| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:11
- Nahlásit
Já vím, že podobných témat už byly napsány a rozebrány spousty řádků...ale sakra proč nemůžu na procházku se psem jednou jít slušně? Zas na mě vyběhl pes. Je to tohle PÍP normální? Když se na mojeho mrňáka s řevem vyřítil, zastrašila jsem ho, ale pořád vrčel a dolízal. Vyběhl z otevřené branky, v brance stojí baba a vykecává s chlapem. Říkám "paní, odvolejte si toho psa". Bez reakce, mele a mele. Řvu HÉÉÉJ!!! A nic. Či je hluchá? Jdu za ní se psem v patách, říkám "paní, obvykle když můj pes někoho ohrožuje, tak si pro něj dojdu a omluvím se". Její reakce mě jako vždy v těchto případech dostala
"jakej pés? Já nic o psovi nevím"
"no váš pes, váš černý pes mne obtěžuje"
"já přece nemůžu furt hlídat psa"
"pokud jsem majitel psa, tak si ho snad zabezpečím, aby neutíkal z pozemku a neohrožoval ostatní"
"a kerej, já mám dvá"
"ten krátkosrstý" BTW ten druhý na mě už taky vyletěl, byla u toho snad dcera a reakce velmi podobné
"tak ten není můj"
UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ten pes je její její její!!!! A hned jak vběhl do zahrady, raději zavřela milostivě branku.
Ještě že zbraně jsou na předpis, museli byste si rozebrat mou havěť a nosit mi buchty a každý den přinášet novinky z diskuse.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:42
- Nahlásit
Mucholabka
no co, jdi jednou na vychazku bez psu, toho potizistu zabav, odchytni, zavolej nejblizsimu utulku, nahlas toulaveho psa...
kdyz o nej nebudou mit zajem majitele, treba se pro nej najde nekdo lepsi (jak koukam na stranky MP v Ove Trebovicich, tak se tam psi dost toci, snad si je teda lidi berou... Je fakt, ze jich tam maji teda taky pozehnane, ale jiny reseni tvy situace nevidim... )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:45
- Nahlásit
wami
Hele, co ty máš společného furt s Ostravou?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:50
- Nahlásit
Mucholabka
No, kdyz opominu to, ze jsem ze sev. Moravy, tak v podstate nic... (Jsem kousek od Karvine, v Ostrave jsem mela babicku, porad tam bydli muj strejda... ale to je tak vsechno... )
hlavne se tam ted asi za mesic budu vracet, snad teda skoncim tu pitomou skolu uz ted, ale i kdybych nedejboze mela statnice opakovat, tak v podstate od rijna uz budu bydlet zas tam nahore a ne v Brne...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:52
- Nahlásit
wami
Fááákt? No neke, já celu dobu myslela, že jsi z Brna.
|
radek
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:02
- Nahlásit
Mucholabka
Mam tu jeden prispevek pro nektere humorny, pro jine desici . Na vesnici, u moji slecny rodicu, existuje pes "prcalik" .. vorisek.. prcalik, protoze se mu uz po treti v rade povedlo obskocit cubinu nasich rodicu, zcehoz vyplynuly uz tri vrhy vorisku .. silenost vyzvy k majiteli o udrzeni psa na zahrade v dobe harani feny vedly vite kam.. nakonec to vedlo k stavbe dukladnejsiho plotu, aby se zamezilo neblahym navstevam .. pro jistotu betonove zaklady plotu sahaji zhruba 40cm pod zem ... ovsem stenani dnem i noci nadrzenyho psa pred vratama to nezabrani, takze Mucholabko nejsi na tom az tak spatne
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:03
- Nahlásit
radek
Prcalik jsi mě dostal. Nebo jsme na základce říkávali "spermoník"
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:04
- Nahlásit
Mucholabka
já celu dobu myslela, že jsi z Brna.
sak taky skorem jo... (resp. travim v Brne vetsinu casu jeste porad... )
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 16:31
- Nahlásit
radek
prcalik, hmmm tak to už vážně neunesu
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 17:44
- Nahlásit
pes "pracalík" či "spermoník"...to je hezké označení , jsem fakt ráda, že žádného takového v ulici nemáme Mnozí by možná namítli "jaktože ne? A co Tvůj Akouš?" Ten je sice nadrženej "úchyl", ale za fenkama tedy nezdrhá a když v okolí hárá nějaká, maximálně občas vyje...
|
Majla
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 19:45
- Nahlásit
Taky tady u nás máme jednoho pejska prcalíka. Je to malé plemeno . Já mám doma Sibiřského huskyho a Argentinskou dogu. Doga ani nehárala, ale pes jí dlohou dobu obtěžoval. Požádala jsem majitele aby si křížence chytil, že nemám psa uvázaného pro srandu. On mi řekla abych se nezbláznila, že si chce pejsek vrznou. Já mu řekla, že příště pejska nakoupu do k...... a jeho taky a do konce života si nevrzne ani jeden. Fakt tyhle lidi nesnášim.
O pár týdnů později nám tu dogu napadla jiná doga. Můj pes na vodítku s košíkem. Byla zle potrhaná. 2měsíce se počůravala strachy, ale už se dala trošku dohromady. Samo peněžně neuhrazeno, omluva se nekonala (
Chtělo by to označit psa jako zbraň!!!! nebo nevim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:18
- Nahlásit
radek
Mucholabka
"prcalík" a "spermoník" jsou nádherné výrazy....zjišťuju, že svým chechtáním jsem přivolala potomstvo a obohatila jim slovník
Majla
Omluva se téměř nikdy nekoná.
My máme blba souseda, který měl ( naštěstí pejsek už umřel) pejsu vycvičeného na trhání psů. Moje první reakce při zjištění, že jim tohle pes dělá byla : "jestli mi tvůj pes napadne některého z mých psů, tak vezmu tyč, nejlépe kovovou a rozmašíruju ti koule na kaši". Musím říct, že výhružka zabrala. My jsme jediný v širokém okolí, kteří mají zdravé, nepotrhané psy.
|