změnil/a: rejnok
- Nahlásit

Totožnost zájemce nemohu zveřejnit, jen to, že přijede pro Boru až ze Středních Čech. Myslím, že ji našli na netu.
Anu
Ano, pracuji v útulku. Dám vědět, jak to dopadlo..

wami
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:58
- Nahlásit

rejnok
super!
a az zas bude treba nejakemu pejskovi pomoct rychle, staci dat vedet...

Anu
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:49
- Nahlásit

rejnok
bezva.Možná pomohl ten basenji klub,oni to fakt prožívají,že je nějaký v útulku.Kéž by to tak bylo u všech plemen

rendik
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:51
- Nahlásit

wami
nejsem sice rejnok, ale co jsem tak prohlížela útulky, tak by rychle potřeboval pomoct tenhle boxer. Na fauně někdo napsal:včera jsem mluvila s dobrovolnicí co dochází do útulku. Boxer je na tom psychicky stále hůř. Dřív milé zvíře se stává apatickým, s ošetřovatelkou přestává "komunikovat"...nutně by potřeboval nový domov, "svého" pánečka a trochu "vymazlit"...

wami
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:54
- Nahlásit

rendik
ale jo, ja na utulky koukam taky furt... nevim proc to delam...

Co se boxika tyka, nekdo uz o nej zajem mel (jak jsem postrehla na ifaune)... jinak osobne nemam moc moznosti, nez to rozhlasit mezi boxerkari a tak... ale snazit se muzu...

(zazraky bohuzel delat neumim... )

rendik
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:58
- Nahlásit

wami
zazraky bohuzel delat neumim...
to po tobě nikdo nechce! jen mě ten hafík napadnul jak jsem to tu četla, navíc jsem včera zase aktualizovala stránky knírům a koliím v nouzi, takže jsem celé dopoledne prohlížela útulky u nás na na Slovensku. Vždycky jsem z toho tak trochu mimo, takových super krásných pejsánků a těch štěňátek (hlavně na Slovensku)! Ach jo... asi až si budu moct pořídit druhýho psa, tak strakáče s papírama odložím až na pořízení třetího psa a ten druhý bude z útulku

wami
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:05
- Nahlásit

rendik
asi až si budu moct pořídit druhýho psa, tak strakáče s papírama odložím až na pořízení třetího psa a ten druhý bude z útulku
chicht, vitej v klubu, taky asi v zivote nebudu mit papirovy cevecko...

rendik
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:07
- Nahlásit

wami
chicht, vitej v klubu, taky asi v zivote nebudu mit papirovy cevecko...
tak aspoň že v tom nebudu sama! jo, víš že už se u nás chová i saarloosův vlčák? dneska jsem na netu narazila na chovnou stanici a hned jsem si na tebe vzpomněla

wami
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:11
- Nahlásit

rendik
prvniho saarloose - Iris - privezla Monika Soukupova (ch.s. Z Molu Es) pred par lety, ted jsou od letoska dalsi cerstve importy, 2 stenata a bratr Irisky...

S Iriskou jsem se uz i mazlila na vystave v Brne v lednu...

Takze o tom vim...

rendik
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:14
- Nahlásit

wami
Tak jo no...na tebe si člověk s vlčákama nebo vlkama nepříde

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání